Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#723891 Pyxis Előzmény: #723888

OV és bandája valóban szépen elintézte a BÉT papírjait, de szerencsére könnyen lehet külföldön is kereskedni.

Elég mélyre ütötték a MOL-t ahhoz , hogy beszálljak, talán most van esély némi emelkedésre is.

#723888 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #723886

Attól tartok, hogy a Mol tulajok között léteznek olyanok is szép számmal, akik nem a vásárlás után "rövidesen" kezdtek el nyavalyogni, hanem csak 2-3 évvel a vásárlás után érzik úgy, hogy esetleg itt az idő egy kis nyavalygásra:-) DE! Természetesen jó lesz ez!:-)

#723886 Pyxis Előzmény: #723843

A kisbüfik jelentős hányada nem bír nyugodtan ülni az instrumentumokban. Vásárlás után rövidesen elkezdnek nyavalyogni, hogy nem emelkedett a papír eleget.... A Portfolio-n is telesírják a fórumot minden egyes nap.

A gyors meggazdagodás módja, hogy lassan akarj meggazdagodni!

Ezt ne feledd!

#723852 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #723846

Milyen rossz hír? Csak nem a horvátok "rezsicsökkentésére" gondolsz? A rezsicsökkentés szent dolog! Csinálhatják ők is. 12K felett akkor sem veszek! Engem nem b@sznak át! Még egyszer :-)

#723843 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #723839

Ááááá, várjuk ki a végét! :-) Ha most valami csoda folytán megindulna akkor kénytelen lennék azt feltételezni, hogy direkt kiakarnak velem b@szni :-) De tőlem akár szárnyalhat is..van belőle néhány darab.

#723728 Ibiza Előzmény: #723725

anno írtam..vannak papírok amiket altatnak...vannak amiket konyhakészre zúznak és van amelyiket reptetik..amikor megemelkedik a forgalom akkor alakul.

#723725 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #723719

A helyzet az, hogy ennek a szutyoknak az árfolyamát itt kell tartani valakinek. A megbízóról és, hogy ez kinek jó arról fogalmam sincs. Amennyiben egy hét múlva is itt toporgunk akkor veszek még egy picit, hadd növekedjék(természetesen csak unorthodox módon) a nyerőm :-)

#723719 Kissherceg Előzmény: #723593

árhatóan leírásokat fog végrehajtani a MOL kurdisztáni partnere, a Gulf Keystone az Akri Bijeel blokk esetében, aminek következtében egy kötvényekhez kapcsolódó kovenáns megszegése merülhet fel. Ezért most azt próbálja elérni a likviditási gondokkal küzdő vállalat, hogy ezt a kötelezettséget kivegyék a szerződésből. A Gulf Keystone legutóbb azt jelezte, fontolgatják a teljes vállalat eladását is.

Vettem 11900 körül oszti…

#723593 Tapasz

Vettem 11900 körül osztira (már ha lesz)

#722276 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722208

Ebből meg a kúrmány lopja ki a pénzt..és lopni is fogja tovább. Szerintem is alul értékelt, de a cég értéke nagyban függ attól is, hogy mibe fekteti majd be a kis pénzecskéjét.

Itt lenne ez! (régi téma, de továbbra sem tetszik)

http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/4_ajanlat_erkezhet_a_szlovak_aramszolgaltatora.5.210936.html

Szerintem qrvára kerülni kellene ezt a konkrét "üzletet", ami néhány megalomán baromnak jó lehet, de a részvényeseknek nem hinném. Persze ez csak az én véleményem, lehetséges, hogy ez lenne az évszázad üzlete a Mol-nak... de inkább nem! :-)

#722208 Pyxis Előzmény: #722156

A Telkóból az anyacég lopja ki a pénzt. a MOL-ban is van bőven kockázat, de most pimaszul alul értékelt.

#722156 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722132

Remek:-) A MOL annyiban "érdekesebb" papír mint a telkó(utóbbinál egyértelmű, hogy remek cég nulla közvetlen állami befolyással) hogy itt nem könnyű megjósolni azt, hogy milyen szinten fogják szétqrni Vityáék. Az a problémám, hogy a kedves vezető és kiváló csapata képes arra, hogy tökéletesen értelmetlen(a vállalat szempontjából) "üzleteket" erőltessenek erre a cégre(mivel itt van pénz...még) főleg amíg Herr Nádi úr ücsörög a vezető pozícióban. MOL esetében az aggodalomra meg van minden okunk.

#722058 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722055

Te meg honnan vetted az értesületlenségeid? :-) Vagy arra gondoltál, hogy a 3 nap múlva "esedékes" MOL árfolyamhoz képest lesz 25% hozam mondjuk 3 év múlva? Szerintem igen optimista kijelentés volt ez a 3 napos időtávon 25% hozam... de drukkolok, hogy Neked legyen igazad, bár vannak "apró" kétségeim.