"bár azt sem nagyon értettem miért emelkedett ennyit az utóbbi időben" pedig forintra pontosan megmondtam, hogy meddig fog felmenni a matgab faktor alapján...
"bár azt sem nagyon értettem miért emelkedett ennyit az utóbbi időben" pedig forintra pontosan megmondtam, hogy meddig fog felmenni a matgab faktor alapján...
Nem tudom mi történt, bár azt sem nagyon értettem miért emelkedett ennyit az utóbbi időben, annak csak örültem, ennek az esésnek meg most nem örülök, lassan ismét "stratégiai" befektetés lesz az OTP számomra... :D
A pár napja eladott, (1-2 hónapja 4 400-on vett) pakkjaimat ma 4 400-on újra visszavettem. Nem azért mert baromi okos vagyok, de én pár napja leírtam neked, miért várom lefelé.
jó lehet..mert a piac mindig túlreagál..pánikban jó venni..viszik a stopokat.
436-on csíptem egy adaggal, amolyan próbából, mintha pattant volna.
Én ott nem látok semmit, de lehet, hogy úgy van.
Szerintem 370 körül lehetne valami kis támasz, bár ahogy adják, hulló kés... :-(
350 és a 250 megfoghatja..180non elemi erejű vétel kerekedhet..
nekem nincs egy darab sem..
"a hitelminősítő ezentúl csak azokra a magyar bankokra ad hitelminősítést, amelyek fizetnek ezért"
Nekem ez tetszik, ez olyan tiszta és elfogulatlan. :-)
---
Közben nagyon rondán adják... :-(
Kivonul a magyar bankszektorból a Fitch?
2014. június 11. 11:09
Néhány óra múlva megerősíti a magyar bankok adósbesorolását a Fitch, majd visszavonja azok egy részét vagy egészét - értesült a Portfolio.hu. A furcsa lépés oka állítólag az, hogy a hitelminősítő ezentúl csak azokra a magyar bankokra ad hitelminősítést, amelyek fizetnek ezért.
Kicsit továbböntötték.
Mindent adnak, Európát is, usa futikat is, nem mertem még venni.
"Képen is mutattam, meg meg is írtam.
4500 a támasz, így szerintem oda mehet le, az lehet támasz neki."
Megérkeztünk 4500hoz!
TA! :D
már beírtam párszor..elég saját..sztem a meleg miatt lehet nálad :)
Ja, ja nekem is gyanús, hogy kiollóztad valaki más gondolatait... :-)