Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#703693 picirigo Előzmény: #703690

Ft megindult, dax megy, Otp forgalom közepes....lehet, h akár a héccázba is bele nyal ma...

#703681 Csusza Előzmény: #703671

:-D Ezt nem hiszem el! Valamit nagyon rosszul csinálhatok. Több káromkodás kellene, vagy mi?

De a legnagyobb tragédia, hogy nem te vagy itt az első, aki ezt hiszi. El kell gondolkodnom magamon, valami nem stimmel...

Amúgy meg miért ne lehetnék leszbikus nő, erre nem is gondoltál??? Ez súlyosan diszkrimatív...

:-)

De miután kitárgyaltuk, hogy valójában hermafrodita vagyok, essen szó az otp-ről is! Ezt bizony szépen kihúzták 650 fölé. Azt vártam, hogy előtte kicsit jobban visszaeresztik. Most jöhet az újratervezés...

#703672 picirigo Előzmény: #703671

Hát néha úgy viselkedik :D:D:D:D!!!

Forgalom alakul, bár nemtom mennyi lehet benne az átkötés....

milliárd köszönetem, már…

#703670 DiamondB

milliárd köszönetem, már fel is épült a stratégiám :D Tehát nem látni mi lesz, és ettől délután mindenki kiborul :P

Lehet keresek egy meteorológiai fórumot, rákérdezek az időre és ott elmondanak precizen mindent kristáőlygömbből az Otiról. :D Mondjuk aki meteorológusban bízik, az politikusban is bízhat annyi erővel.

#703669 Camilla2 Előzmény: #703668

Felhős az ég ,kissé szemerkél,látási távolság közepes, de délutánra kiborul az ég kis napsütéssel :-)

#703665 matgab Előzmény: #703663

pluszban zárunk?

Ha már mindenki eladta és a beszállót várja, akkor szokott egy jót rallizni...

#703663 Csusza Előzmény: #703661

A nőt vagy a tetőn eladást? Változatlanul mindkettőre nyitott vagyok.

:-)

Kis korit szeretnék, mondjuk 450-ig, ott már venném újra.

Ha tovább megy, akkor meg hozzányúlok a fél éve érlelt csomaghoz.

Szerk.: Egyre inkább úgy néz ki, mint ami tovább akar menni. Add el most!!! :-D

#703661 picirigo Előzmény: #703659

Hááát, ez a beteljesületlen vágy :D:D:D:D!!! Ha minden jól megy, ma megint megpróbálhatod!

#703659 Csusza Előzmény: #703655

A vágyakat csak hagyjuk!

Ha tegnap nem a vágyaimmal foglalkozom, és nem azt a szemüveges, fehér nadrágos nőt cserkészem körbe, akit a boltban vettem észre -és csak azért vettem tök feleslegesen almát, hogy a közelében sündöröghessek-, akkor simán hazaértem volna zárásra, és eladtam volna tetőn a pakkot...

#703653 Csusza Előzmény: #703646

Persze, hogy olvassák, tudom, broki ismerős is mondta. Bár a nagyok fórumok alapján tuti, hogy semmit sem csinálnak, de egy unatkozó broki veszélyes lehet.

Egyelőre úgy tűnik, hogy nem engedik vissza, lehet, hogy csak megpihen.