Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#701138 Csusza Előzmény: #701128

Kösz!

Akkor viszont legalább fölötte vacakol, nem alatta, ez tetszik.

x

:-))

#701136 Csusza Előzmény: #701127

OK, persze, de jöhetne a következő is. (Mert véletlenül tele vagyok otp-vel. :-))

Elvégre dübörög a pannon puma, vagy mi van... :-)

#701128 Lebleuf Előzmény: #701117

e körül van 200 napos kb 4323.

hajrá felminősítés! ránk fér.

asszem épp ez hiányzik a vezetés mérsékelt, józan, kiegyensúlyozott már-már visszafogott, de _semmiképpen_sem_ erőteljes, nyomakodó, arrogáns, minden kritikát elsöprő helyzet- és önértékeléséhez :-)

#701117 Csusza Előzmény: #701115

Jó reggelt!

Nem ez az első ilyesmi utalgatás, lehet, hogy lesz felminősítés. (?)

200napos hol van most? Jól látom, hogy annál van éppen?

Jó reggelt! No fene: "K…

#701115 picirigo

Jó reggelt!

No fene: "K&H-vezér: itt az ideje, hogy felminősítsék Magyarországot"

Re: mai friss

#701051 Lebleuf Előzmény: #700863

Egy azon honlapról.

OTP általános szerződési feltételek érvénytelenségének megállapítása:

http://pitee.wordpress.com/2014/04/18/kozerdeku-kereset-az-otp-ellen-az-otp-szerzodesi-feltetele-tisztessegtelen/

A Fővárosi Törvényszék dokumentuma:

http://app.box.com/s/d9cpmu67cltl1dl1ixa2

Két devizás pert nyert az OTP:

http://www.origo.hu/gazdasag/20140416-ket-jogeros-devizas-itelet-a-debreceni-itelotablan.html

#701033 banyaiz Előzmény: #701005

Ezért jó a tőzsde anélkül lehet vásárolni, hogy embertömegek közé vegyülj. :)

Látom Otp fronton a helyzet változatlan .

#701005 Euroman Előzmény: #700991

mivel nálunk én vagyok egyedül hadrafogható, ezért muszáj volt mennem....inkább ma, mint holnap, amikor még többen lesznek....azért valamit muszáj ennünk, éhen nem fogunk a fityesz kibaxásai miatt halni....amúgy én ráérek sajnos, tegnap kezdődött a 17-ik munkanélküli hónapom....amíg volt munkám erre a napra inkább szabadásgot vettem ki, mert ha dolgoztam, mire 17 óra után odaértem a boltba, már minden nagyon ki volt válogatva...ma már 9 előtt nagyon tele volt a hipermarket, azt hittem jóval kevesebben lesznek....

#700996 Lebleuf Előzmény: #700985

"Ez a tegnapi nap picit bekavart nekem, bár nem jöttem ki rosszul belőle." – Ez félreérthető lett.

Jól sem jöttem ki belőle, maradt a nulla. Reggel szerencsére visszahúztam a shortot. Miket nem írok?! :-D Végül is gatya alá kell a short. :-))

f5-körül pedig későn hittem el, hogy nyugodtan akarnak ünnepelni, és nem kattintottam rá az Ok gombra.

#700993 Lebleuf Előzmény: #700992

inkább társadalomkritika részemről (nem politikai), a túlsúlyos panaszkodás, közben bőségtál az élet különböző területein (egyik másik ismerősön keresztül tapasztalt hasonló példák sora csak megerősít ilyenkor).

nem áll össze nekem ez igazán, de lehet ez már Mo. topik.

#700992 Ibiza Előzmény: #700983

ha már a válság óta megtudják csinálni akkor ez már nem csak látszólagos.

#700991 Ibiza Előzmény: #700980

te is ott voltál :)

csak a húsvét..én tegnap mentem a kedvesemmel vásárolni..a kaja meg a szüleimnél lesz..annyit csomagolnak egy hadsereg sem maradna éhen..

Ez a tegnapi nap picit b…

#700985 Lebleuf

Ez a tegnapi nap picit bekavart nekem, bár nem jöttem ki rosszul belőle.

Jó hírek jöttek a nap végére Genfből (legalábbis nem rosszak), ezért sikerült az árbeállítás (?), ahogy elnézem. Kíváncsi lettem volna megteszik-e, kevésbé jó háborús hírek esetén.

Költői kérdéseim közül ismét egy.

#700983 Lebleuf Előzmény: #700980

…hivatalosan; amit látsz az a – Bárcsak úgy élhetnénk, ahogy élünk! – megvalósulása.

#700980 Euroman Előzmény: #700926

most jöttem meg bevásárlásból....vagy ennyi a munkanélküli, vagy senki nem dolgozik, mert kegyetlen sokan voltak mindenhol....ma a katolikus világ nagyrészén ünnep van...KDNP 2011-ben itt is szorgalmazta, de semmi nem lett belőle...