Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#714324 Sumér harcos Előzmény: #714321

vettünk egy passatot a családban.....1.9 tdi 131lovast....kombi automata,crom pakett,2003,végig szervizkönyv,170ezer km,1tulajos....még magamnak is kéne,komolyan tetszik:)

csak egy fos rádiot tett bele eladásnál,az kuka....

és átadom az USB nélküli kenwoodomat abba....az enyémbe meg keresek vmit,az USB fontos már számomra.

#714323 Sumér harcos Előzmény: #714320

értem......igen ezeket is néztem....

olyan ilyesztő,hogy időben megértem a lemez felemelkedését és lassan teljes eltűnését...

igy járt a videokazetta,magnókazetta is...

a multkor vettem egy laptopot,azt hittem gyárihibásak a boltban,nincs lemezfunkcio már azokon sem:)

na választok vmi pioneert vsz.,azok picivel olcsobbak a clarionnál.

#714321 KawaBazsy Előzmény: #714311

Én alapból Pioneer párti vagyok, legutóbb azt vettem újonnan. Az is iyen 20 pénz körül volt 6 éve, s tökéletesen szólt. A Carionnal se lősz mellé. Nekem a sorrend felfelé Apine, majd Becker. Ez utóbbi volt a Celicában, navigált is, s k. jó volt.

A Civicben bóvli a rádió, megelégeltem, s én is körülnéztem. Újat nem veszek, mert ki tudja meddig lesz meg, de fórumról lőttem 5 ezerért egy Panasonic-ot, MP3-at is lejátszik, tök jól szól, tuti. :-)

Mibe raknád? Csak nem vettél vmit?

#714320 Peta60 Előzmény: #714319

Igen. Nincs benne mozgó rész. Egyre kevesebben használnak már manapság lemezeket. Pendrivera, vagy memóriakártyára (esetleg telefonra töltve) a zene sokkal egyszerűbb, mint lemezeket hordani magunkkal.

#714317 Peta60 Előzmény: #714315

Még az jutott eszembe, hogy lehet érdemes lenne megnézned a mechanika nélküli fejegységeket is.

#714315 Sumér harcos Előzmény: #714312

értem,köszi.

végül éreztem,hogy alapmodellek esetén ez a helyzet.:)

olyan régen foglalkoztam ezzel,10éve nem szereltek profi hifit az autoimban...

vmikor a 90es években volt,hogy pénzt nem kimélve, kintről hozattam az akkor kapható legdrágább csúcs clariont egy kamion sofőrrel...amely év fejegység cimet is nyert.-az szépen szólt,de ma megelégszem már az alappal is:)

#714314 Sumér harcos Előzmény: #714311

végülis 2márka van,amely nálam labdába rúghat 25év tapasztalata alapján,mindkető márka szerepelt már nálam komoly autohifik esetén:Clarion vs. Pioneer.

erre a 2tipusra kérnék véleményeket,amennyiben van itt még elvakult műértő:

Clarion CZ 202E/EG/ER

http://www.edigital.hu/Fejegyseg/Clarion_CZ_202E/EG/ER_autohifi_fejegyseg-p405051.html?bid=&partner=10002

Pioneer DEH-1600UB

http://autohifioutlet.hu/termekek/autoradio-fejegyseg/1-din-fejegyseg/t:4759/pioneer-deh-1600ub

#714312 Peta60 Előzmény: #714311

Ebben az árkategóriában kb mindegy melyiket veszed, mind ugyanazt fogja tudni.

Vedd amelyik szimpatikusabb, vagy jobban illik az autód belsejéhez.

van itt a jelenlévő 10em…

#714311 Sumér harcos

van itt a jelenlévő 10ember között a jelenlegi fejegységeket ismerő,autohifi szakértő?

alap fejegységet keresek,max 25ezer ft-ért autóba,melyik a legjobb,időm nincs kipróbálni őket,sőt lehetőségem sem......

Blaupunkt-ra rosszakat hallok......Sony-t én rühellem,Alpine-om soha nem volt...

Kenwood-om van jelenleg,nincs gond vele,de nem nagy név(családban átkerül másik autóba)

#714060 KawaBazsy Előzmény: #714053

A csúcsváltozat eméetileg tudja azt, amit a 17 éves Civic: 1.5i, 115 ló, 1 tonna súly, 6-nál megálló fogyi.. :-)

#714053 Sumér harcos Előzmény: #714037

bejön,már honapok óta figyelgetem,ár az egyetlen pont,amely kissé magasan van a szegmenshez viszonyitva pozicionálva.

#713833 banyaiz Előzmény: #713832

Azt nem lehet rá mondani túlzsúfolták extrákkal. :) Enyém amúgy is az alapverzió .