vegyek seadrill-t? NEkem úgy tűnik, mintha az olaj kitörés előtt lenne...
Vagy Ageas-t? Szépeket írtak róla...
Vagy ÉMÁSZ portfoliót bővítsem?
Vagy ugorjak fejest a napelem gyártásba?
esetleg a rank progress-t beker árát higítsam?
vegyek seadrill-t? NEkem úgy tűnik, mintha az olaj kitörés előtt lenne...
Vagy Ageas-t? Szépeket írtak róla...
Vagy ÉMÁSZ portfoliót bővítsem?
Vagy ugorjak fejest a napelem gyártásba?
esetleg a rank progress-t beker árát higítsam?
hétfőig nem leszek gépközelben, telefonon sajnos nem fogok tudni vonalazni. majd emlékeztess rá még!
van itt egy ujabb TA alapon érdekes dolog, mär pär napja irtam, azota profitvédövel zsbeltem is vele profitot, angol piac: rotork
SCTY tényleg szépnek néz ki TA alapon. Sajnos én is csak nyitóban lehetek érdekelt, de rápróbálok. Köszi a tippet.
Scty rovidre tenyleg jol nez ki, ezert vettem. Hosszu meg ugyis 10-20% ressel indul valamelyik iranyba
tartós alacsony olaj mellett ez nagyon jól hasíthatna: American Airlines
kellett, de mire megkaptam, már késő volt, nem voltam itt :(
engem ennél komolyabb megfigyelés is érdekelne :))
Nekem az tűnt fel, hogy nem ment le a korábbi támaszig + azt a zöld vonalat törte, ezért TA laikusként minimális kockázatot látok 56-os target mellett, az meg hát majdnem 10% profit, akár csak pár napos távlaton....és az sztem nagyon jó lehetőség...
Sajnos csak most jutottam ujra géphez és tőzsdéhez, így nem vettem záróban, így marad holnap nyitó?
CGNX rövid korrekció után ismét ATH. ha a korábban bemutatott ék átalakul emelkedő trendcsatornává, akkor mindjárt erős ellenállásunk lesz.
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/19/cognex-corp-cgnx/
rajtam kívül megjátszotta még valaki a háromszög kitörést?
na mi van? gyors elemzés kell, aztán rá se nézel? :D
teslát lecseréltem scty-re, bár a tesla is bullos volt az indikátorok alapján. a scty jobban tetszik most.
hier bitte: https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/03/05/solarcity-scty/
de miért vagy ennyire ráizgulva? oké hogy most bullos, de van egy nagy csökkenő háromszög is benne.
stx is jo äron van, de funda eleg csunya, de ha ezt cäfoljätok, en funda alapjän vennek ma
marathon oil detto
kene solarcityre villamgyorsan egy ta elemzes, mert sztem helyzet van
csökkenő trendcsatornában van, ha a 10,7 környékéről nem pattan, akkor kb 10ről lehet fordulatra számítani, feltéve ha az olaj tartja magát és nem szakad be...