Ha bármi kétségük van vmi miatt, akkor mérnek..
Ha bármi kétségük van vmi miatt, akkor mérnek..
Hogyan, hol, s ki mérheti le? Soha nem hallottam olyanról, hogy autópálya mellett leterelnek és teljesítményt mérnek a jagellók.
Szívesen megmutatom hogy kellene...:)
zsiguliban sem volt több kraft, oszt mégis ment mint a golyó...
Nem tudom. A Triumph-ban is a sport változat (Daytona) blokkja van, de mégis más pár dolog, a befecskendező, a szívó, kipufogó szelepek mérete, az airbox.. Amúgy tunyingold nyugodtan, csak le ne mérjék kint.. :-)
Szakértő úr, a 320d=318d minden szempontból, kivéve a motorvezérlő szoftvert. Így butítják le 1800-ra a 2000 köbcentit, virtuálisan. A tuning, csak helyreállítja a hardverre méretezett alapállapotot. Nem?
24 ezer km alatt kitaláltam volna, ha lehetne így :)
de ha visszaváltok, akkor túlságosan pörög, 3000 felett és 2000 alatt nem húz.
nem szenved az, ha rendesen visszakapcsolsz
Azt várom, hogy tudjak biztonságosan előzni, ne szenvedjen a gép 4 emberrel. 20% azért szerintem érződni fog. Hülyeség?
kár erre pénzt költeni.....ha 100le-t húznának rajta akkor ok....de ez a 30 le.....mit vársz tőle? minek,
szerintem felesleges....
Köszi, megkaptam az ajánlatot. Annyi lett, mint a pesti cégé. Nagyon meggyőző, ráadásul 2 hétig próbálgathatom és ha nem tetszik, visszaadja a pénzt és feltölti az eredeti szoftvert. Egy dologtól félek, az a tuning védelem. 4 és fél éves a gép, lehet figyeltek erre.
A japán autók azóta szarok amióta telerakják európai alkatrészekkel őket. Tegnap beszart a kormányzárt és otthon kellett hagyni a gépet...
Ez a hondás cucc elég vicces. :D
le a kalappal a nőci előtt, én tuti nem kezeltem volna ilyen nyugodtsággal a történetet.
http://www.autonavigator.hu/sztori/megtortent_eset_kozuti_veszelyeztetesbol_totalkar-14590
amikor xart mindenki még az euro5-re,meg a dieselekre.
1968.
McQueen ilyen jeleneteknél soha nem használt dublőrt,maga is versenyzett.