A keménykedést meghagyták a kormánynak.Ősszel majd lesz mivel kampányolni-szvsz-
A keménykedést meghagyták a kormánynak.Ősszel majd lesz mivel kampányolni-szvsz-
én nem vagyok jogász, de szvsz ez egy nagy blöff, semmi tartalommal...mondjuk nekem jobban tetszik, mintha a bankkal keménykedtek volna...
Pedig próbálok leszokni róla. :-)
Megindult, már 500 fölött.
Kúria döntése első olvasatra nem rossz, mindenki kap valamit, bank is, hiteles is.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/itt_a_kuria_dontese.200169.html
Persze át kell gondolni, meg azt sem lehet tudni, hogy pártunk és kormányunk milyen törvényt dob erre össze...
túl sokat gondolkodsz :) szépen vegetálgat 4500 alatt
a vip-ek megint szépen szálltak ki
Ha így folytatjuk, hamarosan eljön a te időd... :S
otp-ből továbbra is vmi nagyon xar áron szeretnék vásárolni,ha már a multkor a 3500-ról lemaradtam;)
Azt már csak zárójelben , hogy vsz teljesen jogellenes is volt. Arra leszek kíváncsi ha most a nagy jogi kontroll a végén azt eredményezi, hogy az ügyfelek jogosan viselik az árfolyamveszteséget akkor senki nem fogja megemlíteni, hogy mi is volt ez a végtörlesztés? :)
Illetve az előtt miért nem kellett a jogi véleményekre várni? Ott nem számított , hogy mi a jogi helyzet?
Érdekes dolgok ezek. Változtatni nem tudunk rajta, csak izgalmas ez a hozzáállás a törvényekhez egyebekhez. Ha akarom foglalkozom vele, ha akarom nem, ilyen kósza benyomásaim vannak.
Ezektől az apróságoktól eltekintve, támogatom az eljárást . :)
Magunk között szólva nem tölt el felhőtlen boldogsággal mint otp részvényest, hogy azért kellett részvényesi értéknek csökkennie, mert olyan embereket kellett kimenteni akiknek volt pénzük törleszteni, és nem egy közülük a sokadik ingatlanját vette. Pl Kósát említettem, nagyon rászorult.
Egyszer olvastam vhol hány parlamenti képviselő élt a végtörlesztéssel. Már nem emlékszem a számra de sok. Gondolom nem az egyetlen ingatlanjuk volt amire felvették.
Ez csak egy példa.
Közben a többi érintettnek akik nem tudtak ezzel élni, 6%-on ragadt a kamatmarzs, nem kis részben az ilyen végtörlesztéshez hasonló okosságok miatt. Logikusnak tűnik a számomra ez az eljárás. :)
" Kár, hogy a végtörlesztésnél ezt nem lőtték ki, most meg már minek?" --> Miért fáj az neked hogy voltak akik tudtak végtörleszteni? Került ez neked valamibe?
Szabadulnak tőle. De akkor mi a bánatos f@szért kellett nekik annyira még pár napja???
"Nem azért mert baromi okos vagyok"
Ne légy túl szerény, ami tény, az tény, ne szégyelld! ;-)
Jó lehet, még bízom benne, bár ez még nem megpattanás, eléggé bepunnyadt... :-(
Vsz akik spekulációra vették fel 2. sokadik ingatlanra azok kiszálltak már a végtörlesztésnél. Amúgy egyetértek vele , hogy azokat aztán végképp ne akarjuk semmitől megmenteni. Kár, hogy a végtörlesztésnél ezt nem lőtték ki, most meg már minek? Igaz mi lett volna szegény Kósával és egyéb rászorulókkal? :)
Érdekes összehasonlítás. Ami igen komoly mennyire kilóg átlag kamatmarzsokkal a bank. 6% feletti , 2. helyezettnél 3-4% közötti. Ez durva átlagban 3%-al magasabb marzs mint az utána következőnél.