Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza

tisztességes az lenne a dev.hitellel kapcsolatosan SZERINTEM!

- mindenki azzal az árfolyammal kapja a hitelt emivel aláírta a szerződést..a törlesztést pedig számolják az mnb középárral.

- csak és kizárólag az első lakáshoz-lakóházhoz jutóknak (család vagy egyenesági is) biztosítanám az árfolyamgátat (de azon az árfolyamon ahol felvette ha 220nál vette fel akkor miért garantálnám neki lejjebb)

- nem kell beleszólni a továbbiakban a bankok hitelezésébe..annyi kell a jelzáloghiteleknél kötelező legyen az elsétálás intézménye..(a hitel fedezete csak és kizárólag a jelzálog tárgya lehet.) az mnb középárfolyam használata.. és az időközbeni töketörlesztés is alapjog legyen..ez nem bonyolult..a világ nagy részén így van..a többi a két fél dolga..tehát két egyenlő fél..és ne lehessen semmilyen szerződést egyoldalúan módosítgatni..egyszer volt némi konfliktusom egy bankkal..mert változgattak a feltételek..mondták ki van függesztve.. mondtam nálam is ki van a konyhába függesztve jöjjenek és nézzék meg a módosuló feltételeket.

1.devizahitelesek kiröhögték anno a Ft-hiteleseket..és ha bejött volna nekik akkor nem mondták volna..héé emberek nyertem az ügyleten fizetek utána 16% adót...

2. a devizahitelek nagy része fogyasztásra ment el...utazás új autó..stb stb..