350-en nagy tételek vannak.:))
Óóó köszönjük, de 400-nál még ennél is jobban esne :-) De most egyébként rossz érzések hatalmasodtak el rajtam... okát még nemtom... de hamarosan kiderül.
gratulálok a kis kitartó csoportnak
Én ma adtam el 339, 344 és 349 ért. Ha lejjebb megy, akkor visszavenném
Én is ezt gondolom, mert nem tud itt senki semmit...:-) (még én sem sajnos)
Igaz múltkor láttam itt egy cikket, hogy vmelyik elemző szerint 5 évig nem fog osztalékot adni. Nem olvastam még el miért gondolja ezt, de nagy bizodalmam nincs ezekben a jóslatokban. Mert éves eredmények tudatában sem sikerül sokszor az osztalékot belőniük, nem 5 évre előre.
Plusz sokszor manipulálás szaga van ezeknek a cikkeknek. Utoljára mikor jót kerestem ezzel akkor Lehman szerint kellett eladni osztalék rally előtt közvetlenül, mondom ezek mit elemeztek. Utána felment kb 20%-ot 2 hónap alatt.
Az lenne egy érdekes szitu ennél a papírnál ha ilyen hozamszintek mellett tudna adni 50 +-os osztalékokat.
Jó kis fejtörő az biztos, csak ne vezessék ki ezt a jóféle papírt .
Kb visszaállt a szelvényvágás utáni szintekre.
Szelvényvágás után mindenféle cucc nyomasztotta msci, frekvencia, nincs osztalék minden fos világvége, aztán már annyira fos volt minden, hogy az már jó, így visszaállt kb oda ahol szelvényvágás utáni napon volt. :)
Egy ilyen mozgást egy kapkodósabb papír le /fel elvégez 1 hét alatt amit ez 1 év alatt megtett kb. Ezért is szeretem Telót ez egy nyugis jószág.
Nagyon úgy néz ki nem fog már korábbi minimumok alá menni . Dt nem vezeti ki, visszaállhatna 600-700-800-ra. Nem idén, lassan komótosan , nyugdíjas tempóban. Bár a nagy külföldi parára mit lépne az még nem volt tesztelve. Belföldön már újabb adó csak nem jön rá.
Lehet csak a pénteki hatizárásig megy ez a hiszti,itt lesz szvsz egy újabb tetőnk....
Azt támasztja alá a szerény forgalom is... Itt valakik véletlenül a jövő heti újságot olvassák... :-)
Rés nincs,de nekem így is jó :)))))) !!!!!!
most már csak belenyal a 350-be...
Már kezdek elbizonytalanodni, szerintem ez csak egy fals kitörés(vagy mi a .... :-)
Azért megy, mert mondtam neki, hogy múkodj! :-)
az értem motor..de mitől megy..
ennyi birka nincs.. megint egy lejátszott meccset nézünk?
:-) Jól is teszed, ott úgy is kell majd neki egy lökés! :-)
Na erről meg én maradtam le 400-nál beszállok... :-)
Egy pár darabot elengedtem, várom a korrekciót! Csak jön majd! Vagy nem? :-)
jaja furcsa egy állat faj lett :)
Django elszabadult megent! Mostánabán állandóan szökdösik! :-) Nagyon rákapott az izére....
Tigrákról én semmit sem tudok, lesötétítettekről meg pláne nem, de ha ellopták őket akkor nem én voltam....
De, hogy "szakmázzunk" is egy kicsit
Mi köze is lehet a Magyar kormánynak az üzlethet, mert amit leírtak, az nagyon erőltetett! tehát lárifári :-)