na ,köszi,még ez is kalapban:)
na ,köszi,még ez is kalapban:)
vettünk egy passatot a családban.....1.9 tdi 131lovast....kombi automata,crom pakett,2003,végig szervizkönyv,170ezer km,1tulajos....még magamnak is kéne,komolyan tetszik:)
csak egy fos rádiot tett bele eladásnál,az kuka....
és átadom az USB nélküli kenwoodomat abba....az enyémbe meg keresek vmit,az USB fontos már számomra.
értem......igen ezeket is néztem....
olyan ilyesztő,hogy időben megértem a lemez felemelkedését és lassan teljes eltűnését...
igy járt a videokazetta,magnókazetta is...
a multkor vettem egy laptopot,azt hittem gyárihibásak a boltban,nincs lemezfunkcio már azokon sem:)
na választok vmi pioneert vsz.,azok picivel olcsobbak a clarionnál.
Én alapból Pioneer párti vagyok, legutóbb azt vettem újonnan. Az is iyen 20 pénz körül volt 6 éve, s tökéletesen szólt. A Carionnal se lősz mellé. Nekem a sorrend felfelé Apine, majd Becker. Ez utóbbi volt a Celicában, navigált is, s k. jó volt.
A Civicben bóvli a rádió, megelégeltem, s én is körülnéztem. Újat nem veszek, mert ki tudja meddig lesz meg, de fórumról lőttem 5 ezerért egy Panasonic-ot, MP3-at is lejátszik, tök jól szól, tuti. :-)
Mibe raknád? Csak nem vettél vmit?
Igen. Nincs benne mozgó rész. Egyre kevesebben használnak már manapság lemezeket. Pendrivera, vagy memóriakártyára (esetleg telefonra töltve) a zene sokkal egyszerűbb, mint lemezeket hordani magunkkal.
bazi öreg vok:)
a mechanika nélküli fejegység azt jelenti,hogy nincs CD lemez funkcio.?
Még az jutott eszembe, hogy lehet érdemes lenne megnézned a mechanika nélküli fejegységeket is.
értem,köszi.
végül éreztem,hogy alapmodellek esetén ez a helyzet.:)
olyan régen foglalkoztam ezzel,10éve nem szereltek profi hifit az autoimban...
vmikor a 90es években volt,hogy pénzt nem kimélve, kintről hozattam az akkor kapható legdrágább csúcs clariont egy kamion sofőrrel...amely év fejegység cimet is nyert.-az szépen szólt,de ma megelégszem már az alappal is:)
végülis 2márka van,amely nálam labdába rúghat 25év tapasztalata alapján,mindkető márka szerepelt már nálam komoly autohifik esetén:Clarion vs. Pioneer.
erre a 2tipusra kérnék véleményeket,amennyiben van itt még elvakult műértő:
Clarion CZ 202E/EG/ER
Pioneer DEH-1600UB
http://autohifioutlet.hu/termekek/autoradio-fejegyseg/1-din-fejegyseg/t:4759/pioneer-deh-1600ub
Ebben az árkategóriában kb mindegy melyiket veszed, mind ugyanazt fogja tudni.
Vedd amelyik szimpatikusabb, vagy jobban illik az autód belsejéhez.
van itt a jelenlévő 10ember között a jelenlegi fejegységeket ismerő,autohifi szakértő?
alap fejegységet keresek,max 25ezer ft-ért autóba,melyik a legjobb,időm nincs kipróbálni őket,sőt lehetőségem sem......
Blaupunkt-ra rosszakat hallok......Sony-t én rühellem,Alpine-om soha nem volt...
Kenwood-om van jelenleg,nincs gond vele,de nem nagy név(családban átkerül másik autóba)
mindenki megfizeti a tandijat,még batman is.
A csúcsváltozat eméetileg tudja azt, amit a 17 éves Civic: 1.5i, 115 ló, 1 tonna súly, 6-nál megálló fogyi.. :-)
bejön,már honapok óta figyelgetem,ár az egyetlen pont,amely kissé magasan van a szegmenshez viszonyitva pozicionálva.