köszönöm,de nem:)
vezetni semmiképpen...
utasként meg nem oly régen ültem egy 1000-es suzuki vmin....majd lecsúsztam,bexartam,ment,mint a barom:)
igy asszem nem ....de kösz:)
köszönöm,de nem:)
vezetni semmiképpen...
utasként meg nem oly régen ültem egy 1000-es suzuki vmin....majd lecsúsztam,bexartam,ment,mint a barom:)
igy asszem nem ....de kösz:)
Itt a VFR-em, ez dübörög is, mint egy chopper (V4), meg közben megy is, 12 ezres fordulaton szabályoz le.. Vihetlek egy kört, hogy beleszeress, de részemről te is mehetsz vele..
Április 13.-án Red Sun fest-re megyünk, addig össze kellene kapnod magad vmi yo japó géppel. :-)
az ülései mondjuk nem gyáriak,a gyári crx ülés szövet és félreismerhetetlen....
behuzatta vmi bőr-műbőr vmivel...
ennek pedig megbontották...először 600km volt a hirdetésben...utána rá 1hétre 1200km...most meg 3000felett,mit csinál ez vele??....megy körbekörbe?:))
Ezt ma néztem.. csak nekem vhogy nem jön be a felújított. 50 évesből oké, no de egy 20 év körüli autó nyugodtan lehet eredeti még. A Civicem 17, s majd meglátod, teljesen jó, gyári bőrben van. Ja, s azt különösen nem szeretem, főleg japó autónál, ha a motort megbontják.. de nézd meg, hátha tecc. Nekem ez az Esi motor tetszik, jó kompromisszum lehet, mint a Celicában a gyengébb vvti, kb hasonlóan is megy. A teljesítmény már elég, s közben gondolom ezzel is eljár az ember 7 literrel, ha csak közlekedik..
veszek tutira....de vti nem fut be normális,most is van egy gyönyörű esi....
mindennap megnézem,majnem hivom,de nem tud belőle VTI-t heggeszteni:)
ő az...2hete árulja...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/cr-x/honda_cr-x_crx_1.6_esi_felujitott_makulatlan_auto-7668369
a motor kapcsán....fiatalon mindig gyorsaságit akartam....szüleim kész voltak,nem mehetttem még Kresz tanfolyamra sem,pedig már számoltam a husvéti locsolopénzt,mit lehetne venni?:)
teljes eltiltás volt,főleg többen akkoriban korosztályomból közeltávoli ismerősökből ott maradtak a fákon lekvárnak...igy szó sem lehetett róla....mittomén 17-18évesen akartam nekilódulni a motoros iparágnak...
később már annyira ráálltam a sportosabb autokra,csak a Honda persze,hogy elfelejtettem a motort...
többeket láttam, hallottam bukni,bukfencezni platinával élni,pedig jól motorozott az összes...mittomén 20-25évesen már ez borzasztott...
ma meg már csak Choppert vennék majnem magamnak...igy nyugdijasként lassan:))
Több tesztben is a Ferrari élményhez hasonlítják ezt a VTI motort.. mostmár vegyél egyet, rá vagyok gyógyulva egy padló gázra. :-)
Mindíg tűzpiros? Te is ennyire szín fetisiszta vagy? Jó sok ****a autóról lemaradhatsz akkor.. van egy haverom, az is csak fekete autót hajlandó megvenni. Még a csajának is..
AZé' ha ennyit VTI-ztél, s néha 6000 fölé is pörgetted, akkor tudod, h milyen egy sportos motor teljesítmény leadása, nem értem, h azt miért nem próbálod ki. Élmény ugyanúgy nagy, csak tripla úgy megy. :-)
Kicsit túrtam az újságokat, találtam béka sedan VTI tesztet, béka coupe (lépcsős, 2 ajtós) tesztet 1.6 SR motorral (nem is tudtam, h a 6. gen-be is berakták a 125 lovas motort, a többibe csak vtec nélkül, 113 lóval szállították), Prelude VTI tesztet (az még rajta van a listámon), s még egy Del Sol VTI tesztet! Ez a '93 augusztusi Autómagazinban jelent meg. A kocsi ára akkor 2.55M volt a Royal Motor-nál.
nyúlbéka:)
igen volt delsol,VTI,tűzpiros,delsolból nem volt esi-m...2évig volt meg...
civic volt mindenféle 1.3,1.5...stbstb..de mindig csak 3ajtós,és mindig tűzpiros,nagy kerékkel,nagy hifivel..
Te, tkp neked volt anno akkor Del Sol-od is? Esi, vagy Vti?
Nyúúl? Én is láttam úszni Bényén, de ott békára hasonlított.. :-)
Van 2 féle pálinka a szekrényben, 1 após féle, azt dícsérik, ill. kaptam egy jó erőset a felvidékről.. hátha azzal odacsaljuk. :-)
Mikrochipet tesz abroncsaiba a Dunlop
Intelligens abroncsok a Dunloptól: chip a gumiban
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/mikrochipet_tesz_abroncsaiba_a_dunlop-11949
de jó vóna ilyen chip a gumiba....az auto megáll majd minden xarért és letilt.
további 50érzékelő....
többször a termálban találkoztam vele személyesen az elmult 2honapban,uszott,mint a nyul:)
buxban szokott irogatni...rákérdezünk....egy fagyira ugorjon oda a teraszra:)
Nem is szerepelsz benne.. :-) Én a motort most írtam meg, ha ügyes voltam, akkor a motoros merítésbe betehetik.
Waszi él még? Nem jön 7végén ő is egy fagyira?
ez véletlen volt:)