szintén
én hülye, írtam is, amikor az állam vett, hogy akkor kellett volna shortolni a MOL-t.
Persze nem tettem meg.
Aztán lehet, hogy úgy jártam volna, mint amikor a német győzelemre fogadtam Algéria ellen...
Az azért nem rossz jel, bár lehet éppen olyan hülye a szorihoz mint én vagyok. Én is vettem tegnap, de nem annyit mint a bennfentes úr ;-)
bennfentes is vette a molt
Az államnak a Szurguttól vett 22 400 forintos részvényeit most kéne hígitania mert jövőre már csak 5 ezerért tudja:)
szépen támasztottál
Jelentős mennyiségű Mol részvényt szeretne eladni a Mol egyik nagytulajdonosa. Az intézményi szereplők 4 százaléknyi Mol részvényre adhatnak ajánlatokat 11 800 és 12 200 forintos ársávban, ami azt feltételezi, hogy a részvény árfolyama jelentős mértékben fog zuhanni a mai kereskedésben. A nyomott árszintek idővel jó vételi lehetőségeket kínálhatnak, de a számos bizonytalansági faktor miatt egyelőre érdemes távol maradni a részvénytől.
Tudják hogy a jó tőzsdés veszteséges pozit nem hígit! :DDD
Úgy látom, azért más hírek is jönnek. Lassan megnézzük a 10K alatti szinteket. Érdekes, hogy ezeket a kiszállókat, miért nem veszi meg pártunk és kormányunk, ha a Szurgut-pakk ennyire kellett neki 20K felett...
ezt már semmilyen hír nem mozgatja, legfeljebb az INA
Sziasztok, az osztalék mikor kerül jóváírásra? Sem fizikai, sem jogi címszó alatt nem látom a rendszerben.
nem örülnek annyira az akvizíciónak