Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#708261 Ddavid Előzmény: #708200

RBB neked megjött a Gazprom osztalék már vagy válaszoltak már az emailedre valamit?

#708200 rbbj11 Előzmény: #708128

nem, mert csak likvid amcsi rv-re vonatkozik, nem győzöm mondani....semmilyen indexre, sem származtatott termékre

#708198 Bendeguz Előzmény: #708194

Persze, őszi VIP Stoky találkozó! :)

VIP meg úgy lehetsz, hogy jó arc vagy, szereted a bort meg a pálinkát és eljössz. :D

#708194 Ddavid Előzmény: #708128

Igen bár vannak kivételek, de ahogy nézem TSLA szép csészét épített és ha a fül is meglesz akkor +80$ a célár. :O

UI: Most látom Borsodban fogtok bulizni? :O

#708072 Ddavid Előzmény: #708057

A SCTY-ről mi a véleményetek? Mintha éket formázna a chart naposon és kitörés gyanús...

#708057 Fornit Előzmény: #703064

Mást is figyelgettem ekkor ám.

Ápr legvégén-május kb közepéig 55 zsinórbani napi strong buy ajánlásukat, és a záróáraikat. Ezeket megnéztem a most pénteki zárókhoz képest.

Az ötvenöt részvény átlag 3,24%-ot emelkedett, alulteljesítve a nagy amerikai átlagot.

Referenciaként: SPY +5,77%

Mivel 55 részvényből portfóliót építeni elég sok tőke szükségeltetik nézem egy reálisabb 15 darabosra is,úgy hogy az első tizenöt rv zsinórban aztán a 2-16, 3-17 stb... kissé random az eredmény mert a 41 variációból 15 minuszos lenne ( a legrosszabb -6,76%), és csak 10 teljesítette volna felül a SP-t legalább 2%-al (a legjobb kombó 13,85%).

Szóval veszélyes lehet kritikátlanul elfogadni és megvenni zsinórban az ajánlásokat és azokat fix ideig mérlegelés nélkül tartani.

#707987 rbbj11 Előzmény: #707979

sztem nem késő, a kitörés miatt most is vissza lehet bele szállni, és akkor az emelkedésnek csak kis szakaszáról maradsz le! Csak hinned kell benne és a meglátásodban

#707986 rbbj11 Előzmény: #707968

ez durva...egyelőre távol maradok tőle, nem keresem a visszaszállást, de figyelem

#707969 Fornit Előzmény: #707936

Rákerestem valahol.

Vágás után sztem senki nem fizet rögtön sztem.

De hétvégére illene már megkapnod, majd figyeld.

Re: 14 éves csúcson a NASDAQ

#707938 rbbj11 Előzmény: #707886

továbbra is érintetlen a bull piac, és bár én messze nem vagyok olyan optimista, mint az itt leírtak, de amíg bull trend van, nyakig leszek longgal, ahogy most is

#707936 Ddavid Előzmény: #707850

Hol találtál infót erről van valami központi oldal? RBB és Én is azt hittem vágás után rögtön fizetnek.. :(

14 éves csúcson a NASDAQ

#707886 Janicroft

ERSTE:

Ez is bekövetkezett! 14 éves csúcsra emelkedett a Nasdaq index. A grafikonra nézve komolyabb ellenállás már nem látszik a 2000-ben elért csúcsig, ráadásul egy szűk bázisból tört ki az index, de egy határozott emelkedő csatornában van továbbra is. Az előremutató P/E ráta jelenleg 21 körül van, ami kicsit elmarad a 14 éves átlagtól, és messze elmarad a 2000-ben elért csúcsnál mért 40 fölötti értéktől. Hasonló optimizmus esetén most 9.000-10.000 pont környékén lenne az index értéke. Az emelkedés most sokkal inkább megalapozottnak tűnik.

A világgazdaság valószínűleg lassan, de növekedni fog az elkövetkező években, miközben a nem túl távoli jövőben (pl. egy év távlatában) már kamatemelések jöhetnek, amelyek valószínűleg a hosszabb hozamokat sem hagyják érintetlenül. A technológia szektor általában gyorsabban növekszik mint a gazdaság egésze, ráadásul a technológiai cégek nem szoktak eladósodni, hiszen kevés a „vas” értéke, amire hitelt lehetne felvenni. Így az esetleges hozamemelkedés a profitjukat nem nagyon fogja érinteni, ideális esetben tehát a profitbővülés jobban fogja növelni a cég- és a részvényesi értéket, mint a hozamemelkedésből adódó leértékelődési hatás. Azaz a technológia szektor lesz valószínűleg az előttünk álló fellendülés nyertese. Ezért látjuk a Nasdaq-ot lokális csúcson, míg a többi indexben még odébb vannak a hasonló események.

Akkor most merre tovább?

#707790 Fornit Előzmény: #707693

A kifizetés napja előtt csodálkoznék bárki is megkapta volna. :)

(OAO Gazprom)

#707772 Bendeguz Előzmény: #707693

Urak, tessék aktívan visszatérni a stokyra, most egy darabig rendben fog üzemelni :)