Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#713832 Sumér harcos Előzmény: #713831

ya...enyémen van,bicskakulcsos össz. VW konszernen is van,tehát hátsó ajtó külön nyitható a távirányitón,egy külön gombbal,mellen általában vmi felnyilt csomagtér grafika szerepel.

az előző kis mazda3 ilyen fukar?:)

#713831 banyaiz Előzmény: #713827

Ja, hogy te a távirányító elhasználódásáról beszéltél. Az én távirányítómon nincs külön hátsó.

Nem értettem miért beszélsz a póttávirányítóról, hogy időnként azt is kellene használni. Úgy értettem a csomagtartó elektronikában van egy egység ami fogja a jelet és annak kell a távirányító váltogatás és annak van egy gomb egysége. :D

Szóval akkor valami vezeték gond lehet. Köszi az infókat mert én arra gondoltam a zárban van kétutas megoldás egyik kulcs másik nyomógomb. :) Vezetékre nem is gondoltam, de logikusnak hangzik.

#713827 Sumér harcos Előzmény: #713823

99%,hogy hátsóajtó vezeték.

1%,a távirányitó hátsóajtó gombja nem érintkezik,mert xarrá van nyomva,elhasználódott:)

ez mondjuk könnyen kizárható,hogy a pótkulcs(póttvirányitóval) rápróbálsz,ha azzal sem yo,akkor vezeték.

#713823 banyaiz Előzmény: #713821

Mondjuk az típushiba Mazda 3-nál olvastam annak idején, hogy a csomagtartóba futó vezetékek eléggé béna megoldással vannak és megtörnek. Most , hogy mondod. Lehet, hogy ott lesz a hiba.

#713822 banyaiz Előzmény: #713821

Jó, hogy mondod ezeket én egész másra gondoltam. Az volt a tippem, hogy a zárban ment tönkre valami. Gondolkoztam is rajta szétszedem, de ha vezeték probléma akkor szerelhetem a zárat.

Az volt nekem a furcsa, hogy ha kulccsal elfordítom mozog a zárnyelv , ha az csomagtartó nyitó "gombot" nyomom akkor meg sem rezdül. Nem tudtam mire vélni, dupla zárszerkezet vagy mi a bánat . Nyitott állapotban próbálgattam így mit is csinál ezt tapasztaltam.

Akkor nem állok neki bütykölni.

Távirányítóból mindig ugyanazt használom. Máshogy használódna ez a "gomb egysége" ha ha váltogatnám a távirányítókat?

#713821 Sumér harcos Előzmény: #713818

elem,mikrokapcsoló...a csomagtérhez futó vezetékek megtörtek,elnyiródtak a használattól,ez a 3 lehetőség állhat fenn.

ja ha mechanikusan tudod nyitni,akkor mikrokapcsolo nem lehet....

még1 lehetőség lehet-a távirányitókat néha váltogatni kellett volna,hogy azonosan használodjanak aszonggyák...valszeg agyon van használva már az adott távirányitó,ki van nyomva a szeme a hátsóajtó gomb-egységnek...ilyet is láttam már.

nekem is volt már ilyen,csak én kulccsal sem tudtam nyitni,mivel nincs kulcs,csak kártya a magane-hoz.

Autózárakkal karosszériá…

#713818 banyaiz

Autózárakkal karosszériások foglalkoznak? Csomagtartóm rendetlenkedik. Érdekes kulccsal tudom nyitni de nyomógomb nem működik. Jól megszívatott horgásztam sötétben pakoltam volna, nem nyílik . Annyi eszem nem volt kulccsal rápróbáljak. Nagy nehezen berámoltam utastérbe. Hazaérek eszembe jutott a kulcs az nyitotta.

#713525 KawaBazsy Előzmény: #713523

Ez amugy tecc, jo meret, nem boszme, a motor is takarekos. De en se adok hasznalos autoert ennyit.

#713521 Sumér harcos Előzmény: #713518

májustól szeptemberig árultam,hirdettem,nem vitték el.most nem hirdetem.

a legtöbb hivásom pesti murvás, szutykoktól volt,vigyem fel bizományba,mert ők igy eladják-ugy eladják,felejtsenek el.

lett volna innen a szomszéd utcából egy komoly vevőm,mivel ismeri az előéletét,erre összetörte a saját kocsiját casco nélkül, és a költségei miatt,csak jövőre vesz autót igy.

de műszakin át kell vinnem rövidesen,-kopp nélkül,mert költségmentes-de vennem kellett rá e-miatt 4uj gumit,éppen a multhéten.

nem zökkenőmentes és egyszerű egy autoeladás sem....főleg hogy tele fossssal a piac,mint konkurencia,és inkább ad 200al kevesebbet érte...mint ktg mentest venne.