Hondának is van nagy dízel-kompakt kasztni párosítása, ez sztem olyan lehet, mint az Asztma. Amihez már megrendeltem a pacis matricákat kétoldalra, végül is a motor az Fiat, egy konszern.. :-)
Hondának is van nagy dízel-kompakt kasztni párosítása, ez sztem olyan lehet, mint az Asztma. Amihez már megrendeltem a pacis matricákat kétoldalra, végül is a motor az Fiat, egy konszern.. :-)
kíváncsi vagyok, hogy a mi életünkbe, ez a fajta irányvonal mennyire fog elterjedni... :)
Ezek mind roadsterek.. egész másra lettek tervezve, a kolléga használós autót akar. Van amúgy Audi 80-as cabrioaz 1.9 tdi motorral, no de abból nehéz keveset futottat s szépet találni..
MX-5 jó autó, de nem hiszem, hogy magyar vidéki utakon napi 2 órára...nagyon kicsi benne a hely és ilyen rövid, könnyű autóként tuti pattog a hullámos magyar utakon
a pdtdi motorok simán (mondhatni üzemszerrűen) megesznek 1 liter olajat 5000 km-enként ha 2500 felett van a fordulat. A tdi cserébe a hangjával "kárpótol"
Fel kabrio: honda crx del sol
Kabrio: mazda -5
Kell ezeknel jobb ? :-)
Szerintem a Cabriokat akkor hanyagold, mert dragabbak vagy 40%-al a sima modellektol es gyakori hasznalatnal az amortizalodas eleg sok koltseg lenne...
Ha nem, nem. De mondom - ha megvan a TDI, akkor próbáld ki ezt, s várjuk a véleményed. :-)
igen, tudom, hogy elég hangos a motor, és Octaviaknal a szélzajra is panaszkodnak
Opelt nem veszek :)
Nekem regota kabrio volt a vagyam. Megane es Peugeotot is neztem, de vagy a fogyasztasuk vagy megbizhatosaguk miatt elvetettem. Ami szep es aranylag joaz az Opel Astra Tt 1.8 fekete felbor belsovel vagy a Ford Focus Cabrio. Opelban ultem nem rossz a merevsege, uttartasa huz is, de suly miatt jobban fogyaszt. Csomagtartoja se kicsi, de szar uton kicsit koppan a teteje neha es a tetonyito mechanika eleg bonyolult sok a gond vele mint az EOSnal. Opelek dragak is... A Volvonak is van de draga a 206Cc nem main mar talan a 207cc de az dragabb es francia. Remelem kaptal egy korkepet tampontokkal. Jah nekem vegul kulsileg kompromisszum lett Lancer Evo kisoccse egy fekete Colt Czc felbor ulesekkel lett jo motorral. Olcsobban 2 szemelynek bove jo 4re szuksegbol, de a csomagtere zart tetovel 450 l . Egyebkent van feelingje nem egy kanyarvadasz, de ahhoz valami sport japant vettem volna. Ha erdekel a tema irj nygodtan, mert nem akarom foglalni a helyet.
Bar max arat nem irtal, de premium modellek sem rosszak...
Amúgy próbáltad már ezt a TDI motort? Sógorommal anno vetettem újonnan Octaviát a 90 lovassal, a 110 lovast is vezettem anno többször Passatban, elég hangosak, s rezgősek.. a PD az egy fokkal kuturáltabb s azért az is megbízható konstrukció. De az biztos, h az 1.9-nél maradj. Utána meg, ha megvetted, próbáld ki az Asztmát.. :-)