Igen. Nincs benne mozgó rész. Egyre kevesebben használnak már manapság lemezeket. Pendrivera, vagy memóriakártyára (esetleg telefonra töltve) a zene sokkal egyszerűbb, mint lemezeket hordani magunkkal.
Igen. Nincs benne mozgó rész. Egyre kevesebben használnak már manapság lemezeket. Pendrivera, vagy memóriakártyára (esetleg telefonra töltve) a zene sokkal egyszerűbb, mint lemezeket hordani magunkkal.
bazi öreg vok:)
a mechanika nélküli fejegység azt jelenti,hogy nincs CD lemez funkcio.?
Még az jutott eszembe, hogy lehet érdemes lenne megnézned a mechanika nélküli fejegységeket is.
értem,köszi.
végül éreztem,hogy alapmodellek esetén ez a helyzet.:)
olyan régen foglalkoztam ezzel,10éve nem szereltek profi hifit az autoimban...
vmikor a 90es években volt,hogy pénzt nem kimélve, kintről hozattam az akkor kapható legdrágább csúcs clariont egy kamion sofőrrel...amely év fejegység cimet is nyert.-az szépen szólt,de ma megelégszem már az alappal is:)
végülis 2márka van,amely nálam labdába rúghat 25év tapasztalata alapján,mindkető márka szerepelt már nálam komoly autohifik esetén:Clarion vs. Pioneer.
erre a 2tipusra kérnék véleményeket,amennyiben van itt még elvakult műértő:
Clarion CZ 202E/EG/ER
Pioneer DEH-1600UB
http://autohifioutlet.hu/termekek/autoradio-fejegyseg/1-din-fejegyseg/t:4759/pioneer-deh-1600ub
Ebben az árkategóriában kb mindegy melyiket veszed, mind ugyanazt fogja tudni.
Vedd amelyik szimpatikusabb, vagy jobban illik az autód belsejéhez.
van itt a jelenlévő 10ember között a jelenlegi fejegységeket ismerő,autohifi szakértő?
alap fejegységet keresek,max 25ezer ft-ért autóba,melyik a legjobb,időm nincs kipróbálni őket,sőt lehetőségem sem......
Blaupunkt-ra rosszakat hallok......Sony-t én rühellem,Alpine-om soha nem volt...
Kenwood-om van jelenleg,nincs gond vele,de nem nagy név(családban átkerül másik autóba)
mindenki megfizeti a tandijat,még batman is.
A csúcsváltozat eméetileg tudja azt, amit a 17 éves Civic: 1.5i, 115 ló, 1 tonna súly, 6-nál megálló fogyi.. :-)
bejön,már honapok óta figyelgetem,ár az egyetlen pont,amely kissé magasan van a szegmenshez viszonyitva pozicionálva.
Azt nem lehet rá mondani túlzsúfolták extrákkal. :) Enyém amúgy is az alapverzió .
ya...enyémen van,bicskakulcsos össz. VW konszernen is van,tehát hátsó ajtó külön nyitható a távirányitón,egy külön gombbal,mellen általában vmi felnyilt csomagtér grafika szerepel.
az előző kis mazda3 ilyen fukar?:)
Ja, hogy te a távirányító elhasználódásáról beszéltél. Az én távirányítómon nincs külön hátsó.
Nem értettem miért beszélsz a póttávirányítóról, hogy időnként azt is kellene használni. Úgy értettem a csomagtartó elektronikában van egy egység ami fogja a jelet és annak kell a távirányító váltogatás és annak van egy gomb egysége. :D
Szóval akkor valami vezeték gond lehet. Köszi az infókat mert én arra gondoltam a zárban van kétutas megoldás egyik kulcs másik nyomógomb. :) Vezetékre nem is gondoltam, de logikusnak hangzik.
99%,hogy hátsóajtó vezeték.
1%,a távirányitó hátsóajtó gombja nem érintkezik,mert xarrá van nyomva,elhasználódott:)
ez mondjuk könnyen kizárható,hogy a pótkulcs(póttvirányitóval) rápróbálsz,ha azzal sem yo,akkor vezeték.
Mondjuk az típushiba Mazda 3-nál olvastam annak idején, hogy a csomagtartóba futó vezetékek eléggé béna megoldással vannak és megtörnek. Most , hogy mondod. Lehet, hogy ott lesz a hiba.
Jó, hogy mondod ezeket én egész másra gondoltam. Az volt a tippem, hogy a zárban ment tönkre valami. Gondolkoztam is rajta szétszedem, de ha vezeték probléma akkor szerelhetem a zárat.
Az volt nekem a furcsa, hogy ha kulccsal elfordítom mozog a zárnyelv , ha az csomagtartó nyitó "gombot" nyomom akkor meg sem rezdül. Nem tudtam mire vélni, dupla zárszerkezet vagy mi a bánat . Nyitott állapotban próbálgattam így mit is csinál ezt tapasztaltam.
Akkor nem állok neki bütykölni.
Távirányítóból mindig ugyanazt használom. Máshogy használódna ez a "gomb egysége" ha ha váltogatnám a távirányítókat?