Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#695968 KawaBazsy Előzmény: #695921

Mondom, van erősebb MX is. De az olcsóbb kategória.

Anno a Z4 2.5i-ben vigyorogtam sokat, abban nem tudtam abbahagyni a padlógázt. Ehhez kellett a sor6 visítás is.

Én szívesen kipróbálom a Del Solt a jobb eggyen is, csak már vennél. Vazz, sztem még én is előbb fogok venni.. :-)

MR2 kicsit más, mert középmotoros. De az is gokart. Fapadot meg nem szeretem, a Civicben tetszik, h nem ráz.

#695966 KawaBazsy Előzmény: #695916

A VTI 160 lovas, ahogy a 2.0i MX-5 is. Ez utóbbi 7.6 alatt van 100-on, tehát tudja azt a gyorsulást.

#695921 Sumér harcos Előzmény: #695916

a jo kis fapados VTI élményt vsz. még 3 tipus tudja,ugy látatlanban ezek állnak hozzá legközelebb:

Opel Speedster,Lotus Elise,Toyota MR2.

vsz az MR2 jobban élmény,mint az MX.(főleg a targából volt az az erősebb)

én MX-ből egy vmit hiányolok legyen az bármely motor,az erőt és az erőt.

ugy azt mondom először elég-elég az mx ereje.....de negyed óra alatt kiautozható,meglepetés nélkül,még 1.8 2.0 140-160lovas is,ez tuti.

a VTI-ben mikor először ültem bele és lepörgettem a 8500at,remegett a lábam.....és akartam még még:))

#695916 Sumér harcos Előzmény: #695895

ja,én a VTI-re gondoltam,az is veri élményre az MX élményt,abban vok biztos:)

jo az a kis mx,jó.....de mikor a vti elkezd visitani 4500-on,és tol az ülésbe....miközben a targa leengedett kis ablakon hátul ugy távolodnak a sima halandó autók,mintha a gravitácio huzná őket az űrben.:)ezt még az 1.8mx sem tudja,de vsz. a relative uj 2006tól gyártott 2000cm3 160lovas sem.

#695895 KawaBazsy Előzmény: #695889

Motor élményre persze, h veri, a 3.0 V6.. Az MX-5 egy olcsó kis roadster, ott a kanyarok a legnagyobb élmény forrásai. Meg van 1.8-as is, meg kompresszor is..

Ferrarit minden benzinvérű autób.zinak ki kell próbálni! Nekem pedig min. évente.. :-)

#695889 Sumér harcos Előzmény: #695789

egyébként nemtom,mert ferrari élményem nem volt még.....de azt méltán állithatom,hogy hiába elöl kapar,élményre veri az MX5-öt,ebben 100%biztos vok:)

#695887 Sumér harcos Előzmény: #695880

ezt az autot 1honapja teljesen más fotokkal 1.7misiért árulták még,azóta megcsipte a cecelégy?annyiért nem ment el,ugy van vele 2.3misiért majd elmegy.:)

akkor a végén még hozzátette,eladni akarom,nem árulni.sikerült.

vagy vki megvette és az gondolta ki ezt a tutit?

egyébként ebből a spiderből ez az 1db épkézláb van egyedül hirdetve,ami megüti a mércét nálam.

mondjuk esztétikai látványra csináltathatott volna egy méret szőnyeget,e helyett a széthajolt,széttaposott büdös rongy helyett,mert az gusztustalan látványra.

#695806 Sumér harcos Előzmény: #695802

köszönöm,de nem:)

vezetni semmiképpen...

utasként meg nem oly régen ültem egy 1000-es suzuki vmin....majd lecsúsztam,bexartam,ment,mint a barom:)

igy asszem nem ....de kösz:)

#695802 KawaBazsy Előzmény: #695793

Itt a VFR-em, ez dübörög is, mint egy chopper (V4), meg közben megy is, 12 ezres fordulaton szabályoz le.. Vihetlek egy kört, hogy beleszeress, de részemről te is mehetsz vele..

#695799 KawaBazsy Előzmény: #695797

Április 13.-án Red Sun fest-re megyünk, addig össze kellene kapnod magad vmi yo japó géppel. :-)

#695798 Sumér harcos Előzmény: #695797

az ülései mondjuk nem gyáriak,a gyári crx ülés szövet és félreismerhetetlen....

behuzatta vmi bőr-műbőr vmivel...

#695797 Sumér harcos Előzmény: #695796

ennek pedig megbontották...először 600km volt a hirdetésben...utána rá 1hétre 1200km...most meg 3000felett,mit csinál ez vele??....megy körbekörbe?:))

#695796 KawaBazsy Előzmény: #695794

Ezt ma néztem.. csak nekem vhogy nem jön be a felújított. 50 évesből oké, no de egy 20 év körüli autó nyugodtan lehet eredeti még. A Civicem 17, s majd meglátod, teljesen jó, gyári bőrben van. Ja, s azt különösen nem szeretem, főleg japó autónál, ha a motort megbontják.. de nézd meg, hátha tecc. Nekem ez az Esi motor tetszik, jó kompromisszum lehet, mint a Celicában a gyengébb vvti, kb hasonlóan is megy. A teljesítmény már elég, s közben gondolom ezzel is eljár az ember 7 literrel, ha csak közlekedik..

#695793 Sumér harcos Előzmény: #695788

a motor kapcsán....fiatalon mindig gyorsaságit akartam....szüleim kész voltak,nem mehetttem még Kresz tanfolyamra sem,pedig már számoltam a husvéti locsolopénzt,mit lehetne venni?:)

teljes eltiltás volt,főleg többen akkoriban korosztályomból közeltávoli ismerősökből ott maradtak a fákon lekvárnak...igy szó sem lehetett róla....mittomén 17-18évesen akartam nekilódulni a motoros iparágnak...

később már annyira ráálltam a sportosabb autokra,csak a Honda persze,hogy elfelejtettem a motort...

többeket láttam, hallottam bukni,bukfencezni platinával élni,pedig jól motorozott az összes...mittomén 20-25évesen már ez borzasztott...

ma meg már csak Choppert vennék majnem magamnak...igy nyugdijasként lassan:))

#695789 KawaBazsy Előzmény: #695788

Több tesztben is a Ferrari élményhez hasonlítják ezt a VTI motort.. mostmár vegyél egyet, rá vagyok gyógyulva egy padló gázra. :-)

#695788 KawaBazsy Előzmény: #695778

Mindíg tűzpiros? Te is ennyire szín fetisiszta vagy? Jó sok ****a autóról lemaradhatsz akkor.. van egy haverom, az is csak fekete autót hajlandó megvenni. Még a csajának is..

AZé' ha ennyit VTI-ztél, s néha 6000 fölé is pörgetted, akkor tudod, h milyen egy sportos motor teljesítmény leadása, nem értem, h azt miért nem próbálod ki. Élmény ugyanúgy nagy, csak tripla úgy megy. :-)

Kicsit túrtam az újságokat, találtam béka sedan VTI tesztet, béka coupe (lépcsős, 2 ajtós) tesztet 1.6 SR motorral (nem is tudtam, h a 6. gen-be is berakták a 125 lovas motort, a többibe csak vtec nélkül, 113 lóval szállították), Prelude VTI tesztet (az még rajta van a listámon), s még egy Del Sol VTI tesztet! Ez a '93 augusztusi Autómagazinban jelent meg. A kocsi ára akkor 2.55M volt a Royal Motor-nál.