Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#705482 Euroman Előzmény: #705481

én nem vagyok jogász, de szvsz ez egy nagy blöff, semmi tartalommal...mondjuk nekem jobban tetszik, mintha a bankkal keménykedtek volna...

otp-ből továbbra is vmi …

#705266 Sumér harcos

otp-ből továbbra is vmi nagyon xar áron szeretnék vásárolni,ha már a multkor a 3500-ról lemaradtam;)

#705244 banyaiz Előzmény: #705237

Azt már csak zárójelben , hogy vsz teljesen jogellenes is volt. Arra leszek kíváncsi ha most a nagy jogi kontroll a végén azt eredményezi, hogy az ügyfelek jogosan viselik az árfolyamveszteséget akkor senki nem fogja megemlíteni, hogy mi is volt ez a végtörlesztés? :)

Illetve az előtt miért nem kellett a jogi véleményekre várni? Ott nem számított , hogy mi a jogi helyzet?

Érdekes dolgok ezek. Változtatni nem tudunk rajta, csak izgalmas ez a hozzáállás a törvényekhez egyebekhez. Ha akarom foglalkozom vele, ha akarom nem, ilyen kósza benyomásaim vannak.

Ezektől az apróságoktól eltekintve, támogatom az eljárást . :)

#705243 banyaiz Előzmény: #705237

Magunk között szólva nem tölt el felhőtlen boldogsággal mint otp részvényest, hogy azért kellett részvényesi értéknek csökkennie, mert olyan embereket kellett kimenteni akiknek volt pénzük törleszteni, és nem egy közülük a sokadik ingatlanját vette. Pl Kósát említettem, nagyon rászorult.

Egyszer olvastam vhol hány parlamenti képviselő élt a végtörlesztéssel. Már nem emlékszem a számra de sok. Gondolom nem az egyetlen ingatlanjuk volt amire felvették.

Ez csak egy példa.

Közben a többi érintettnek akik nem tudtak ezzel élni, 6%-on ragadt a kamatmarzs, nem kis részben az ilyen végtörlesztéshez hasonló okosságok miatt. Logikusnak tűnik a számomra ez az eljárás. :)

#705237 Janicroft Előzmény: #705227

" Kár, hogy a végtörlesztésnél ezt nem lőtték ki, most meg már minek?" --> Miért fáj az neked hogy voltak akik tudtak végtörleszteni? Került ez neked valamibe?

#705234 Csusza Előzmény: #705218

Szabadulnak tőle. De akkor mi a bánatos f@szért kellett nekik annyira még pár napja???

#705233 Csusza Előzmény: #705217

"Nem azért mert baromi okos vagyok"

Ne légy túl szerény, ami tény, az tény, ne szégyelld! ;-)

#705232 Csusza Előzmény: #705216

Jó lehet, még bízom benne, bár ez még nem megpattanás, eléggé bepunnyadt... :-(

#705227 banyaiz Előzmény: #705130

Vsz akik spekulációra vették fel 2. sokadik ingatlanra azok kiszálltak már a végtörlesztésnél. Amúgy egyetértek vele , hogy azokat aztán végképp ne akarjuk semmitől megmenteni. Kár, hogy a végtörlesztésnél ezt nem lőtték ki, most meg már minek? Igaz mi lett volna szegény Kósával és egyéb rászorulókkal? :)

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/friss_banki_rangsor_igy_varja_az_otp_a_devizahiteles_dontest.3.199947.html

Érdekes összehasonlítás. Ami igen komoly mennyire kilóg átlag kamatmarzsokkal a bank. 6% feletti , 2. helyezettnél 3-4% közötti. Ez durva átlagban 3%-al magasabb marzs mint az utána következőnél.