Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#729396 banyaiz Előzmény: #729294

Lelkileg megviselt, hogy kiskorodban láttál eladó cigarettát az Áfész boltban? :)

Ha nem akkor kivétel vagy. Generációnkat ez megviselte ez a legnagyobb csapás ami érte, komoly lelki traumák társadalmi szinten. Engem is úgy megtört ez a látvány testileg lelkileg azóta se térek magamhoz.

Szerencsére ezt felismerték bölcs vezetőink , és léptek. :)

Mostani ifjúság nincs már kitéve ennek az erkölcsi fertőnek. Ettől meg vannak védve, logikus nem?

#729395 Ibiza Előzmény: #729389

:) szegény makinyúl ..jobb ha nem humorizálsz..kinos..Én kérek elnézést.

tetszik ez az összetartás..a makákó örs összes tagja összegyűlik ha visit az egyik...majd kurkászással nyugtatják egymást.

#729394 banyaiz Előzmény: #729284

Na jó , de ebben a megközelítésben már közvetett összefüggéseket próbálsz elemezni , ami az unortodox gazdaságelmélet szerint luxus. :)

Unortodoxiában rendszerszintű gondolkodás az ördög műve. :) Rengeteg gyakorlati példa igazolja.

Láttad IMF műsort, az mnyp-t, a különadókat teljesen összevissza jelleggel , a dev hiteles mentés szakmailag értelmezhetetlenül magas színvonalát , hogy csak a nagy témákat említsem példaként.

Nem azt mondtam, hogy mi lenne értelmes, vagy logikus, hanem hogyan gondolkodtak. Kell dobni egy csontot mit? Hát legyen a sertés áfa csökkentés. Önmagában ha semmi járulékos hatással nem számolnak akkor sem üt nagy lyukat a költségvetésen. Aztán csókolom.

#729389 tozsdenyul Előzmény: #729341

A mazochizmus igazán perverz formáját űzi, aki szóbaáll a fórum kabalamakijával, és utána egy fél napot tölt a maki tv élményeiből, meg gyerekkori élményeiből leszűrt valóságértelmezések sűrű makogás közepette történő megtárgyalásában.

Nem mondom, hogy én szűzlány lennék, de lehet tanulni a saját, és akár mások hibájából is :)

Szerencsére ugye a matri…

#729385 walex

Szerencsére ugye a matricázott, átláthatatlan üvegeknek és ajtóknak semmi köze a heti x db trafikrabláshoz. Majd ha bizonyított lesz az összefüggés a rablások számának növekedése és az átláthatatlan ablakok és ajtók között, akkor majd lézer lesz az első, aki benyújtja a módosítót a külső módosítására.

De mint látható, nincs szükség módosításra, minden a legnagyobb rendben.

http://hvg.hu/itthon/20150424_Keses_dohanybolti_rablokat_ertek_tetten_a

Mindössze 259 milliárd F…

#729383 walex

Mindössze 259 milliárd Ft közpénz volt brókercégeknél.

Remélem, hogy legközelebb elmennek kaszinózni is, talán éppen a télapó egyik kaszinójába, ha már olyan szépen leosztották neki, de mint azt tudjuk, ez a fő propagandistát itt egyáltalán nem zavarja. Sőt! Még meg is kérdezte, hogy miért zavar ez, talán be akarok szállni a kaszinóbizniszbe? :)

http://index.hu/gazdasag/2015/04/24/semjen_quaestor_irasbeli_kerdes_miniszteriumok/

#729366 Csusza Előzmény: #729317

Egyik szemem sír, másik nevet. Ez jó, hogy nem feküdtek le teljesen az usának, de azért kicsit(?) mégiscsak széttették a lábu(n)kat.

"Brüsszel javaslatában nagyobb szabadságot adna a tagállamoknak abban, hogy a saját területükön korlátozzák vagy megtilthassák az EU-szinten engedélyezett GMO-k takarmányokban és élelmiszerekben való felhasználását. "

Bizony, keménynek kellett volna lenni,és a teljes EU-ra betiltani a gmo-t! Most már azt sem lehet majd tudni, hogy hol mit eszel, hol nincs benne gmo, ha külföldön vagy.

Ok, MO mentes lesz, ha minden igaz, de rohadt nehéz lesz kiszűrni az importból a csalókat.

Meg kellett volna tartani Európát teljesen gmo mentesnek... :-/

#729365 Csusza Előzmény: #729294

Igen, ez így van.

Én ugyan bagóztam sokáig, de biztosan nem azért, mert vehettem a boltban vagy láttam a trafikban. Ha akartunk, bármihez hozzájutottunk, a piálást is megoldottuk ügyesen 17-18 évesen, nem ezen múlik.

Viszont ha nem láttam volna mindenhol szinte mindenkitől, hogy szívják a bagót, és nem lehetett volna mindenhol rágyújtani, meg a haverok lenéztek volna emiatt, akkor biztosan nem cigiztem volna.

#729364 Csusza Előzmény: #729278

Ő is arra a sorsra jutott, mint szinte az összes, aki a közelébe kerül és megszédül a hatalomtól. Röviden: elkurvult.

#729363 Csusza Előzmény: #729276

Igen, én is hallottam. Ezek szerint jól sejtettem, hogy semmi ésszerűség nincs benne, hanem megint csak a szokásos. Népszerűségnövelés, de mindenféle átgondoltságot nélkülözve.

Nem mellékesen a tűz közeli sertéstenyésztők nagy pénzeket fognak keresni.

#729360 rbbj11 Előzmény: #729329

bärki vehet földet, sokkal könnyebben, mint Mo-on, semmi admin akadäly nincs

Csak ki kell fizetned a hektäronkénti pär millio ft-ot

Azt tudom, h. sok pénzt kitalicskäztak oszträkok innen bankjaik révén, valoban pofätlan szinten volt 20 évig magyar bankszektor egésze a polgärokkal szemben

Mekkora makogás van itt …

#729349 KawaBazsy

Mekkora makogás van itt megint.. beszállok én is. :-)

#729341 Ibiza Előzmény: #729338

lep a pöcsöm..mesüge...

úgy sem érted még az alapokat..okoskodókkal meg tele a padlás akik mindenhez értenek csak a saját dolgaikhoz nem.

Nekem nem csak a pofám jár hanem csinálom..