Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#738138 tozsdenyul Előzmény: #738132

Ö nem ide szokik, hanem küldik, nem etetés kérdése, látszik azon, hogy mikor jön, és mikor nem.

A majom esete valóban etetés kérdése, de ö már inkább kabala állat.

#738136 KawaBazsy Előzmény: #738071

Ilyen esetekre teljesen jó megoldás egy gázspray, vagy pisztoly, minden vadász/fegyver boltban kaphatóak. Amúgy meg nem beszarni kell, hanem hívni a rendőrséget. Ettől bátorodnak fel, ha a sok birka ezt hagyja..

egy német megoldás a bev…

#738134 Koffein

egy német megoldás a bevándorlásra:

"A németországi Lörrach érdekes kezdeményezéssel állt elő: fizetnek a menekülteknek, ha visszavonják a menedékjog iránti kérelmüket, és visszatérnek hazájukba. Az önkormányzat így mentesül az elszállásolási költségek alól és nem terheli le hónapokig az apparátust a kérelmek elbírálása. Egy háromfős család akár 1858 eurót, vagyis közel 574 ezer forintnak megfelelő összeget kaphat az önkormányzattól, cserébe vállalniuk kell, hogy többé nem fordulnak Németországban menedékjogi kérelemért."

http://www.portfolio.hu/short/kedves_bevandorlok_nehany_szazezer_forint_eleg_hogy_hazamenjetek.217647.html

megsúgom, ez nem működik. ezt anno sok évvel ezelőtt a franciák játszották el a román cigányokkal, pénzt adtak, felültették repülőre őket, ingyen visszaküldték bukarestbe, majd fű alatt mentek vissza, és ismét eljátszották ezt... a román sajtó visítva röhögött a franciákon, hogy miként játsszák ki a román színe bőrűek a francia törvényeket... :)

#738131 Euroman Előzmény: #738122

ha már építőipar, akkor ennyi erővel kórházakat is építhetnének...szépeket, moderneket, emberszabásúakat, 2 ágyas kórtermekkel, hogy ne kelljen az orvos zsebébe 20ezreseket dugni, ha az ember egy nyugalmasabb helyet szeretne, és nem a szomszéd történeteit hallgatani, a 20-30 fős falusi családi hordák sültcsirkét, sülhúsait szagolgatni stb.

#738130 tozsdenyul Előzmény: #738122

Építeni sok mindent lehet, stadiont, autópályát, raktárat, feldolgozóüzemet, kórházat , iskolát. Ebböl a listából melyik hozza a legkevesebb hasznot ? Továbbra is nettó hülyeséget védesz .

Az oktatásból elvont 10-20 milliárdon múlik az erös gazdaság létrehozása? Nettó hülyeség ez is.

A 22. század felé haladva elöbb gazdaságot építsünk, és aztán jöhet az oktatás, nem fordítva? Nettó hülyeség ez is.

#738128 walex Előzmény: #738123

Mellébeszélés.

Ezt a dumát etesd meg a Fidesz M1 nézőivel.

Nyilvánossá kellene tenni,hogy mire, mennyit kőltenek és akkor nem kell embereket fizetni.

#738127 Margaretta Előzmény: #738123

Az idióta adatigénylők nem igényeltek volna egy féloldalnyi adatot sem, ha azok egyébként, mint az normális országokban szokás, ripsz-ropsz hozzáférhetők lennének.

Egy nemrégi adatigénylésnél is a legnagyobb munka az adatok egy részének a kihúzása volt.

Maaargit, noooormális?

#738126 walex Előzmény: #738119

A fizetős közérdekű adatigénylés az ország és a keményen dolgozó kisemberek érdekében lett bevezetve.

Aki nem hiszi, az Gyurcsányt támogatja, punktum.

#738125 Margaretta Előzmény: #738122

Talán élelmiszerfeldolgozó üzemekkel kellett volna kezdeni és az állami földeken megtermelt javakat azokban feldolgozni és nem műkörmösöknek odaadni, akik a támogatást zsebretéve maguk sem csinálnak ott semmit, nemhogy munkahelyeket teremtenének.

