4338-on long bővítés.
:-))
Ma mindkettőnk kedvében járt, ott is ragadt az inga. :-)
K und H-s vezér nagyon optimistán nyilatkozgat. Bankszorongatások lazítására és MO felminősítésére számít.
Vagy csak nyalizik az újraválasztott kormánynak... (? ) :-)
erősödik a kecsegtetés?
Történelmi fordulat: most kell lerázni a devizahiteleket?
„A hitelkiváltási célra felvett lakáshitelek összege tavaly 5,8 milliárd forint volt. Darabszámban az új lakáshitelek 4,6%-a, összegben mindössze 3,4%-a volt tavaly hitelkiváltási célú.
Ez jóval alacsonyabb, mint Szlovákiban vagy Csehországban, ahol 45 illetve 33 százalék a hitelkiváltási célú lakossági hitelek aránya - hívta fel a figyelmet egy múlt heti sajtótájékoztatón Bába Ágnes, a K&H vezérigazgató-helyettese. Becslése szerint jelenleg 70 ezer lakáscélú hitelnél (ez szerinte mintegy 400 milliárd forintot jelent) érdemes elgondolkodni a kiváltáson. ”
Visszanézve a korábbi felminősítésekből néhányat, engem váratlanul érne, ha (és egyáltalán) a felminősítésünk korábban, mint ősz vagy szeptember eleje előtt megtörténik.
Minimum ukrán-orosz torzsalkodás vége után (3-6 hónappal) vehetik elő a régiónk átminősítését, ha ésszerűséget feltételezek.
Kösz!
Akkor viszont legalább fölötte vacakol, nem alatta, ez tetszik.
x
:-))
OK, persze, de jöhetne a következő is. (Mert véletlenül tele vagyok otp-vel. :-))
Elvégre dübörög a pannon puma, vagy mi van... :-)
e körül van 200 napos kb 4323.
hajrá felminősítés! ránk fér.
asszem épp ez hiányzik a vezetés mérsékelt, józan, kiegyensúlyozott már-már visszafogott, de _semmiképpen_sem_ erőteljes, nyomakodó, arrogáns, minden kritikát elsöprő helyzet- és önértékeléséhez :-)
már volt egy elég karcsú :)
Jó reggelt!
Nem ez az első ilyesmi utalgatás, lehet, hogy lesz felminősítés. (?)
200napos hol van most? Jól látom, hogy annál van éppen?
Jó reggelt!
No fene: "K&H-vezér: itt az ideje, hogy felminősítsék Magyarországot"
Egy azon honlapról.
OTP általános szerződési feltételek érvénytelenségének megállapítása:
A Fővárosi Törvényszék dokumentuma:
http://app.box.com/s/d9cpmu67cltl1dl1ixa2
Két devizás pert nyert az OTP:
http://www.origo.hu/gazdasag/20140416-ket-jogeros-devizas-itelet-a-debreceni-itelotablan.html
Ezért jó a tőzsde anélkül lehet vásárolni, hogy embertömegek közé vegyülj. :)
Látom Otp fronton a helyzet változatlan .
mivel nálunk én vagyok egyedül hadrafogható, ezért muszáj volt mennem....inkább ma, mint holnap, amikor még többen lesznek....azért valamit muszáj ennünk, éhen nem fogunk a fityesz kibaxásai miatt halni....amúgy én ráérek sajnos, tegnap kezdődött a 17-ik munkanélküli hónapom....amíg volt munkám erre a napra inkább szabadásgot vettem ki, mert ha dolgoztam, mire 17 óra után odaértem a boltba, már minden nagyon ki volt válogatva...ma már 9 előtt nagyon tele volt a hipermarket, azt hittem jóval kevesebben lesznek....
"Ez a tegnapi nap picit bekavart nekem, bár nem jöttem ki rosszul belőle." – Ez félreérthető lett.
Jól sem jöttem ki belőle, maradt a nulla. Reggel szerencsére visszahúztam a shortot. Miket nem írok?! :-D Végül is gatya alá kell a short. :-))
f5-körül pedig későn hittem el, hogy nyugodtan akarnak ünnepelni, és nem kattintottam rá az Ok gombra.