Bakker, én idáig azt hittem, hogy te csaj vagy. ....
milliárd köszönetem, már fel is épült a stratégiám :D Tehát nem látni mi lesz, és ettől délután mindenki kiborul :P
Lehet keresek egy meteorológiai fórumot, rákérdezek az időre és ott elmondanak precizen mindent kristáőlygömbből az Otiról. :D Mondjuk aki meteorológusban bízik, az politikusban is bízhat annyi erővel.
Felhős az ég ,kissé szemerkél,látási távolság közepes, de délutánra kiborul az ég kis napsütéssel :-)
Lehet , a Dax igencsak megy a Commers ma több ,mint 2 %-ot ment a z aljáról
pluszban zárunk?
Ha már mindenki eladta és a beszállót várja, akkor szokott egy jót rallizni...
A nőt vagy a tetőn eladást? Változatlanul mindkettőre nyitott vagyok.
:-)
Kis korit szeretnék, mondjuk 450-ig, ott már venném újra.
Ha tovább megy, akkor meg hozzányúlok a fél éve érlelt csomaghoz.
Szerk.: Egyre inkább úgy néz ki, mint ami tovább akar menni. Add el most!!! :-D
Hááát, ez a beteljesületlen vágy :D:D:D:D!!! Ha minden jól megy, ma megint megpróbálhatod!
A vágyakat csak hagyjuk!
Ha tegnap nem a vágyaimmal foglalkozom, és nem azt a szemüveges, fehér nadrágos nőt cserkészem körbe, akit a boltban vettem észre -és csak azért vettem tök feleslegesen almát, hogy a közelében sündöröghessek-, akkor simán hazaértem volna zárásra, és eladtam volna tetőn a pakkot...
Persze, hogy olvassák, tudom, broki ismerős is mondta. Bár a nagyok fórumok alapján tuti, hogy semmit sem csinálnak, de egy unatkozó broki veszélyes lehet.
Egyelőre úgy tűnik, hogy nem engedik vissza, lehet, hogy csak megpihen.
Nehogy azt hidd , hogy nem olvassák ,sokszor tapasztaltuk már.
Az E-Starnal megtanultam a "fák nem nőnek az égig" ..... lesz még beszálló oszti elött
Valaki a stopjaimra vágyott, azért mentek le, hiba volt beírnom. :-D
Persze elvették, tehát most én is új beszállót várok. Kicsit bosszant a 30 pont, amit bent hagytam, de így is jó persze.
Eddig nem úgy néz ki, h igazam lenne, bár elég komoly a forgalom....
K. , lehet igazatok van, Daxli is esés után megy felfelé, meglátjuk, max 6oo nál visszeveszem ugyanott vagyok,de ez már zsebben van :-))