Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#711894 Sumér harcos Előzmény: #711893

még az is lehet,ha ráfutófékes utánfutóval üzem alatt tolatott napokig,és csodálkozott az égett szagon.:))

esetleg még ez:)

#711891 Sumér harcos Előzmény: #711886

eddig vagy 3-5automat hajtottam el 200ezerig,de kuplungot még cserélni nem kellett.

mint ahogyan féktárcsát sem 200ezernél még(tárcsát elhiszem,hogy egy budai előbb cserél)

vidéken.

de még nagyvárosban is neccesnek érzem nagyon a 200nál kuplung cserét,

attól lehet,csak ha én autót vennék ilyen adatokkal...nem hinném el a 200ezer km futást.

#711886 KawaBazsy Előzmény: #711883

Nem, ez hasznalat fuggo. Varosban elkopik, zsufiban foleg. Londonban autovasarlasnal elso kerdes..

#711884 Sumér harcos Előzmény: #711883

ugyan az über tuti az volt amikor 3db eladott autómmal is találkoztam 1év múlva ügynöknél murván......

és mind3 km órája azóta valszeg visszafelé forgott.....kb. átlag 170ezerről 80-110ig tekerve.

#711668 Turkoglu Előzmény: #711666

Ezt a aki írta az tuti nem százas...

Vagy nem volt még rendes autója.

Ennyi szarsággal szervizbe járni egy kvázi új autóval ami ráadásul még nem is a "megfizethető" kategória hanem inkább a prémium felé hajlik... Viccc...

#711659 Janicroft Előzmény: #711655

Ezt csak megerősíteni tudom! Ez a mondat tetszett a legjobban: "2012-ben a legszélesebb mosollyal a BMW-tulajdonosok járhattak"

Ez tényleg jellemző a BMW-nél, nagyon ott van az érzés, az ember beül, kikapcsol, és élvezi az autózást. Na jó, maga a teszt nem feltétlenül erre vonatkozik, és személy szerint a BMW márkaszervizeknek nulla pontot adnék minden szempontból...

#711536 KawaBazsy Előzmény: #711535

Ha véletlen nekem is befigyelne 2 gyerek, akkor ülnék át ilyen közepes szabadidő autóba, mint pl a Honda CR-V, vagy ami volt nekem is, a Subaru Outback. Ezek már elég nagyok, de azért normálisan néznek ki, h a nevem adjam hozzá. :-)

#711535 _pda_ Előzmény: #711529

ritka ronda egy fostalicska :))

írtam, h nekem se a szívem csücske, nézegettem egy Logan MCV-t is1,5dci

de az asszony behányt az emblémától

sztem az az utolsó, valóban használható kombi

persze elég purittya, de engem nem érdekelt volna :))

#711533 _pda_ Előzmény: #711524

elektromos zűrzavar azért a berlingoval is volt rendesen

2 évig zsibbasztottam vele a szervízt,sohasem tudták megcsinálni

kürtre kiejtett a tempomat

tudom, baromságnak hangzik de tényleg

cseréltek BSI-t, BSM-et, COM2000-et, semmi eredmény

a végén a kuplungpedál kapcsolóját

most már jólesz :))

ua.

szétcseszték a kürtöt közben, annyit próbálták :))

sohasem lett jó, időnként magától is kiejtett menetközben