Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#701364 Lebleuf Előzmény: #701361

Ez a példa is mutathatja ki mit érez a sajátjának(?)

Azért van különbség a kettő példa között, filozófikusan megközelítve egyetértek,

gyakorlatilag meg majd jönnek a takarítók, illetve ha igényesen ragasztották fel azt a rengeteg papírt, az akár pár óra kiesés lehetne egy dolgozónak, akik félig meghasonlottan akár, de lehet egyetértenek a ragasztmány tartalmával stb, stb…

#701361 Euroman Előzmény: #701360

ez nagyon gáz....ezt azon nyomban le kellett volna szedni, amikor kirakták....szegénységi bizonyítvány a banknak (én a házam előtt is mindig kiszedem a gazt, nemcsak a kerítésen belül, mert az is "én" vagyok, ami előttem van a közterületen)

Tegnap napközben voltam …

#701360 Hathor

Tegnap napközben voltam Oktogonon a sarki OTP így nézett ki munkaidőben

:DD

lefotóztam Nektek.. és ki be jártak az emberek közben az emberek. A biztonsági őr meg ott állt bent az ajtón belül.

Hogy van ez?

http://postimg.org/image/kintmjs8t/

#701359 Janicroft Előzmény: #701351

Imádom az ilyen cikkeket. Bedöntheti a forintot. És hogy, vagy miért? Egy ilyen "cikket" én is tudnék írni..

#701349 Csusza Előzmény: #701347

Nem nagyon értem, mi van. Azt gondoltam, 300 mindenképpen "megtarcsa" :-), de ezek szerint ennyire nem veszi-tartja senki. Fura, éppen most.

Vételemet ezek szerint kicsit elkapkodtam. Persze eredeti tervemnél maradok, csak kicsit várok. Az mostanában elég jól megy, sokat gyakoroltam. :-)

#701347 Lebleuf Előzmény: #701332

Háát… Ezt mintha elengedték volna (ilyen mikor kiszedik belőle a > ~1-2 Mrd-os pörgettyűt?)…

+ 50 napos leszúrta 100 MA-t…

(Richter richtig más úton jár…)

#701332 Lebleuf Előzmény: #701331

na bepötyögom, előkeresem az este nézett oldal linkjét, és íme tálcán jön elém az említett dilemma, klassz…

Egyelőe elvagyok azzal a…

#701331 Lebleuf

Egyelőe elvagyok azzal az érzéssel, hogy 4,4k körül elpasszoltam az egészet, és komoly dilemma elé állítana egy 4310-4290 közötti long ajánlat, továbbra is bezavar picit a képbe az ukrán-orosz Enyém a vár…

Minősítőknél tovább nézegettem mik az esélyei hazánknak, ráadásul a Moody's 21-én jött ki egy kutatással, http://www.moodys.com/research/Sovereign-Outlook-Central-Eastern-Europe--PBC_169551, de most $550 összesen húsz oldalért aránytalan a kíváncsiságom kielégítéséhez.

#701329 Csusza Előzmény: #701326

Tényleg elég durva a forgalom! :-D

Amikor vettem, ezt még nem láttam, nincs real könyvem.

Meg különben is, minek forgalom, ha anélkül is tud menni? ;-)

#701179 Csusza Előzmény: #701165

K und H-s vezér nagyon optimistán nyilatkozgat. Bankszorongatások lazítására és MO felminősítésére számít.

Vagy csak nyalizik az újraválasztott kormánynak... (? ) :-)

erősödik a kecsegtetés? …

#701165 Lebleuf

erősödik a kecsegtetés?

Történelmi fordulat: most kell lerázni a devizahiteleket?

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/tortenelmi_fordulat_most_kell_lerazni_a_devizahiteleket.198101.html

„A hitelkiváltási célra felvett lakáshitelek összege tavaly 5,8 milliárd forint volt. Darabszámban az új lakáshitelek 4,6%-a, összegben mindössze 3,4%-a volt tavaly hitelkiváltási célú.

Ez jóval alacsonyabb, mint Szlovákiban vagy Csehországban, ahol 45 illetve 33 százalék a hitelkiváltási célú lakossági hitelek aránya - hívta fel a figyelmet egy múlt heti sajtótájékoztatón Bába Ágnes, a K&H vezérigazgató-helyettese. Becslése szerint jelenleg 70 ezer lakáscélú hitelnél (ez szerinte mintegy 400 milliárd forintot jelent) érdemes elgondolkodni a kiváltáson. ”

#701154 Lebleuf Előzmény: #701115

Visszanézve a korábbi felminősítésekből néhányat, engem váratlanul érne, ha (és egyáltalán) a felminősítésünk korábban, mint ősz vagy szeptember eleje előtt megtörténik.

Minimum ukrán-orosz torzsalkodás vége után (3-6 hónappal) vehetik elő a régiónk átminősítését, ha ésszerűséget feltételezek.