http://www.elemzeskozpont.hu/bet-szakerto-komoly-eladoja-volt-az-otp-nek
Ha így folytatjuk, hamarosan eljön a te időd... :S
otp-ből továbbra is vmi nagyon xar áron szeretnék vásárolni,ha már a multkor a 3500-ról lemaradtam;)
Azt már csak zárójelben , hogy vsz teljesen jogellenes is volt. Arra leszek kíváncsi ha most a nagy jogi kontroll a végén azt eredményezi, hogy az ügyfelek jogosan viselik az árfolyamveszteséget akkor senki nem fogja megemlíteni, hogy mi is volt ez a végtörlesztés? :)
Illetve az előtt miért nem kellett a jogi véleményekre várni? Ott nem számított , hogy mi a jogi helyzet?
Érdekes dolgok ezek. Változtatni nem tudunk rajta, csak izgalmas ez a hozzáállás a törvényekhez egyebekhez. Ha akarom foglalkozom vele, ha akarom nem, ilyen kósza benyomásaim vannak.
Ezektől az apróságoktól eltekintve, támogatom az eljárást . :)
Magunk között szólva nem tölt el felhőtlen boldogsággal mint otp részvényest, hogy azért kellett részvényesi értéknek csökkennie, mert olyan embereket kellett kimenteni akiknek volt pénzük törleszteni, és nem egy közülük a sokadik ingatlanját vette. Pl Kósát említettem, nagyon rászorult.
Egyszer olvastam vhol hány parlamenti képviselő élt a végtörlesztéssel. Már nem emlékszem a számra de sok. Gondolom nem az egyetlen ingatlanjuk volt amire felvették.
Ez csak egy példa.
Közben a többi érintettnek akik nem tudtak ezzel élni, 6%-on ragadt a kamatmarzs, nem kis részben az ilyen végtörlesztéshez hasonló okosságok miatt. Logikusnak tűnik a számomra ez az eljárás. :)
" Kár, hogy a végtörlesztésnél ezt nem lőtték ki, most meg már minek?" --> Miért fáj az neked hogy voltak akik tudtak végtörleszteni? Került ez neked valamibe?
Szabadulnak tőle. De akkor mi a bánatos f@szért kellett nekik annyira még pár napja???
"Nem azért mert baromi okos vagyok"
Ne légy túl szerény, ami tény, az tény, ne szégyelld! ;-)
Jó lehet, még bízom benne, bár ez még nem megpattanás, eléggé bepunnyadt... :-(
Vsz akik spekulációra vették fel 2. sokadik ingatlanra azok kiszálltak már a végtörlesztésnél. Amúgy egyetértek vele , hogy azokat aztán végképp ne akarjuk semmitől megmenteni. Kár, hogy a végtörlesztésnél ezt nem lőtték ki, most meg már minek? Igaz mi lett volna szegény Kósával és egyéb rászorulókkal? :)
Érdekes összehasonlítás. Ami igen komoly mennyire kilóg átlag kamatmarzsokkal a bank. 6% feletti , 2. helyezettnél 3-4% közötti. Ez durva átlagban 3%-al magasabb marzs mint az utána következőnél.
Jajj tényleg, ezt el is felejtettem. Esetleg vettél mostanában papírt, csak titkolod?
"bár azt sem nagyon értettem miért emelkedett ennyit az utóbbi időben" pedig forintra pontosan megmondtam, hogy meddig fog felmenni a matgab faktor alapján...
Nem tudom mi történt, bár azt sem nagyon értettem miért emelkedett ennyit az utóbbi időben, annak csak örültem, ennek az esésnek meg most nem örülök, lassan ismét "stratégiai" befektetés lesz az OTP számomra... :D
A pár napja eladott, (1-2 hónapja 4 400-on vett) pakkjaimat ma 4 400-on újra visszavettem. Nem azért mert baromi okos vagyok, de én pár napja leírtam neked, miért várom lefelé.
jó lehet..mert a piac mindig túlreagál..pánikban jó venni..viszik a stopokat.
436-on csíptem egy adaggal, amolyan próbából, mintha pattant volna.
Én ott nem látok semmit, de lehet, hogy úgy van.
Szerintem 370 körül lehetne valami kis támasz, bár ahogy adják, hulló kés... :-(