kötudott,hogy xarabbak,mint az 1.5dci.
kötudott,hogy xarabbak,mint az 1.5dci.
nem semmi....
200.000km-nél még soha nem cseréltem és nem eszik semmi olajat....
vezérlést is egyszer cseréltem eddig 120nál-akkor is szóltak,hogy régen kellett volna már,de a vizpumpa még olyan száraz volt ,mint a tapló.
206.000km-nél ha az enyém lesz még akkor cserélek vezérlést....na akkor kicserélem ezeket a csúszócsapágyakat is,vagy miket......de ezek a csúszóvackok drágák??
Sumér! Másik fórumról:
" A család egy R Megane 1,5 dci-jében eljött az első vezérlés-szet csere ideje. Hezitálás nélkül kicseréltük a főtengely csúszócsapágyakat is, pedig erre (látszólag) semmi okunk nem volt. Ha nem teszed meg ezt a lélpést, 150e körül a csapágyak kopása miatt több olaj megy el itt, mint kellene, a leeső olajnyomás akkora számlát csinál, mint a mamutkaki. "
sztem megéri behozni
nem tudom, melyik típusra gondolsz?
willhaben.at, gebrauchtwagen.de és .at
De van több magyar kereskedő, aki kifejezetten arra állt rá, hogy egszerre több autót behoznak, előre le kell adnod a "rendelést", akár saját hirdetéssel is odamehetsz. Pl. környékünkön jó híre van: www.sigauto.hu
ADAC szerint ez a legjobb 3 hely ahol a legjobbak az autó árak
autohaus24.de
meinauto.de
carworld-24.de
by haszon magazin
írtam korábban
Autó piacot is tönkre teszed?!?
rbbj, milyen oldalakon keresel ausztriában/németeknél?
Anyámnak aktuális lenne egy skoda vétel,ami nem baj, ha akár 8-10 éves is, de legyen jó állapotú.
Hogyé adják ezeket kint? Megéri ezt a kategóriát is behozni?
értem, megszívlelem
Azért én iygekszem magam behozni, mert a mär hazahozott, akär tökéletes ällapotu autoval is az a helyzet, hogy min. 200e ft kereskedöi ärres mär rajta van, amit miert fizetnek meg, ha magam is behozhatom/behozathatom?
Del-Tirol felig valoban osztrak, de az mär tenyleg jo messze van, mire onnan idehozza az amebr az autot, az nem keves extra ktg.
Nekem 100 km-es körzetben sztem garäzs autokat is talälni böven Ausztriäban, de mindenképp kösz a hasznos tanäcsot, ezentúl ezt is figyelembe veszem keresgélésnél
Mitsubishi fórumon utcai használatra ár/érték arányban Textar tárcsákat + EBC black stuff betéteket ajánlottak. Árban nem húzósak.
Lehet kipróbálom majd és írok tapasztalatokat, ha érdekel titeket.
Nekem az ate tetszik legjobban, de Textart Juridot is használtam már. Biztosan jó
választás. Ezek jól szerepelnek a teszteken és személyes tapasztalat is ez. Hátra szvsz majdnem mindegy. Ha nem sikít és nem ráz, már szinte tudja is amit maximálisan tudnia kell:) Kivéve az ESP-s autók. Ott nem árt, ha jó minőségű a hátsó is. Agyatlan haverom több hátsó féket koptat el mint elsőt. Előre nekem a csúcs az ate powerdisk tárcsa. Próbáltam már a brembo hornyolt tárcsáját is, (asszem brembo max). Jó volt, de az már csak begőzölt sportos pszichopatáknak való szerintem, mert zavaróan zajos, dübörgős volt fékezéskor. De lehet, csak a textár betétet nem szerette. Bosch, ferodo eddig valahogy kimaradt. Zimmermant dícsérte még
valaki. Lehet egyszer kipróbálom.
Volt pár olasz ismerősöm. Értem az aggodalmadat. Így voltam vele én is. Az első olaszból származó szekeret éppen magamnak vettem. Mikor mondta a kereskedő, hogy olaszból származik, gondolkodtam, hogy egyáltalán megnézzem-e. Aztán nem volt más kínálat. Megnéztem. Kellemesen meglepődtem. Azóta találkoztam már több jó olasz autóval. Már nincs előítélet. Olaszok északi része Dél-Tirol inkább német, mint olasz.Gondolom mentalitást tekintve is kicsit más világ. Oda akartam csak kilyukadni, hogy kár lenne eleve kizárni a lehetőségek közül. Ugyanúgy, mint az itthon eladásra kínált, még nem honosított autókat. (Már) nem üzletelek autókkal. Régebben újraélesztettem néhány gazdasági totálkárost. El szoktak hívni szagértőnek. Rokonság, haverok. Én vagyok ilyenkor a kívülálló "hidegfej". :)
Elnézve ezt a weboldalt van élet a Unix/Bárdi pároson túl és még az ottani 40%-os max kedvezménytől is olcsóbb :S
Fogok innen rendelni mindenféleképpen!
Köszi az infot.
nekem foglamam sincs, ugy szoktam venni utängyärtottat, hogy a tipusnak alkalmas pl. 5-böl a 2. legdrägäbbat veszem :)
igen, tudom hogy nagyon megbizhatóak, Corollara gondoltam is. De nekem nagyon nem kényelmesek és a belsejük annyira fapados, hogy mär taszitanak. Ha mär toyota, akkor nekem celica kell, és bár a régi típus is nagyon tetszik belöle külsöre, de belül riasztoan prozai. Igy marad az ujabb celica.
Feleségemnek vennék yaris-t. Neki tetszik.
Vhogy Corolla nem az én autóm, ha már racionalitás, akkor i30 is inkább
Ha csak szívem döntene, akkor alfa lenne, nekem mär audi is kompromisszum :s
Attol fugg hol van akcio. Nekem az autoalkatreszed.hu jott be a telepes utcaban. Nekem ferrodo van. Vagy brembo
Attol fugg hol van akcio. Nekem az autoalkatreszed.hu jott be a telepes utcaban. Nekem ferrodo van. Vagy brembo
miért nem veszel egy toyotát? Auris, Corolla?
Én amit itthon vettem full elégedett vagyok, gyakorlatilag egy akksit kellett eddig ráköltenem 1,5 év alatt. Azt is anyám miatt, mert kölcsönadtam neki és rajtahagyta egy -egy napra a világítást...