Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Kawa biztos ismered, vol…

#693897 Lebleuf

Kawa biztos ismered, volt vele dolgod?

Máshogy képzeltem ezen dolgok festését…

Re: nincs cím

#693748 Euroman Előzmény: #693742

visszamenőleg??? azt meg hogyan? ez itt off, ha gondolod, írd meg a topikomba, mert érdekel.

#693742 KawaBazsy Előzmény: #693736

Nekem erre még rájön, h az egyik telkemre kitalálták, h visszamenőleg kivetnek 2 év adót (40E), ill idéntől is fizessem természetesen (20E)..

#693736 Euroman Előzmény: #693733

összegszerűen ez a súlyadó botrányosan sok...öreg, és az esetemben nem kirívóan erős (sőt erősen átlagos) autóra ennyi pénz....egyszerű lehúzás...én max 5-8000 ft-ot találnék elfogadhatónak egy 100 le-s kocsiért...

#693733 KawaBazsy Előzmény: #693720

Amikor 0-t írok, akkor abban minden forintosított ktsg benne van, a keresés/alkudozás/befektetett munka persze nem, de ez nekem hobby. Haszon akkor van, ha szezonon kívül vásárolom, s szezonban adom el. Ill nevezhetjük azt haszonnak, h ingyen használhattam a járműveket. Az előző 2 motor, amit Angliában vettem, mind 0-ban ment el, ingyen motoroztam. :-)

A súlyadó a Celicára 19500 ft, ezt idén még én fizetem, meg a motorét is (10E). A Civicet viszont a volt tulaj (január elsejei tulajdonlás számít).

#693720 Euroman Előzmény: #693711

azért hasonnal jobb, mert az autók felkutatásában, megvásárlásában/alkudozás, hazahozazatl, honosítás rengeteg időd és munkád fekszik, és azért azt meg kell(ene) fizettetni. Több autód igen jól nézett ki (amit én is láttam feltett képen), nekem mindért fájt volna a szívem...én eddig csak 3 autót adtam el, de egyiket se kedveltem már az eladáskor...a mostanival elvagyok, meg munkanélküli ne is ugráljon, örüljön, hogy egyáltalán fenn tudja tartani...17.500 ft-ról kaptam súlyadó csekket...qrvára sokallottam egy 8 éves 75 kw-os kocsiért...és még ennyit kell fizetni 11 éves koráig...

#693711 KawaBazsy Előzmény: #693705

Vagy 0-ban adom el, vagy haszonnal, de ez utóbbihoz hozá kell számolni, h a Celicát is 2-en, 5 nap alatt hoztuk össze, ill. előtte autó nélkül jöttem haza.. Nekem a nullás buli teljesen megfelel, ingyen autózok jókat. :-)

Most az usa, ill olasz autók érdekelnek jobban, ezek már rég voltak..

#693705 Sumér harcos Előzmény: #693703

a 90-es években cserélgettem igy az autokat...akkor 7 év alatt 8db volt a nevemen,5 cégest(mikrobuszok,ebből saját is volt) meg tutira használtam még mellettük,nem beszélve szülők autoiról.

1999 óta meg leálltam,15 éve csak szalonból veszek autót azt meg használni kell,mert igy is-ugy is bukta.

mákod van a vasakhoz....főleg a mai világban már ez nehéz ügy,főleg ha még keresel is rajtuk.

#693703 KawaBazsy Előzmény: #693699

Azt számoltam, h mióta leadtam a céges kocsit, ez a hatodik kocsim. Ebből hármat fórumról vittek, nem is kellett meghirdetnem. Ill hatból ötöt az első érdeklődő vitte, a hatodikat is azért a második, mert az első bevallottan kézi váltóst akart, csak azt (Saab) megnézte, mert tetszett neki..

#693694 Sumér harcos Előzmény: #693691

oda is csak április végén megyek először egy xaros kis CAC-ra.:)

látom miről szól,csak azt nem néztem,mikor és hol?

#693691 KawaBazsy Előzmény: #693687

Miért? Itt aztán lehet jó japó gépeket látni.. már csak kutyakiállítás, oszt kész?

#693643 KawaBazsy Előzmény: #693624

Az MX is jobb játszós az 1.8i motorral, az ugyanígy 140 körüli ló.. Ott az 1.6-al az volt a feature, h azzal nagyon jó volt az új ára.

Ém még csak a targával mentem, az is lehet, de abból jót találni..

#693642 KawaBazsy Előzmény: #693622

A hajtáslánc ugyanaz.. a Celica a kompromisszum a használat/sportosság terén. AZ enyémet meg az állapota miatt kellett volna szemrevételezned, ha ilyen Del Solt találsz, meg kell venni.