Azért megcibálták neked a szutykot :)
Azért megcibálták neked a szutykot :)
anno írtam..vannak papírok amiket altatnak...vannak amiket konyhakészre zúznak és van amelyiket reptetik..amikor megemelkedik a forgalom akkor alakul.
A helyzet az, hogy ennek a szutyoknak az árfolyamát itt kell tartani valakinek. A megbízóról és, hogy ez kinek jó arról fogalmam sincs. Amennyiben egy hét múlva is itt toporgunk akkor veszek még egy picit, hadd növekedjék(természetesen csak unorthodox módon) a nyerőm :-)
árhatóan leírásokat fog végrehajtani a MOL kurdisztáni partnere, a Gulf Keystone az Akri Bijeel blokk esetében, aminek következtében egy kötvényekhez kapcsolódó kovenáns megszegése merülhet fel. Ezért most azt próbálja elérni a likviditási gondokkal küzdő vállalat, hogy ezt a kötelezettséget kivegyék a szerződésből. A Gulf Keystone legutóbb azt jelezte, fontolgatják a teljes vállalat eladását is.
jaja Zsóti zsarolható...
Ebből meg a kúrmány lopja ki a pénzt..és lopni is fogja tovább. Szerintem is alul értékelt, de a cég értéke nagyban függ attól is, hogy mibe fekteti majd be a kis pénzecskéjét.
Itt lenne ez! (régi téma, de továbbra sem tetszik)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/4_ajanlat_erkezhet_a_szlovak_aramszolgaltatora.5.210936.html
Szerintem qrvára kerülni kellene ezt a konkrét "üzletet", ami néhány megalomán baromnak jó lehet, de a részvényeseknek nem hinném. Persze ez csak az én véleményem, lehetséges, hogy ez lenne az évszázad üzlete a Mol-nak... de inkább nem! :-)
A Telkóból az anyacég lopja ki a pénzt. a MOL-ban is van bőven kockázat, de most pimaszul alul értékelt.
Remek:-) A MOL annyiban "érdekesebb" papír mint a telkó(utóbbinál egyértelmű, hogy remek cég nulla közvetlen állami befolyással) hogy itt nem könnyű megjósolni azt, hogy milyen szinten fogják szétqrni Vityáék. Az a problémám, hogy a kedves vezető és kiváló csapata képes arra, hogy tökéletesen értelmetlen(a vállalat szempontjából) "üzleteket" erőltessenek erre a cégre(mivel itt van pénz...még) főleg amíg Herr Nádi úr ücsörög a vezető pozícióban. MOL esetében az aggodalomra meg van minden okunk.
Csodás nyitás
:-) Így egy kicsit már értelmezhetőbb! Bár továbbra is vannak kétségeim :-) De legyen úgy!
Te meg honnan vetted az értesületlenségeid? :-) Vagy arra gondoltál, hogy a 3 nap múlva "esedékes" MOL árfolyamhoz képest lesz 25% hozam mondjuk 3 év múlva? Szerintem igen optimista kijelentés volt ez a 3 napos időtávon 25% hozam... de drukkolok, hogy Neked legyen igazad, bár vannak "apró" kétségeim.
Nem sok kedvem van intenzíven pepegtetni, ezért csak egyszer írom le:
BC VIP beszállót intézett, 3 napos időtávon 25%-os hozammal kecsegtet a MOL.
Senki ne mondja, hogy nem szóltam!
Már nem emlékszem, de valami miatt nem lehetett, vagy csak én voltam hülye
nem kellett volna felmondanod, lehet transzferáltatni is.
Nekem pl. az Államkincsátrnál lévő TBSZ-emet vittem át a Randomhoz. Csak nem volt olyan egyszerű, de végül lepapírozták...
Rákérdeztek, vagy kérjek sajtóközleményt? :). Majd megnézem én is