Minden az emelkedés mellett szól, Merkel nemet mondott a sorkötelezettségre,a nagyobb katonai kiadásokra, USA megy fel,ha ma du USA adatok és HP jelentése jó lesz , átléheti a 8oo -t .
Minden az emelkedés mellett szól, Merkel nemet mondott a sorkötelezettségre,a nagyobb katonai kiadásokra, USA megy fel,ha ma du USA adatok és HP jelentése jó lesz , átléheti a 8oo -t .
Látom nem bírtad ki. :-)
Én eladáshoz készülődöm, 770-780-at várom.
A többi 71o -en ,de ezt már csak oszti után dobom :-))
Du-ig biztosan tartja vagy megy fel, du egy csomó adat jön ki USA-ban, attól függ majd
Ft jól néz ki, futik mennek, Usa ment!!! Nem tudnám még csak megsaccolni sem, mi lesz ma....talán 800????
Lesz-e ma beszállás ? ..a tegnapi USA alapján nagyon úgy néz ki menetel tovább
685, napi maxon zárt, 7 milliárdos forgalommal. F@sza.
Holnap elnyalhatna 800-ig, hogy kiszállhassak a maradékkal, ha már úgyis ilyen szorgosan lefetyel...
Önnek egy új üzenete érkezett.
(Hátha te is olyan vak vagy mint én, és nem veszed észre...)
Nem korrumpáltuk Matgabot, hát így jártunk. :-)
Persze, jobb lett volna a tartás, de egyáltalán nem bosszant a dolog. Kitaláltam valamit, megcsináltam, működött, nyerő volt.
Most figyelni kell a következő lehetőséget.
Meg ugye nekem van még a fél éve vett csomagom is (~4600-ról), ha azok is beérnek, nekem az is tökéletes.
Majd holnap ,vagy pénteken .. nyugi , de úgy néz ki a tartás most jobb lett volna ... Matgab későn irta be , h eladta mind :-)))
Nagy együttállás alakult ki hirtelen. Jó, hogy megtartottad.
Ft megindult, dax megy, Otp forgalom közepes....lehet, h akár a héccázba is bele nyal ma...
:-D Ezt nem hiszem el! Valamit nagyon rosszul csinálhatok. Több káromkodás kellene, vagy mi?
De a legnagyobb tragédia, hogy nem te vagy itt az első, aki ezt hiszi. El kell gondolkodnom magamon, valami nem stimmel...
Amúgy meg miért ne lehetnék leszbikus nő, erre nem is gondoltál??? Ez súlyosan diszkrimatív...
:-)
De miután kitárgyaltuk, hogy valójában hermafrodita vagyok, essen szó az otp-ről is! Ezt bizony szépen kihúzták 650 fölé. Azt vártam, hogy előtte kicsit jobban visszaeresztik. Most jöhet az újratervezés...