Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

ha az ember mindent össz…

#695687 Borska

ha az ember mindent összevetve próbál képet alkotni a világról illetve a hazai folyamatokról akkor beza érdekes színes képet kap:

magyar viszonylatban, utólagos visszamenőleges szerződés módosítás, hm, hm kiderül

erőltetett visszaállamosítási érzet ,nacionalista köntösbe bújtatott hangzatos hatalom bebetonozás, és minden bizonnyal a hatalom további 4évig tartó birtoklása

nemzetközi légkör, kína lassulása (ami szerintem nagyobb mint amit bevallanak, már ha a kommunista szemléletből indulok ki ) , forrongások ,népi elégedetlenségek,paralel 5éve tartó bika piac,lombard ketyegés, hatalmi harcok, birodalom újra egyesítés....,

mi van ha ez követendő példa lesz? aki gondol egyet kiír egy népszavazást és anyaországot vált? szerintem mi járnánk a legjobban ha ez működhetne.....

kaotikus és kusza idők

....."Belenyúlhatnak a s…

#695680 Borska

....."Belenyúlhatnak a szerződésekbe!"....

Re: ds

#695679 BudFox Előzmény: #695677

jah..meghatározó tényező vagyok...

na még csipegettem...most lefele kaptam pár kontraktust...

visszaálltam 16.500 -ra. a maradékkal.

az se baj ha holnap veszek...lesz még hullámzás ide-oda az biztos. nem kell kapkodni.

#695677 Ibiza Előzmény: #695669

50db már támasz :)..bent van egy pakk és már is piacbefolyásol..ne egybe rakd be te..,)

#695665 Ibiza Előzmény: #695656

azért figyelj..ma kéri Krím az oroszokhoz csatlakozást..most döntenek a parlamentben..nekem jó lenne még egy le kör.. mert 2/3-ad pakkot vettem..

#695660 rbbj11 Előzmény: #695656

én beraktam a felére profitvédöt, másik fele hadd fusson, van hova korrekciozni az eddigi esést

#695656 BudFox Előzmény: #695654

én mondjuk nem mertem belongolni pénteken...féltem hogy esés lesz.

már 50% -os a long pakkom...

szerencsére még 16.400 on is kaptam, meg felette...most bennt állok több helyen..majd nap közben ha visszaereszkedik megkapom.

most elég...vagy holnap....nem kell egyszerre megvenni...nem esek bele abba a hibába.

http://www.investor.hu/…

#695434 Lebleuf

http://www.investor.hu/news/20140314-hetek-alatt-vegeztek-ki-a-magyar-tozsdet.html

Már-már drámainak nevezhető a BUX index utóbbi hetekben látott mélyrepülése, miután ömlenek ki a milliárdok a magyar tőzsdéről. Utoljára 2008-ban láttunk ennyire gyenge évkezdést, annak az évnek pedig csúnya vége lett. Egyértelmű, hogy az első negyedévben nem a magyar részvények voltak a legjobb befektetések, de vajon mi lehet a háttérben?

#695428 BudFox Előzmény: #695406

lezártam a shortjaimat...most nincsen semmim.

a baj a questor rendszerrel hogy ilyen nyereségekkor óriási minusz keletkezik az elszámolási számlán..vagy mi a neve...amit át kell vezetni a rendes számláról. de fél nap az elszámolási idő :-))

úgyhogy a hétre ennyi is volt...semmit sem tudok már nyitni..lehet jobb is :D

legalább nem tudom elcseszni a nyereségemet :D

hétfőn meglátjuk mit művelnek ezek az oroszok..ha megindulnánk, azt meglátjuk és én is veszek longot....vagy nyitok valamerre.....

úgyhogy ennyi..

#695387 rbbj11 Előzmény: #695297

végül maradtam a partvonalon, már csak azért is, mert 16000 volt bux cél és 8800 dax target, utóbbi még mindig nem került elérésre. De ha ezek megvoltak, és elindulnak felfelé ezekről a szintekről, akkor longot nyitok, az tuti

#695296 BudFox Előzmény: #695291

elkezdtem lezárni a longokat...USA nagyon nem tettszik most már...affene...még délután sokkal jobb áron elkezdhettem volna..