Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

jó volt.. véletlenül vet…

#705014 Ibiza

jó volt.. véletlenül vettem OTP shortot certivel teljesen mást akartam de a múltkor átrendeztem az ablakaimat..kb ott volt árban amit venni akartam..egyszer csak csilingel bekötött..nézem mi a fene ez..na mondom akkor már berakom feljebb..

ezt már beírtam ide de akkor kiderült csak 50db-ot adtam el a pakkból..gyorsan kitöröltem..de már elment az egész..meghozta a mai bevásárlás árát :))

Re: nincs cím

#705005 Racional Előzmény: #704994

kedves Z!

ez a dev.hiteles döntögetés engem arra emlékeztet, amikor végre eldöntötték, hogy a Föld nem lapos, hanem gömbölyű, az se 3 napig tartott és bonyolultabb se volt, mikor már mindenki tudta, hogy az pedig lapos!

#704996 Csusza Előzmény: #704991

Én "félig" hittem :-), illetve hiszem. Valami oka kellett, hogy legyen, és nem hiszem, hogy a felminősítés lehetősége volt az.

Tovább gondolkozom itt egy vételen. Ha megindulna, nem is lenne kérdés...

#704994 banyaiz Előzmény: #704752

Esetleg olyan szempontból van értelme a jogi vonalnak amit a kormány kezdett, hogy van sok ezer per a témában ha lesz egy egységes állásfoglalás akkor az pontot tehet ezekre is.

Miért kellett ezzel várni a választás előttig az persze megmagyarázhatatlan, mikor 2010-ben is kérhették volna ezt az alkotmányossági egyéb kontrollt. :)

De ettől függetlenül a kompromisszumos rendezéssel nem kellene jogi döntést megvárni. Ez már a parasztvakítás része (ez is). Mert azt kizártnak tartom, hogy az legyen a végső jogi döntés, hogy a bankokat terheli az árfolyamveszteség, és a kamatemelések összege. Jogilag sem áll meg vsz.

Ha mégis akkor pedig ez akkora összeg amit nem lehet rájuk terhelni gazdaságilag.

Ennyi szerintem a probléma mindössze. :)

#704992 banyaiz Előzmény: #704752

Hát igen. Ezért írtam, hogy nem ez a nagy összegű játék a sztoriban a max 100 mrd.

Mert az árfolyamveszteség, és az egyoldalú kamatemelések témaköre bőven 1000 mrd-os summa.

Ezeket kellene tisztába rakni egy "végső" rendezéssel. Egy kompromisszummal.

Minél előbb mert addig bizonytalanság is, ami nemcsak otp-re hat, plusz bóvliból sem fognak kihozni minket amíg ilyen dolgok lebegnek. Talán idén sikerül lezárni ezt az ügyet.

Teljes tévútnak látom a jogi vonalat, gazdasági oldalról megközelítve, mert úgyis csak egy kompromisszummal lehet rendezni a matek miatt. Időhúzásnak jó.

Persze politikai oldalról nézve már van oka ennek a parasztvakításnak amit a témában művelnek.

#704991 Janicroft Előzmény: #704982

Én elhittem, és valahogy még most is elhiszem hogy van valami, nem véletlenül ment ez a papír ennyit. Aztán hogy itt a vége vagy sem az majd kiderül. Tavaly ragadtam bele egy nagyobb pakkal amikor Csányi kiszállt, azóta leátlagoltam 4600-ra de nem adtam el mert bízom benne hogy ha nem is heteken, de hónapokon belül 5000 fölött lesz az árfolyam.

#704982 Csusza Előzmény: #704980

"de beírtam anno, 500 alatt eladtam.."

Bocs, nem emlékeztem. (Hülye vagyok már, még a saját pozimra sem emlékszem! ;-) )

Amit ment, az tényleg ritka szép volt. Pláne ha el is hittük volna, és rendesebben rajta lettünk volna... :-)

700 alatti kistoppolódásomat még nem vettem vissza, tökölök, bár ezt a 600-at támasznak látom. Még kicsit gondolkozom rajta...

#704980 Ibiza Előzmény: #704977

máshol volt erős pakkom..de beírtam anno, 500 alatt eladtam..utána csak néztem mint kutya a mozdonyt.. 670nél vettem egy pakkot amit 780nál eladtam..tudod nem nagyon ment akkor tovább..

ha lényeget nézzük akkor 4300ról ment 15%-ot..és egyáltalán nem volt biztos..ezt a 15%-ot sok esetben 1 nap alatt megkerestem..

azért...működnek Ibiza …

#704973 Ibiza

azért...működnek Ibiza szintjei..a 650ről nagy arányban elmegy a 950ig..

köszönöm a tapsot. :))

remélem 650 en zárunk..a…

#704962 Ibiza

remélem 650 en zárunk..a 650-et nem kéne engedni..lefelé kicsit tart az 550 meg az 500..

#704961 Ibiza Előzmény: #704959

"Az hogy mi folyik itthon az állam által irányított vízcsapból.."

ezt te sem gondolod komolyan..a libsi média mindig is túlsúlyban volt..max az bibsi túlsúly aránya változott.. meg hát azért vannak gazdasági tények is..

de ne itt offoljunk..mehet a politika topikba.

#704959 Waszeitung Előzmény: #704954

Az hogy mi folyik itthon az állam által irányított vízcsapból hogy milyen szép és jó minden,és mit lát a független,valóságot látó külföld...az alapján várhatunk a felminősítésre.

#704954 Ibiza Előzmény: #704951

nyitott szem? megváltoztál..te tudod mi az oka..agyadra ment valami.

Orbánék megmondták őszre várják a jobb minősítést..választások elött kaptunk már egyet..ami meglepett...de az is tény a hiány - minden nagy szakértés ellenére- 3% alatt marad a hiány..és a GDP kicsit de növexik..fenntartható a növekedés a "szakértők" szerint is.

az új kormány felállását és az uj prioritásokat, programokat én is megvárnám a minősítők helyében..de erős a nyomás mert eléggé kilóghat a kettős mérce.

#704952 Euroman Előzmény: #704951

a viktóriánus kifejezés alkalmazása erre a büdi paraztra szégyen szegény Viktória királynőre....alcsuti inkább győzike...