Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#691805 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691803

Óóó köszönjük, de 400-nál még ennél is jobban esne :-) De most egyébként rossz érzések hatalmasodtak el rajtam... okát még nemtom... de hamarosan kiderül.

Én ma adtam el 339, 344 …

#691800 Tapasz

Én ma adtam el 339, 344 és 349 ért. Ha lejjebb megy, akkor visszavenném

#691797 banyaiz Előzmény: #691778

Igaz múltkor láttam itt egy cikket, hogy vmelyik elemző szerint 5 évig nem fog osztalékot adni. Nem olvastam még el miért gondolja ezt, de nagy bizodalmam nincs ezekben a jóslatokban. Mert éves eredmények tudatában sem sikerül sokszor az osztalékot belőniük, nem 5 évre előre.

Plusz sokszor manipulálás szaga van ezeknek a cikkeknek. Utoljára mikor jót kerestem ezzel akkor Lehman szerint kellett eladni osztalék rally előtt közvetlenül, mondom ezek mit elemeztek. Utána felment kb 20%-ot 2 hónap alatt.

Az lenne egy érdekes szitu ennél a papírnál ha ilyen hozamszintek mellett tudna adni 50 +-os osztalékokat.

Jó kis fejtörő az biztos, csak ne vezessék ki ezt a jóféle papírt .

#691796 banyaiz Előzmény: #691778

Kb visszaállt a szelvényvágás utáni szintekre.

Szelvényvágás után mindenféle cucc nyomasztotta msci, frekvencia, nincs osztalék minden fos világvége, aztán már annyira fos volt minden, hogy az már jó, így visszaállt kb oda ahol szelvényvágás utáni napon volt. :)

Egy ilyen mozgást egy kapkodósabb papír le /fel elvégez 1 hét alatt amit ez 1 év alatt megtett kb. Ezért is szeretem Telót ez egy nyugis jószág.

Nagyon úgy néz ki nem fog már korábbi minimumok alá menni . Dt nem vezeti ki, visszaállhatna 600-700-800-ra. Nem idén, lassan komótosan , nyugdíjas tempóban. Bár a nagy külföldi parára mit lépne az még nem volt tesztelve. Belföldön már újabb adó csak nem jön rá.

#691778 Hibaz Előzmény: #691775

Lehet csak a pénteki hatizárásig megy ez a hiszti,itt lesz szvsz egy újabb tetőnk....

#691775 Turkoglu Előzmény: #691773

Azt támasztja alá a szerény forgalom is... Itt valakik véletlenül a jövő heti újságot olvassák... :-)

#691774 Hibaz Előzmény: #691763

Rés nincs,de nekem így is jó :)))))) !!!!!!

most már csak belenyal a 350-be...

az értem motor..de mitől…

#691763 Ibiza

az értem motor..de mitől megy..

ennyi birka nincs.. megint egy lejátszott meccset nézünk?

Django elszabadult megen…

#691754 Nyeretlen_Keteves

Django elszabadult megent! Mostánabán állandóan szökdösik! :-) Nagyon rákapott az izére....