Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#696583 KawaBazsy Előzmény: #696561

Körbenézek, s van egy csomó autó, amit már legalább egy éve árulnak.. Azért ez baromság, az állás az eléggé rosszat tesz egy öreg kocsinak.. HA nem megy el a kitalált áron, akkor lejjebb kell vinni mindaddig, amikor már elviszik. S AZ volt akkor a piaci ár.

#696561 Sumér harcos Előzmény: #696435

már éppen néztem mielőtt ide tetted...

valóban...nepper telep,és a szin...

ezt az autot 2-4honapja miskolcon árulta egy másik nepper murváról.

de kicsit megtévesztő,mert ezzel a betűkombinácioval,persze szám más,árulnak sokszor egy ugyanilyen zöldet időnként,de az egy tragacs,ez jobb.

mintha a km sem ez lett volna még miskolcon....de nem irtam fel....akkor 1.4 körül volt kitéve.

#696019 KawaBazsy Előzmény: #696005

Anno a haveroméra ajánlatot tettem (13 éve 1.1M-t), de a dög el tudta adni 1.3-ért.. rajta van a listán.

#696017 KawaBazsy Előzmény: #696004

Az 1.8i Civic az 140 ló. A mostani már eléggé meg van folytva Euro 6-al, az előző még elment. Kb úgy megy, mint a Celica, 8.7 körül van annak is a 0-100. A kocka CRX az 150 lovas volt emlékeim szerint, s 7.3 volt a 0-100. No de ha ropira töri bármelyiket, akkor nem kérdés, melyikből szál ki egyben, ez az ára.. Amúgy Type-R-t kellett volna vennie 200 lóval, ma az a csúcsmodell, na az tudja a feelinget. Ja, hogy 8M..

#696004 Sumér harcos Előzmény: #695966

érzetre nem tudja...

volt egy ismerős volt neki kocka crx 1.6 1991-es,gyorsulás mittomén 7sec,vett egy civicet most 5misiért mittomén milyen benzinest talán 1.8,aszongya gyári adat 7sec,ugyanolyan lesz az érzés,mint a crx....

hát nem lett...

a kocka crx olyat nyújt,mintha 50km/h-val is hajzomű tolna....nincs suly,euro8 emisszio,hangszigetelés apjafaxa:)

#695968 KawaBazsy Előzmény: #695921

Mondom, van erősebb MX is. De az olcsóbb kategória.

Anno a Z4 2.5i-ben vigyorogtam sokat, abban nem tudtam abbahagyni a padlógázt. Ehhez kellett a sor6 visítás is.

Én szívesen kipróbálom a Del Solt a jobb eggyen is, csak már vennél. Vazz, sztem még én is előbb fogok venni.. :-)

MR2 kicsit más, mert középmotoros. De az is gokart. Fapadot meg nem szeretem, a Civicben tetszik, h nem ráz.

#695966 KawaBazsy Előzmény: #695916

A VTI 160 lovas, ahogy a 2.0i MX-5 is. Ez utóbbi 7.6 alatt van 100-on, tehát tudja azt a gyorsulást.

#695921 Sumér harcos Előzmény: #695916

a jo kis fapados VTI élményt vsz. még 3 tipus tudja,ugy látatlanban ezek állnak hozzá legközelebb:

Opel Speedster,Lotus Elise,Toyota MR2.

vsz az MR2 jobban élmény,mint az MX.(főleg a targából volt az az erősebb)

én MX-ből egy vmit hiányolok legyen az bármely motor,az erőt és az erőt.

ugy azt mondom először elég-elég az mx ereje.....de negyed óra alatt kiautozható,meglepetés nélkül,még 1.8 2.0 140-160lovas is,ez tuti.

a VTI-ben mikor először ültem bele és lepörgettem a 8500at,remegett a lábam.....és akartam még még:))

#695916 Sumér harcos Előzmény: #695895

ja,én a VTI-re gondoltam,az is veri élményre az MX élményt,abban vok biztos:)

jo az a kis mx,jó.....de mikor a vti elkezd visitani 4500-on,és tol az ülésbe....miközben a targa leengedett kis ablakon hátul ugy távolodnak a sima halandó autók,mintha a gravitácio huzná őket az űrben.:)ezt még az 1.8mx sem tudja,de vsz. a relative uj 2006tól gyártott 2000cm3 160lovas sem.

#695895 KawaBazsy Előzmény: #695889

Motor élményre persze, h veri, a 3.0 V6.. Az MX-5 egy olcsó kis roadster, ott a kanyarok a legnagyobb élmény forrásai. Meg van 1.8-as is, meg kompresszor is..

Ferrarit minden benzinvérű autób.zinak ki kell próbálni! Nekem pedig min. évente.. :-)

#695889 Sumér harcos Előzmény: #695789

egyébként nemtom,mert ferrari élményem nem volt még.....de azt méltán állithatom,hogy hiába elöl kapar,élményre veri az MX5-öt,ebben 100%biztos vok:)

#695887 Sumér harcos Előzmény: #695880

ezt az autot 1honapja teljesen más fotokkal 1.7misiért árulták még,azóta megcsipte a cecelégy?annyiért nem ment el,ugy van vele 2.3misiért majd elmegy.:)

akkor a végén még hozzátette,eladni akarom,nem árulni.sikerült.

vagy vki megvette és az gondolta ki ezt a tutit?

egyébként ebből a spiderből ez az 1db épkézláb van egyedül hirdetve,ami megüti a mércét nálam.

mondjuk esztétikai látványra csináltathatott volna egy méret szőnyeget,e helyett a széthajolt,széttaposott büdös rongy helyett,mert az gusztustalan látványra.