Ebben az árkategóriában kb mindegy melyiket veszed, mind ugyanazt fogja tudni.
Vedd amelyik szimpatikusabb, vagy jobban illik az autód belsejéhez.
Ebben az árkategóriában kb mindegy melyiket veszed, mind ugyanazt fogja tudni.
Vedd amelyik szimpatikusabb, vagy jobban illik az autód belsejéhez.
van itt a jelenlévő 10ember között a jelenlegi fejegységeket ismerő,autohifi szakértő?
alap fejegységet keresek,max 25ezer ft-ért autóba,melyik a legjobb,időm nincs kipróbálni őket,sőt lehetőségem sem......
Blaupunkt-ra rosszakat hallok......Sony-t én rühellem,Alpine-om soha nem volt...
Kenwood-om van jelenleg,nincs gond vele,de nem nagy név(családban átkerül másik autóba)
mindenki megfizeti a tandijat,még batman is.
A csúcsváltozat eméetileg tudja azt, amit a 17 éves Civic: 1.5i, 115 ló, 1 tonna súly, 6-nál megálló fogyi.. :-)
bejön,már honapok óta figyelgetem,ár az egyetlen pont,amely kissé magasan van a szegmenshez viszonyitva pozicionálva.
Azt nem lehet rá mondani túlzsúfolták extrákkal. :) Enyém amúgy is az alapverzió .
ya...enyémen van,bicskakulcsos össz. VW konszernen is van,tehát hátsó ajtó külön nyitható a távirányitón,egy külön gombbal,mellen általában vmi felnyilt csomagtér grafika szerepel.
az előző kis mazda3 ilyen fukar?:)
Ja, hogy te a távirányító elhasználódásáról beszéltél. Az én távirányítómon nincs külön hátsó.
Nem értettem miért beszélsz a póttávirányítóról, hogy időnként azt is kellene használni. Úgy értettem a csomagtartó elektronikában van egy egység ami fogja a jelet és annak kell a távirányító váltogatás és annak van egy gomb egysége. :D
Szóval akkor valami vezeték gond lehet. Köszi az infókat mert én arra gondoltam a zárban van kétutas megoldás egyik kulcs másik nyomógomb. :) Vezetékre nem is gondoltam, de logikusnak hangzik.
99%,hogy hátsóajtó vezeték.
1%,a távirányitó hátsóajtó gombja nem érintkezik,mert xarrá van nyomva,elhasználódott:)
ez mondjuk könnyen kizárható,hogy a pótkulcs(póttvirányitóval) rápróbálsz,ha azzal sem yo,akkor vezeték.
Mondjuk az típushiba Mazda 3-nál olvastam annak idején, hogy a csomagtartóba futó vezetékek eléggé béna megoldással vannak és megtörnek. Most , hogy mondod. Lehet, hogy ott lesz a hiba.
Jó, hogy mondod ezeket én egész másra gondoltam. Az volt a tippem, hogy a zárban ment tönkre valami. Gondolkoztam is rajta szétszedem, de ha vezeték probléma akkor szerelhetem a zárat.
Az volt nekem a furcsa, hogy ha kulccsal elfordítom mozog a zárnyelv , ha az csomagtartó nyitó "gombot" nyomom akkor meg sem rezdül. Nem tudtam mire vélni, dupla zárszerkezet vagy mi a bánat . Nyitott állapotban próbálgattam így mit is csinál ezt tapasztaltam.
Akkor nem állok neki bütykölni.
Távirányítóból mindig ugyanazt használom. Máshogy használódna ez a "gomb egysége" ha ha váltogatnám a távirányítókat?
elem,mikrokapcsoló...a csomagtérhez futó vezetékek megtörtek,elnyiródtak a használattól,ez a 3 lehetőség állhat fenn.
ja ha mechanikusan tudod nyitni,akkor mikrokapcsolo nem lehet....
még1 lehetőség lehet-a távirányitókat néha váltogatni kellett volna,hogy azonosan használodjanak aszonggyák...valszeg agyon van használva már az adott távirányitó,ki van nyomva a szeme a hátsóajtó gomb-egységnek...ilyet is láttam már.
nekem is volt már ilyen,csak én kulccsal sem tudtam nyitni,mivel nincs kulcs,csak kártya a magane-hoz.
Autózárakkal karosszériások foglalkoznak? Csomagtartóm rendetlenkedik. Érdekes kulccsal tudom nyitni de nyomógomb nem működik. Jól megszívatott horgásztam sötétben pakoltam volna, nem nyílik . Annyi eszem nem volt kulccsal rápróbáljak. Nagy nehezen berámoltam utastérbe. Hazaérek eszembe jutott a kulcs az nyitotta.
Ez amugy tecc, jo meret, nem boszme, a motor is takarekos. De en se adok hasznalos autoert ennyit.
En is elnyomnam, mert most fognak kijonni az elso ktsgek.. a motornak sajna rossz a hire.
most kináltak egy x1-est is,rokon hozta be németo-ból,...2000cm diesel,nekem bmw suv nem kell...:)
ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x1/bmw_x1_1.8d_panoramateto.navi.radar-8264950
mondjuk nekem ez drága is lenne.