nincs is adossäga, mitöl menne csödbe??? http://finance.yahoo.com/q/ks?s=LL+Key+Statistics
nincs is adossäga, mitöl menne csödbe??? http://finance.yahoo.com/q/ks?s=LL+Key+Statistics
EQT Midstream Partners LP sztem rosszabb, mint LL (fundäsan), CUR pedig csödös szinte
miert verték be ezt ennyire? Eddig mindig sokkal tulértékeltebb volt, mär évek óta
pedig LL nagyon igéretesen indult ma!!
33.9-en sztem räprobälok, fundäsan semmi különös, de legaläbb nem is tulertékelt annyira
Voltam olyan idióta, hogy bepróbáltam az elsőt nyitáskor (CUR) gyorsan ki is stoppolódott szerencsére... szép munka... Jobb volt amíg abszolut nem tudtam követni az élő kereskedést, csak napi gyertyák alapján..
EQM-ből is vettem 75.11-en.
A cikk szerint 12% up pre marketben.
Most megnéztem -3,74%
A hír mintha jó lenne pedig.
Érdekes lehet még az EQM is nyitás után...
LL-ben is nagy a pre-market forgalom, ezt szépen beverték az utóbbi hetekben.. ha tudnám, hogy betölti a rést. Február végi híreket már nem látom benne. Ezt valszeg nem piszkálom...
fundäs alapon + ez a pulykacirkusz sztem annyi lesz, mint pär éve csirkéknél a madärinfluenza, ami alig vetette vissza a forgalmat
+ majd mäs termékböl eladnak többet
ezt nem értem. kitört a pulykainfluenza, beesett az árfolyam. az emelkedő háromszögből is kiesett. miért vettél?
tegnap normál pakk Tyson Foods-ot vettem a mélyütésben
Ez sztem minimälis hatässal lesz a profitjära
nem tettem
2 éven belül dupláz. Az éves szinten majd 50%, engem a közben tett kanyarai nem nagyon érdekelnek
90 alatt lesz jól árasítva, ahogy elnézem mcd is réstöltésre indulhatott, mint ahogy az aapl...
mi a drill víziód? látom ezek szerint te se tettél rá stoppot
szerintem 19-nél betölti a rést, onnan korrigálhat.
Mióta tartod? egy hete? kettő? ez nem időtáv, ha spekizni akarsz, használj következetes stopot. Ha befektetsz, akkor meg felesleges naponta paráznod az esésen
nem mondtam, h. nem bullos
de egy ilyen komoly ellenállásról, ugy hogy szép hozamom volt rajta, nem kockáztatom feleslegesen
egyelőre 17 felett zárt, meglátom másodjára is képes e rá, ha igen, jöhet a 20as célár