Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #738099Az elszivárgásokat kell megszüntetni és akkor lesz pénz rá. Mint már sokszor mondtam ez olyan logika, hogy van egy zsákod amin 100 lyuk van, nem ezeket foltozod be, hanem úgy döntesz minek a zsákba beletenni, még ami benne van azt is éljük fel. :)
Ez egy unortodox logika. Nem támogatom.
Egyébként még menekült ügyekre visszatérve azt sem értem igazán ezek a szerencsétlenek minek akarnak mindenáron Angliába pl átjutni. Ha kapnak valahol eu-s állampolgárságot akkor utána eu-n belül oda mennek ahová akarnak. Ha nem kapnak akkor mit érnek vele, hogy felmásznak egy vonatra és eljutnak Angliába, vagy akárhová? Vagy úgy gondolják egyszer ha már ott vannak akkor csak nem teszik ki őket? Ez megéri azt a kockázatot az autópályán elütik őket , vagy a vonat? Hát ha ez normális dolog.
Azt sem értem Eu-n belül van már minek fizet embercsempésznek, ha egyszer regisztrálták elindul és átvándorol ahová akar. Átgyalogol a határon Ausztriába vagy ahová akar. 5000 eurókat fizet , hogy átvigyék a határon. Azt még értem ahol van határőrizet. De az eu-n belül minek? Egyszerűen akkora káosz nem is értem mi folyik itt.