Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: döntés

#701934 Janicroft Előzmény: #701928

Nekem nagyon úgy tűnik ebből hogy a labda vissza lett dobva a Kúriának. Hogy a f*szba lehet azt eldönteni hogy valaki megértette-e hogy mi a különbség a vételi és az eladási árfolyam között? Aki devizahitelt vett fel annak ez nyilvánvaló kell hogy legyen, az hogy ez nem tetszik embereknek az egy dolog, de ettől még meg kellett hogy értsék már akkor is amikor felvették a hitelt. Nem lesz itt semmi, a Kúria nem fog ennek alapján tisztességtelennek minősíteni semmit szerintem.

#701932 Lebleuf Előzmény: #701929

Fordítva a briteket marasztalták el, a Freud szólt belőlem:

European Court Rejects British Challenge to Tax on Trading

„BRUSSELS — The top court for the European Union said on Wednesday that Britain does not have the right to challenge efforts by other countries to create a tax on financial transactions that is bitterly opposed by traders and bankers in London.

The British government brought the case a year ago at the European Court of Justice, seeking to block 11 other member countries of the union from establishing a financial transactions tax that would levy a small charge on share and bond purchases and on derivatives trades.

On Wednesday, the court ruled the British challenge invalid.

(…)”

http://www.nytimes.com/2014/05/01/business/international/european-court-rejects-british-challenge-to-tax-on-trading.html

#701929 Lebleuf Előzmény: #701928

akkor kivárás.

viszont szintén eu bíróság elkaszálta a robin hood adó alkalmazását.

Re: nincs cím

#701820 Kissherceg Előzmény: #701704

Én csak most találtam

http://www.mfor.hu/cikkek/Csanyi_megmagyarazta_miert_nem_7000_forint_az_OTP.html

Ugyan az elmúlt időszakban több politikus is azt hangsúlyozta, hogy a magyar bankok immár növekednek, és "meg sem kottyan nekik" a bankadó, illetve a többi, a szektort érintő különadó. Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója szerint azonban ez koránt sincs így, csak rendkívüli tételek javították a szektor eredményességét, hangzott el a piacvezető magyar bank közgyűlésén.

#701701 Janicroft Előzmény: #701684

Az a baj hogy van itt még annyi bizonytalanság az OTP-vel kapcsolatban hogy biztosra veszem lesz ez még 4000 alatt is, bárcsak ne így lenne.

#701679 Janicroft Előzmény: #701676

A gondolataidat inkább tartsd meg magadnak! :DDD Inkább 6000 legyen már, nyugodtan vegyél ma piacin, aztán szurkoljunk együtt a hatezernek :D

#701571 Csusza Előzmény: #701535

Na, majd hétvégén megnézem a nyakvonalat meg mindenfélét. Mára eléggé kiborított ez a dög. :-)

#701554 Lebleuf Előzmény: #701535

Igen, naposon abszolút korrekciós, ki tudja meddig.

Órásban bíztam, hogy röppen még egyet, kár volt…

#701536 Hathor Előzmény: #701535

Az OTP rántotta magával a magyar piacot

2014. április 25. 17:24

Negatív a hangulat a nemzetközi piacokon azt követően, hogy egyre feszültebb a helyzet Ukrajnában, valamint romlottak az amerikai szolgáltatószektor kilátásai. Ebben a piaci környezetben a magyar részvényindex értéke szerény mértékben esett, ami elsősorban az OTP számlájára volt írható.

-----------------------------------------------------

Na meg MOLnak köszönhetően nem eset a süllyesztőbe BUX ,-)