Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#723585 Fornit Előzmény: #723584

Én meg., bár rég csináltam ilyet, (és általában nem szokott jó vége lenni) néhány "csak úgy" vásárlás a szokásos pakkok 3/4-ével.

Du Point @79,21

Linear Tech @ 47,17

Skyworks Solution @92,55

A szokásostól eltérően ezek szűk stoppal fognak futni.

#723583 Greeny Előzmény: #723581

Hát ha minden nap figyeled, és csak idegesít a trend, akkor likvidáld a pozit.

Ha meg középtávon emelkedést vársz tőle, akkor meg ne nézz rá egy ideig ;)

#723581 matgab Előzmény: #723537

ez a kva seadrill akkor is esik ha a Crude esik és a Brent emelkedik és akkor is esik amikor a Brent esik és a Crude emelkedik. Ép ésszel ezt nem fogom fel, ez tűnik a leggyengébb láncszemnek...

#723400 rbbj11 Előzmény: #723397

egyébként benne van a paklikban, h. akár csődbe is megy 50-100 vásárolt rv-ből egy, de ez nem számít, ha akad benne 2-3, aki hosszú távon 10szerez

#723356 Koffein Előzmény: #723108

na ez a támaszon úgy átment, mint kés a vajon :D mu ha ha ha 9,4et is ha viszi, akkor van egy leheletnyi támasz 9,2ön oszt fejest ugrunk a szakadékba :DDD

#723293 matgab Előzmény: #723161

**** seadrill... Csak tényleg már olyan mélyen van az árfolyam, hogy ... Hát nem tudom...Az olaj még eshet akrá 20 -30 USD-t is. De akkor hol lesz a Seadrill? Centes részvény lesz, vagy már csődbe megy?

#723161 Greeny Előzmény: #723154

Van még tér lefelé, és ha 40 dollárnál lesz az olajár, akkor egy fél pakkal én is beszállok az SDRL-be. Az olaj árának alakulásáról sokak mellett talán pont az SDRL kapcsán rbbj is elmondta a véleményét. Hosszútávon viszont szerintem nem tartható az alacsony ár (pontosabban nem lesz érdekük ott tartani), így a drilles cmpanyk majd akkor arathatnak. Egyelőre én még lefelé várnám (ezért most légitársaság lenne célpont, mondjuk wizzair, de csak 12,5 környékén, de ha jól tudom akkor ők is fedezik magukat bizonyos időtávra az olajár ingadozás kapcsán).

Könyveld el az SDRL-es pakkodat hosszútávra, és ne nézd az árfolyamát. Én a Bitcoin-nal vagyok most így. :D