Miért? Itt aztán lehet jó japó gépeket látni.. már csak kutyakiállítás, oszt kész?
Miért? Itt aztán lehet jó japó gépeket látni.. már csak kutyakiállítás, oszt kész?
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/2-es_fole_3-as_ala_mazda_hazumi_genfben-11888
ezt a tanulmányt ne baxxa el a Mazda,nekem nagyon tetszik.
nem hiszem,hogy megyek.
a targa mr2,valóban nehéz jót találni,ami jó az már felujitott ,drága.
Az MX is jobb játszós az 1.8i motorral, az ugyanígy 140 körüli ló.. Ott az 1.6-al az volt a feature, h azzal nagyon jó volt az új ára.
Ém még csak a targával mentem, az is lehet, de abból jót találni..
A hajtáslánc ugyanaz.. a Celica a kompromisszum a használat/sportosság terén. AZ enyémet meg az állapota miatt kellett volna szemrevételezned, ha ilyen Del Solt találsz, meg kell venni.
ugyan OT-re csak tűzpirosban mondjuk egy tökéletes 1992-est gyűjtenék be,tehát nekem ez széria tetszik legjobban,ugyan nagyon kiwi lennék a vászontetősre is.
egyik yo ismerősömnek volt 5éve egy fekete 1/2évig a vászontetősből,egy gyűjtőtől vette már,
makulátlan volt,második kocsinak egy szalon accord mellé vette.
de pont ebben a félévben nem találkoztam vele sajnos...odákat zengett a kis xarról.
mert egyedül esetleg kategoriában egy mr2 lehet nálam konkurencia a del solhoz.....és soha nem láttam közelről,vsz látatlanban sokkal jobb játszós lehet,mint akár egy mx.
mr2 yo lesz,na arra sokkal jobban kiváncsi lennék,mint egy celicára:)
ha megvan azonnal megyek:)
Ilyen állapotút még egyet nem találok.. Meg max MR2 lehet a köv. :-)
Maga az eredetvizsgadíj lenyúlása engem nagyon kiakasztott, mikor a 2011-ben kereskedőtől újonnan vett Opel Astránkat eladtuk nemrégiben.
Ráadásul, mikor azt mondták az Opel szervízben, hogy 2-3 óráig eltart, az kiverte nálam a biztosítékot és elkezdtem ordenárén rikácsolni, mint egy vén banya, ami valójában is vagyok.
Meglett 20 perc alatt papírozással együtt, nem érdekel miért, leszarom, ha mielőbb szabadulni akartak tőlem:)
De mi a francért kellett egyáltalán ebben az esetben eredetiséget igazolni?!
na....
akkor erről ennyit:)elment...
majd a következő celicát megnézem:)
Celica eladódott.. a tulaj a szomszédban lakik, úgyhogy ha úgy adódik, még rá tudsz lesni. :-)
Szervízben lehúzták 12E ft-al átvizsgálási díjként, de ami durvább, az eredetvizsga díjon felül még vmi 11 ezret is beszedtek, pedig ilyen sápról én nem tudok.
Amin viszont azóta röhögök: kiderült, h azért volt a gépnek olyan dögös hangja, mert van egy kis lik a dob előtt.. :-)) Mondtam neki, h én nem fogélalkoznék vele, tök jó így az orgánuma. :-)
LAssan kezdődhet is a vadászat az új szerelemre. :-)
pedig nem én vagyok,nem regisztráltam a TC-re eddig még soha:)
sokszor hozzá akartam szólni,sokat....de aztán elakadtam a lendülettel állandóan...
TC-n egy dariusz nevű olvtásnak kísértetiesen hasonlít az avatar képe a tiedhez.. :-)
ezek a gála-szavazzák meg bulik, a legtöbb esetben ilyenek:)
auto oscar kapcsán,én bizony azt gondolom,és le is merem irni...a 308 egy xar,307 is az volt:)
igaz van egy sziciliai mondás:
"soha ne bizz abban,akinek nem ismered az apjának apját"
na most valóban ismerjük a 308-nak az apjánakazapját,de talán ezért sem bizhatunk benne,ha multba révedünk:))
Amúgy azt nem gondolom, h a 308 szar, de azt sem, h az a legjobb.
Az Oscar díjat sem az vitte, amire szavaztam volna.. :-)
biztos jol megfizették ennek a retkes 308-nak a következő évre a reklámját....
itt látszik,hogy a Mazda egy manufaktura,egy apró pötty az autogyártásban....a sok cápa között...
esélye nincs az Auto Oscar gálán soha.