Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#736527 Boby. Előzmény: #736524

Egyébként a kibekkelésre a legjobb példa,hogy mivel a manyupot többé nem lehet inkasszózni,az eus források sem nőnek az égig,ezért kitalálták Paksot,meg az olimpiát.A magyar gazdaságnak ugyan nincs rájuk szüksége,de papíron jól fog mutatni a belőlük számolható gazdasági növekedés.

#736525 rbbj11 Előzmény: #736524

nem feltétlen kerül bele, mert magyar emberröl ezer bört le lehet nyuzni (görögökkel ellentetben). Görögök örjöngenek a 16%-ra emelendö äfa miatt, mi simän (egyedül a vilägon) majd benyeljük a 35% äfät, aztän büszke is lesz rä az aktuälis kormänyunk, h. nem ment csödbe. Milyen äron, az mindegy, nem a romlott politikus pénztärcäja bänja

#736524 Boby. Előzmény: #736521

Megint csak teljesen egyet kell értsek veled!Arról nem beszélve,hogy eddig csak kibekkelés- manyup,eus pénzek -,lenyúlás, és a különböző adóemelésekkel a padlás lesöprése ment.Nem gondoltam,hogy ezt ilyen sokáig lehet húzni,dehát elég kreatívak a fijjug.Mindenesetre továbbra sem látom ezt a végtelenségig fenntartható folyamatnak.Most ugyan a pénzügyi lobbik próbálják kerülni a világban a csődöket - görög,ukrán már rég csődben kellene lenniük,hogy másokat most ne említsünk -, de ha egyszer beindítják a világban a húsdarálót,akkor Mo. szerintem hamar a töltelékbe kerül.

#736521 rbbj11 Előzmény: #736497

Konkrétan az 58 féle adóemelés és bevezetés melyik pontja orbáneredmény?

A 27%-os áfa?

Vagy az útdíj?

Melyik, prospero?

Azt tudod, hogy hányszorosa ez az "eredmény" annak, amit most a görögökre próbálnak kényszeríteni.

egy mäsik forumrol idézve

#736501 prospero Előzmény: #736474

Ha írtatok, mit tehettem volna? :-)! Ekkor volt időm válaszolni. Ez a maximális tisztelet megadása egy másik fórumozónak. Mivel pénzügyes területen dolgozom ott is gyakran előfordul az éjszakába nyúló munka időszakosan. Ez van, néha kevés alvásnak is elegendőnek kell lenni.

#736499 prospero Előzmény: #736493

Szalay-Berzeviczy Attilának címezd a kritikát. Ő nyilatkozta, hogy nyereséges volt a görög olimpia is.

#736497 prospero Előzmény: #736490

Ég és Föld a különbség a magyar és a görög helyzet között most már, ami meglátszik a két ország gazdasági helyzetében is és ez annak köszönhető, hogy a kormány kipaterolta az imfet és az ország pénzügyi helyzetét rendezte, azaz a piacról képes finanszírozni magát. Görögök azért nem tudjàk ezt meglépni, mert csak ekb vesz görög kötvényeket olyan alacsony kamaton, amennyiért azt adják, ami mellesleg unortodox monetáris finanszírozás, de sebaj, mivel ezt az eu csinálja ezért ez ok, ha Matolcsy csinálná akkor mekk mester.

#736496 Ricsi Előzmény: #736436

Birka, igazad van :))

Akkor ezt kellene továbbfejleszteni. De tüntethetünk a többnejűségért is, hiszen ott mindenki beleegyezik a dologba, akkor mi benne a rossz? Lehessen annyi feleségem, amennyi nekem, és az előző feleségeimnek jó. Ezért lehet tüntetni?

#736495 prospero Előzmény: #736479

Nem állok ki a szabad korrupció jogáért állításoddal ellentétben, csak leírom, hogy nem annyira rossz a helyzet, mint ahogy azt itt egyesek megpróbálják beállítani. Transparency International felmérése szerint 175 ország közül Magyarország a 46. azaz a legkevésbé fertőzött országok közé tartozik. Ha érdekel a kaszinóbiznisz miért nem tettél már korábban arról, hogy legyen. Eddig miért nem volt, miért csak akkor jut eszedbe, amikor az állam koncesszióba adja a jogokat.

olimpia mániásoknak: "V…

#736493 rbbj11

olimpia mániásoknak:

"Vagy ugyancsak ideértve a 2004-es Olimpiát. Amiről kezdetben ugyan azt állították, hogy „nyereséggel” zárult, de aztán hamar kiszivárogtak azok az adatok, amik már a valamivel több, mint 2 milliárd eurós bevétellel szemben közel 10 milliárdos kiadásról tanúskodtak. "

"Így válhatott a görögök…

#736490 rbbj11

"Így válhatott a görögök sajátbejáratú tragédiájává, hogy a válság közepén olyan vezetést emeltek kormányra, amelyik hosszú időn át csak a tagadásig és a körkörösen mindenki támadásáig jutott el, és amelyik saját ideái és indulatai közé zárva, a realitásokról alig véve tudomást vitt a falnak mindent és mindenkit"

Ehhez nagyon hasonlo a magyar helyzet is...

Re: EU elleneseknek

#736488 rbbj11 Előzmény: #736486

Sokak fejében él az a kép, hogy az „EU”, mint holmi elvont központi entitás, kitalál valamit, aztán rákényszeríti akaratát a tagországokra. A valóságban pont fordítva van. A tagországok, sokszor hónapok-évek elhúzódó alkudozásain keresztül megállapodnak valamiben – aztán a végeredményt elnevezik EU-nak.

Jobbikosoknak

EU elleneseknek

#736486 rbbj11

"A másik ok és magyarázat, hogy a dühödten EU-ellenes sajtócikkek és politikai nyilatkozatok ellenére az EU távolról sem egyetlen akarattal bíró diktatúra, hanem éppen, hogy a tagállami szándékok-akaratok-érdekek és törekvések összetevője. Mondhatni ez utóbbiak túsza."

#736479 tozsdenyul Előzmény: #736476

lehet OV=prospero?

jobban belegondolva, nem is értem mit bántjátok ezt az országért, családjáért, a szabad korrupció jogáért becsülettel kiálló igaz Magyar embert.

Prospero kedves, ellentétben a fanyalgókkal, engem érdekelne a kaszinóbiznisz

mármint személy szerint engem

majd vedd fel a kapcsolatot velem, előre is köszönöm a lehetőséget, amit a magyar oligarchia építésében vállalhatok

ha nekem jobban megy majd, akkor idővel neked is jobban megy majd (mondjuk 60-40?)

#736475 walex Előzmény: #736362

Ezzel pont az ellenkezőjét érik el ezek a magamutogatók, sokkal nagyobb lesz az ellenszenv velük szemben.

#736474 walex Előzmény: #736465

Képzeld van, megint mellélőttél.

De az megint nem életszerű, hogy 1-2 óra alvás után más dolgod sincs 3 gyerek mellett, mint az, hogy menj fórumozni. Ezer sebből vérzik a verziód, erőltetett a magyarázkodás. :)

Sebaj, majd ha jön a következő műszak, kialszod magad. :)