Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#694347 Sumér harcos Előzmény: #694340

Mercit,Bmw-t évekig vezettem,de nevemen nem volt.

igazából soha nem izgultam a nagy autokra,mikor vti-t vettem előtte is kinálgattak egy 5ös Bmw-t viszonylag szépet vmi **** nagy benzines motorral,kihagytam.

nem hiszem,hogy változik a véleményem.

mindig a bivalyerős kicsi autokra buktam,gokart érzéssel,

ha elsőkerekes ugye-ha berántottam a kéziféket akkor gokartszerűen röpüljön a feneke a kanyarban,suly nem kell.

#694340 KawaBazsy Előzmény: #694336

Én még a Subarut is nagyon szeretem. Ez pl rajta van a listámon régóta.. Ez az egy van a HAhu-n, s tökig kopott a kormánya 204 ezres km óra állásnál.. A Celica 208-nál makulátlan volt.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/svx/subaru_svx_3.3_i_automata-7589316

Írtad, h vezettél már Mercit, de ha jól emlékszem, sokhengeres, jól felszerelt prémium autód még nem volt. Hátha akkor változik a véleményed.. :-)

#694339 Sumér harcos Előzmény: #694335

ha vki most hozzámvágna csak egy alap v6 f-typot......inkább az árán kérnék 5db S-t,meg egy felujitott delsolt.:)

#694336 Sumér harcos Előzmény: #694258

nekem az a csúcs,csak a Honda,és még visszatérek rá egyszer az életben,ez biztos.

ugyan sokra tartom a manufaktura Mazdát is,dacol a konszernekkel.:)

#694335 KawaBazsy Előzmény: #694332

Nézd, jelenleg csak Honda emblémás jármű áll az udvaron (2 db), úgyhogy tényleg nem kell magyarázni. :-) No de azért nem a csúcskategória számomra, "csak" a kategóriájában nagyon jó.

#694332 Waszeitung Előzmény: #694258

Régen rossz ha egy autógyárat az minősít hogy csak 6 hengeres motorjuk van,a Hondát nem kell magyarázni hogy milyen minőségben készít szinte akármit...viszont amerókában meg v8 alatt nem sok mindent csinálnak és az is mekkora hoki! :D

#694258 KawaBazsy Előzmény: #694191

Jó a Honda, de azért van jobb is.. vagy neked az a csúcs? :-) Van egyáltalán több, mint 6 hengeres motorjuk?

Kawa biztos ismered, vol…

#693897 Lebleuf

Kawa biztos ismered, volt vele dolgod?

Máshogy képzeltem ezen dolgok festését…

#693748 Euroman Előzmény: #693742

visszamenőleg??? azt meg hogyan? ez itt off, ha gondolod, írd meg a topikomba, mert érdekel.

#693742 KawaBazsy Előzmény: #693736

Nekem erre még rájön, h az egyik telkemre kitalálták, h visszamenőleg kivetnek 2 év adót (40E), ill idéntől is fizessem természetesen (20E)..

#693736 Euroman Előzmény: #693733

összegszerűen ez a súlyadó botrányosan sok...öreg, és az esetemben nem kirívóan erős (sőt erősen átlagos) autóra ennyi pénz....egyszerű lehúzás...én max 5-8000 ft-ot találnék elfogadhatónak egy 100 le-s kocsiért...

#693733 KawaBazsy Előzmény: #693720

Amikor 0-t írok, akkor abban minden forintosított ktsg benne van, a keresés/alkudozás/befektetett munka persze nem, de ez nekem hobby. Haszon akkor van, ha szezonon kívül vásárolom, s szezonban adom el. Ill nevezhetjük azt haszonnak, h ingyen használhattam a járműveket. Az előző 2 motor, amit Angliában vettem, mind 0-ban ment el, ingyen motoroztam. :-)

A súlyadó a Celicára 19500 ft, ezt idén még én fizetem, meg a motorét is (10E). A Civicet viszont a volt tulaj (január elsejei tulajdonlás számít).

#693720 Euroman Előzmény: #693711

azért hasonnal jobb, mert az autók felkutatásában, megvásárlásában/alkudozás, hazahozazatl, honosítás rengeteg időd és munkád fekszik, és azért azt meg kell(ene) fizettetni. Több autód igen jól nézett ki (amit én is láttam feltett képen), nekem mindért fájt volna a szívem...én eddig csak 3 autót adtam el, de egyiket se kedveltem már az eladáskor...a mostanival elvagyok, meg munkanélküli ne is ugráljon, örüljön, hogy egyáltalán fenn tudja tartani...17.500 ft-ról kaptam súlyadó csekket...qrvára sokallottam egy 8 éves 75 kw-os kocsiért...és még ennyit kell fizetni 11 éves koráig...

#693711 KawaBazsy Előzmény: #693705

Vagy 0-ban adom el, vagy haszonnal, de ez utóbbihoz hozá kell számolni, h a Celicát is 2-en, 5 nap alatt hoztuk össze, ill. előtte autó nélkül jöttem haza.. Nekem a nullás buli teljesen megfelel, ingyen autózok jókat. :-)

Most az usa, ill olasz autók érdekelnek jobban, ezek már rég voltak..