Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#693373 Sumér harcos Előzmény: #693372

ezek a gála-szavazzák meg bulik, a legtöbb esetben ilyenek:)

auto oscar kapcsán,én bizony azt gondolom,és le is merem irni...a 308 egy xar,307 is az volt:)

igaz van egy sziciliai mondás:

"soha ne bizz abban,akinek nem ismered az apjának apját"

na most valóban ismerjük a 308-nak az apjánakazapját,de talán ezért sem bizhatunk benne,ha multba révedünk:))

#693372 KawaBazsy Előzmény: #693371

Amúgy azt nem gondolom, h a 308 szar, de azt sem, h az a legjobb.

Az Oscar díjat sem az vitte, amire szavaztam volna.. :-)

#693368 Sumér harcos Előzmény: #693358

itt látszik,hogy a Mazda egy manufaktura,egy apró pötty az autogyártásban....a sok cápa között...

esélye nincs az Auto Oscar gálán soha.

#693366 Sumér harcos Előzmény: #693358

hihetelen....

egy fos peugeot...esetleg a retek citroen is megkaphatta volna....

soha,de soha nem vennék...........mennyit fizetett ezért vki???

szerintem is Mazda3

minden ujságiro masztizzon a tollával,aki ezt igy összehozta.

#693354 KawaBazsy Előzmény: #693351

Jah, motornál számoltam, 14-nél tartok. :-)

Nekem ez hobby, más a nőit cserélgeti.. abban hűségesebb vagyok. S ha elmegy a Celica, kezdődhet újra a vadászat. :-)

#693351 Euroman Előzmény: #693338

Neked annyi kettő- és négykerekű járműved volt, hogy én már elvesztettem a fonalat...

#693349 KawaBazsy Előzmény: #693340

Nem is. Ruhát venni nem szabad elmennem egyedül, mindig vittem magammal bnőt/haverinát, ill. volt olyan haverom is, aki divat****ként megfelelően képben volt. Az AUTÓ-hoz viszont értek vmennyire.. :-)

#693338 KawaBazsy Előzmény: #693335

Feketében egy autóm tetszett eddig, a Jeep Wrangler-em.. motorból sem rajongok a színért, ennek ellenére a jelenlegi a negyedik a sorban, ha jól számolom.. :-) A Touareg-nél meg kifejezetten utáltam, az amúgy is szar összképet rontotta a fekete külső-belső..

#693336 Sumér harcos Előzmény: #693335

abban sem rossz,ha szép,de ott mindig csilivili kell,mert a fekete mocsok kényes.

sőt hofehérben sem csúnya,legalábbis nekem ugy is bejön,ugyan itthon mindössze fehéret 1db-ot láttam eddig....az is vmi törött,behozott, 2évente felbukkan a neten 1szer.

#693332 Sumér harcos Előzmény: #693330

ez szép,nekem is ez a grafit,sötétszürke,jégkék a kedvenc szinem S-ben..belül is elviselem bene a pirosat.