Ma akkora pofont kapott az arany, hogy alig fér rá a képernyőre a piros gyertya. Mi történik?
Mondjuk a többi fémet is adják rendesen.
Ma akkora pofont kapott az arany, hogy alig fér rá a képernyőre a piros gyertya. Mi történik?
Mondjuk a többi fémet is adják rendesen.
Bár hivatalos források tagadják, mégis mingtha lenne némi forditott korreláció az tőzsdeindexek mozgása és az ezüst árfolyama között.
Meglepő, de tényleg nem működnek mostanában se a támasz szintek, se a mozgóátlagok. Ezért bízom a Fibo-ban, az többnyire be szokott jönni.
Hogy sztem nem működik az és az alakzatok se és a sokadjára agyontesztelt trendvonalak se. Legalábbis nekem nem.
És igazából a fibo szintekben sem hiszek önmagában, csak a szentimenttel, a mozgás dinamikájával és előzményével együtt. És az árszintnél nézni a price actiont.
Jól látod, ott a 61%-os Fibó támasz. VISZONT!!! a csökkenő ékből kijött. Erről mi a véleményed?
Tickre működött és nehéz is lesz átvinni felfelé. Ez már egy hosszútávú csökkenő trend ellenállása.
Esés egyelőre megállhat, de szerintem még korai volt ez a mai forduló, le kéne jönnünk 1260 környékére.
2013.11.25 23:15 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Ibiza
http://www.bullionvault.com/gold-price-chart.do
"1280 jelen esetben ellenállás nálam..ha átmegy akkor támasz..és 1350ig mehet..túllövéssel 1380..
1330nál biztosan lefelezem és berakok egy stopot
de meglátjuk mert certivel longolom.. meredek esésre vagy emelkedésre hektikuskodások lehetnek..ha megvan a zseton akkor eldobom."
Az arany emelkedő trendben halad, nincsenek short jelek. Talán kicsit túl van véve. A személyes stratégiámban esésben cash only, a felpattanásokat pedig megjátszani 5-10%-okért 1 héten belül.
Sztem index short, mivel nincs semmi garancia, hogy lesz összefüggés arany és index mozgása között (pl egy olyan forgatókönyvnél, ha a monetáris szigorítás miatt esnek az indexek és vele együtt az arany is).
1336-1348 közötti szintet úgy látszik csak a spekulatív tőke figyelte pár hétig. Ha a hátralevő két napban bevernék vissza alá, akkor jól nézne ki short szempontból. Ellenkező esetben ez is megszűnik létezni, mint ellenállás.
Szerintetek egy esetleges USA korrekciónál, melyik éri meg jobban indexek shortolása vagy arany long (certi mindkét esetben)?
Az ezüst milyen szép, komótosan emelkedik.
Nekem ez azt mondja, hogy még sokáig tarthat az emelkedés?
lezartam manualisan ejszaka.
eszrevettem, hogy 1336nal jon egy magasabb idosiku mozgoatlag, addig szerintem feljon. magasabban ujranyitom a shortot, ha lesz valami arfolyamreakcio.
nem hiszek benne..mármint a shortban..bele akartam ülni a longba de 1200nál már nem kellett..
Már veszegetik a fizikai aranyat.
utólag látod jól tetted..most néztem avatarod..jó..bikaálarcos maci..:)