jó, legyen akkor 4400?!
Most miért, már az sem jó neked, ha emelkedik?
De ha azt mondod hogy olcsón adod, akkor 4300-ért átveszek tőled bármennyit...
Mester! Nem kell az aranytojást tojó??? Óccsóón adom, mert nekem már tele vele...
http://www.businessinsider.com/michael-kors-q4-earnings-and-share-price-may-29-2015-5
Én nem látom annyira rossznak a jelentést.
EPS annyi, mint amennyit vártak.
a Sales a várt felett egy picit, 32%-os éves árbevétel növekedés mellett -nyilván a sok új üzletnyitás miatt- természetes kannibalizációs hatás a comparable üzletek esetén.
4,4-4,5 dolláros év végére becsült EPS mellett ennek nem 48 USD-n kellene, hogy legyen, hanem inkább 60-80 USD-n.
Mi a faxért esett erre a kb várakozásokat hozó jelentésre???
Nem értem, itt valami más van a háttérben, vagy én nem értem a folyamatokat.
Szépen nő a profit is és az árbevétel is, hozzák a várakozásokat , de esik 20%-ot a részvény...???
Akkor 44$ körülről indul a kori majd...
Olyan ellentmondásos cikkcímeket látok:
07:30AM Michael Kors Holdings tops 4Q profit forecasts
07:26AM Michael Kors's stock tumbles after disappointing results, outlook at MarketWatch
07:16AM Michael Kors Holdings beats 4Q profit forecasts
gyerünk kors, jó lenne ma -5%-ban zárni (nem a beker áramhoz képest, hanem a tegnapi záróhoz képest gondoltam)
fax ki van ezzel a random elméleti real time árfolyammal.
Legjobb vételen 48.96-ot láttam, utolsó kötésnek 48.83-at, beadtam a megbízást 48,85-ön és a valós árfolyam már csak 48,68 volt. Most meg már 48,52 -nek látom...
LMT : ha nem is ma, de akkor 26 körül kellene legyen a cutoff date. Eladtam.
Ugyanilyen alapon eladom ideiglenesen a Lorrilard-ot is, viszont beszívtam már így is úgy is, mert az Eli Lilly már 05.14-én cutoff-olta az osztalékot... :-(
áhh, ilyen izraeli székhelyű brókercégben én nem bízom...:-)
Bár lehet, hogy most már túlütötték egy kicsit..Majd ha normalizálódik a helyzete, akkor sztem még mindig simán lehet majd duplázni is, akár ekkora esés utána, de zuhanó kő alá nem állunk önként...
Viszont a transoceant eladtam megint. 5% 2 nap alatt, az olaj meg egyre alacsonyabb csúcsokat csinál. Ettől függetlenül a transocean emelkedik és a seadrill zuhan. Szóval az óvatosság kedvéért inkább a hosszú hétvége előtt kidobtam.
Ma van az LMT-ben osztalékfizetési nap.
Ki kéne dobni, hogy ne kelljen a jövő évi SZJA-mban USA osztalékkal is foglalkozni...
Eli Lilly is nagyon jó részvény, a vételem után nem esett 10%-ot és már majdnem eléri a beker árat...
Ebből a tetves LMT-ből kellene kiszállni egy 5% pluszban legalább...
mostanában nagyon eltaláltam ezeket az olajos hektikus mozgásokat...
Csak az a baj, hogy egyre gyávább voltam és egyre kevesebbet vettem...
szemezek a celladon-nal.
Figyelő listán van a Porsche és a BMW, thyssen, Prologis, Wincor (most pl. az online adómemória kiiratás miatt duplázódtak az év végi adómemória kiiratások költségei itthon. Ha ez az online kassza eu szerte elterjed, az kemény bevétel növekedés lehet náluk). Nézem az olajos cégeket, és a gyógyszereseket.
Van:
Richter, Émász-ELMÜ, LMT.US, Eli lilly, RIG.US, Lorillard, Raiffeisen, Freesoft, USD,
pusztíts mester, amcsiban csinálj egy 150-200 részvényes portfoliót, kivi lennék hatására :)