#738123 prospero Előzmény: #738119

Azért fizetős mert az idióta adatigénylők 700 ezer oldalnyi adatigénylést nyújtottak be. Ha pedig erre felvesznek embert ne a Te adódból finanszírozzák.

#738122 prospero Előzmény: #738119

Én még emlékszem olyan riportra 4-5 évvel ezelőttről amikor az építőipar befagyott, hogy százezrek váltak munkanélkülivé mert sem lakás sem más építkezés nem volt ami a túlpörgött építőiparból munkanélkülivé vált tömegeket fel tudta volna szívni, jelzáloghitelekkel a nyakukban mutatták a családok az üres hűtőszekrényt. Szó szerint üres szekrényt. Egy tej vagy vaj nem volt benne. A stadionépítés nemcsak a sportról szól ám, ezt mindenki elfelejti, hanem az építőipari ágazatban dolgozók megélhetéséről, túléléséről, és a gazdasági növekedés beindításáról is. De ti csak a stadionokat látjátok, hogy az értelmetlen. Pedig ez egy keynesi gazdaságösztönző lépés nagy állami beruházások beindításával.

#738120 matgab Előzmény: #738111

mai napi hiperpigmentált eset. Váci utca belváros.

Lopáson kapják , erre előrántja a kését és megszúrja a biztonsági őrt.

Ide legalább kijött a rendőrség viszonylag gyorsan.

Az oroszok már a spájzban vannak. A liberális jogvédők védettjeinek attrocitásai meg már mindennaposak a belvárosban.

#738119 Margaretta Előzmény: #738112

Akkor miért is lett fizetős a közérdekű adatigénylés?

Továbbá egyáltalán miért is nem nyilvános az összes közérdekű adat?

Továbbá egyáltalán mivel tudod ílymódon bizonyítani, hogy nem folynak el a milliárdok?

Továbbá a kormány populizmusa az adó/sarckivetés terén nem ismer határokat a hatalmon maradása érdekében. Ez most pont írásjelű.

Továbbá a kormánynak semmi sem drága az adófizetők pénzéből elkölteni populista beetetésre a hatalmon maradása érdekében, pl.: stadionok, kerítés

#738118 Euroman Előzmény: #738116

amikor engem kirúgtak, akkor az egyik kolléganőmet is nyugdíjazták....neki a szakirányú szakközéipiskolát, főiskolát, de még a szakközépiskolai nyári gyakorlatot is beleszámították...így 58 évesen el tudott húzni...irigyeltem is: ő 58 évesen nyugdíjas lett, én 47 évesen munkanélküli....mecsoda különbség....ugyanez volt a törzsgárdánál is....az én diplomáim nem szakirányúak, így én éphhogy megkaptam a 20 éves törzsgárdát, amikor a velem egykorúak már a 30-5 évest, attól függően, hogy gimibe vagy szakközépbe jártak, illetve évvesztesek voltak-e.....én még azzal is buktam 1 évet, mert novemberiként évvesztes vagyok, már majdnem betöltöttem a 7-ik évemet, mire elkezdhettem az általánost....

Az a nő aki egyetemre já…

#738116 Margaretta

Az a nő aki egyetemre járt, 23 éves korában végez alapesetben és általában.

40 évet dolgozik, 63 éves lesz. Akkor mehet nyugdíjba.

Nekem konkrétan 24 nappal előtte lesz meg a 40 év munkaviszonyom folyamatos munka mellett, ha az egyetemet nem számítjuk hozzá, mint az egyébkénti öregségi nyugdíjidőm.

#738115 prospero Előzmény: #738110

Mert nem regisztrálták őket és mert félnek a kiutasítástól. Valószínűleg Angliában sem az az első dolguk, hogy regisztráltassák magukat, hanem hogy ott legyenek papírok nélkül is amíg lehetséges.