Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: osztalék

#706537 matgab Előzmény: #706517

én hülye, írtam is, amikor az állam vett, hogy akkor kellett volna shortolni a MOL-t.

Persze nem tettem meg.

Aztán lehet, hogy úgy jártam volna, mint amikor a német győzelemre fogadtam Algéria ellen...

#706286 Janicroft Előzmény: #706281

Az azért nem rossz jel, bár lehet éppen olyan hülye a szorihoz mint én vagyok. Én is vettem tegnap, de nem annyit mint a bennfentes úr ;-)

#706252 Racional Előzmény: #706202

Az államnak a Szurguttól vett 22 400 forintos részvényeit most kéne hígitania mert jövőre már csak 5 ezerért tudja:)

Jelentős mennyiségű Mol …

#706207 Sumér harcos

Jelentős mennyiségű Mol részvényt szeretne eladni a Mol egyik nagytulajdonosa. Az intézményi szereplők 4 százaléknyi Mol részvényre adhatnak ajánlatokat 11 800 és 12 200 forintos ársávban, ami azt feltételezi, hogy a részvény árfolyama jelentős mértékben fog zuhanni a mai kereskedésben. A nyomott árszintek idővel jó vételi lehetőségeket kínálhatnak, de a számos bizonytalansági faktor miatt egyelőre érdemes távol maradni a részvénytől.

https://www.kbcequitas.hu/news/q/111277061/

#706200 akpo7 Előzmény: #705754

Úgy látom, azért más hírek is jönnek. Lassan megnézzük a 10K alatti szinteket. Érdekes, hogy ezeket a kiszállókat, miért nem veszi meg pártunk és kormányunk, ha a Szurgut-pakk ennyire kellett neki 20K felett...

osztalék

#704136 Alexander

Sziasztok, az osztalék mikor kerül jóváírásra? Sem fizikai, sem jogi címszó alatt nem látom a rendszerben.