Na erről meg én maradtam le 400-nál beszállok... :-)
Na erről meg én maradtam le 400-nál beszállok... :-)
Egy pár darabot elengedtem, várom a korrekciót! Csak jön majd! Vagy nem? :-)
jaja furcsa egy állat faj lett :)
Django elszabadult megent! Mostánabán állandóan szökdösik! :-) Nagyon rákapott az izére....
Tigrákról én semmit sem tudok, lesötétítettekről meg pláne nem, de ha ellopták őket akkor nem én voltam....
De, hogy "szakmázzunk" is egy kicsit
Mi köze is lehet a Magyar kormánynak az üzlethet, mert amit leírtak, az nagyon erőltetett! tehát lárifári :-)
:)) végre tisztázhatnátok a legendás "lesötétített ablakú Tigrák" ügyét is! :-))
Én is :))))
Köszi a remek tanácsot! :-) Még a végén megfogadom....(négy pont, nehogy eláruljam magam)
AL-nek az Investoron van blogja, néha én is írok bele. Sztem jelentkezz be te is "istokede" alatt... az öreg biztos díjazná a humort. :)
Remélem rosszul látod, de ha nem, akkor majd veszünk lejjebb, és lejjebb(ennél a pontnál majd Te is veszed :-), és lejjebb... közben égetjük a zsírt(lóvét).
Cafkában ma sztem nagyüzemi kitárazás ment. Elvileg 15-20 bakfittyet vissza kellene jönnie (persze ott még nem dőlnék be neki) :)
Azért nem ártana, ha Ex is megerősítené az észrevételed(meg Lupin papa is :-)
Tudsz valamit az öregről?
Lebuktál! Az árulkodó három pont nagyon edés... ;-)
Na menj a pi...ba :-)
Inkább arról mesélj, mit látsz a papírban(cafkában) ?
:o)
Érdekes, hogy Edeként még nem voltál ilyen vicces. :-)
"Nem zörög a haraszt ha nem fújja a paraszt"
ez originál Ibiza..
Te kötekedel a mesterrel? Úgy érezte, hogy ezt feltétlenül el kell mondania! :-)
Na, de ami sokkal fontosabb...az a mai bölcselet!
Ime:
"Nem zörög a haraszt ha nem fújja a paraszt"
De ne tessék ám semmi összefüggést keresni, meg kombinálni... mára ez volt betárazva.
A mai nap bölcselete :
Róma sem egy nap alatt épült fel :-)
Holnapra is van egy, de utána bajban leszek...