Nem sok kedvem van intenzíven pepegtetni, ezért csak egyszer írom le:
BC VIP beszállót intézett, 3 napos időtávon 25%-os hozammal kecsegtet a MOL.
Senki ne mondja, hogy nem szóltam!
Nem sok kedvem van intenzíven pepegtetni, ezért csak egyszer írom le:
BC VIP beszállót intézett, 3 napos időtávon 25%-os hozammal kecsegtet a MOL.
Senki ne mondja, hogy nem szóltam!
Már nem emlékszem, de valami miatt nem lehetett, vagy csak én voltam hülye
nem kellett volna felmondanod, lehet transzferáltatni is.
Nekem pl. az Államkincsátrnál lévő TBSZ-emet vittem át a Randomhoz. Csak nem volt olyan egyszerű, de végül lepapírozták...
Rákérdeztek, vagy kérjek sajtóközleményt? :). Majd megnézem én is
Ez még nem osztalék rally, a Buda-Cash short pozikat likvidálták.
A Felügyeleti biztos a napokba lezárja a maradékot is.
12400-on a pack 25%-át realizáltam, 12000 alá várom vissza és akkor pakk duplázás van tervben.
Fura..
TBSZ A KBC EQUITASNÁL
A TBSZ számlavezetés INGYENES (normál értékpapír számla megléte esetén)
Demost hogy mondod,es beleptem, latom hogy 500 ftot vonnak havonta,mint szamlavezetesi dij..pedig van naluk szamlam...
Hmmm nekem ott van, de mekkora a költség, hogy ennyire zavart?
Én is minden évben nyitok, sajnos a 2011-est fel kellett törni, mert a KBC-nél megszűnt az ingyenesség.
Nekem is, tbszen, 11200-11500rol. Minden evben nyitok egy tbszt...... ( en mar csak igy orgesen....) :)
Nekem van egy rakat, az alja 11945. A teteje 17 körül van, de sokkal kisebb pakkokkal, de szinte mindért kaptam tavaly osztalékot. Remélem ez még nem az osztalék rally.
Senki más nem játszik ebben a papírban?
Mikor indulhat az osztalék rally?
Kérem vegye le a szemüvegét! :D
Mol vesz még néhány 100 töltőállomást és tuti osztalékpapír lesz.
Most nagy egyszeri tétel volt a készlet átértékelés, de ez fordítva is működik ám.
Érdekes módon a Buda-Cash felfüggesztésével rögtön meg is indult felfelé.
Gyj nem túl dicsőséges
Jól beszűkül a kis mollyka
A megyei bíróság elhalasztotta Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának a büntetőperét csütörtökön Zágrábban.
A bíró azzal indokolta a halasztást, hogy a decemberi meghallgatáson a védelem kérte, a vádlott számára is érthető nyelvre fordítsák le a per anyagát, amit akkor a bíró elutasított. A vádlott ügyvédei ezért fellebbezetek, de a legfelsőbb bíróságon a mai napig nem született döntés az ügyben.
A következő tárgyalás időpontjáról írásban kapnak értesítést Hernádi Zsolt horvát ügyvédei.
A horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. Az USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt adott át Ivo Sanader akkori horvát kormányfőnek azért, hogy a Mol megszerezhesse az INA horvát olajipari vállalat irányítási jogát.
A Mol Nyrt. és Hernádi Zsolt visszautasította a vádakat leszögezve, hogy soha nem korrumpált egyetlen politikust sem, és nem adott pénzt azért, hogy megszerezze a horvát INA-ban az irányítási jogokat.
Az ügyészi vádirat ismertetésével kezdődik Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának a büntetőpere a zágrábi megyei bíróságon csütörtökön.
A horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. A USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt adott át Ivo Sanader akkori horvát kormányfőnek azért, hogy a Mol megszerezhesse az INA horvát olajipari vállalat irányítási jogát. Sanadert ezért júniusban nyolc és fél év börtönbüntetésre ítélte a horvát bíróság.