Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#691609 Sumér harcos Előzmény: #691605

most igazából egyébként egy Budapest-Graz távolság számomra nem hosszutáv ,

alig több mint,kb.350-370km(nem néztem),semmi...2ütemű trabival megvan néhány óra alatt:)

minden héten ugysem jössz-mész.

talán annyira lehet a diesel sem fontos.

aki mondjuk Innsbruckban pincér,az már más dimenzio:)

#691608 banyaiz Előzmény: #691605

Focus, mazda 3, corolla, octavia méret is megfelelő alsó középkategória vagy a bánat ez és benzines is jó akkor vsz 2 millából elég sok mindenből tudsz választani viszonylag jó állapotban.

Fogyasztásnál az én 3-osam 7 liter vegyesben benzin. Budapest , Ausztria között ingázol rendszeresen ott jobb talán a dízel, de rövid utakra nem éppen vsz. Sokat járok én úgy ki garázsból , le a városba, leáll, át máshová városon beül leáll, 4 részletben megteszek 10 km-t mondjuk. Ilyen használatra dízel nem a legjobb.

Dízel mazda 6 azt pályára többszáz km-ek , ott igen.

Sumér harcos: Mazda 6 benzines az kicsit szomjas már. :) Persze lehet, hogy ezek a s

skyactív vagy mi a bánat cuccok már nem annyira legalábbis a teszek alapján. Csak azok most még 8-9-10 körül mocorognak.

Pár év múlva nagy slágerek lesznek használt piacon.

#691606 Sumér harcos Előzmény: #691605

továbbra is Honda Accord,Mazda 6:)

ugyan Mazda 6 dieselek xarok,Forddal koperált dieselek vannak bennük,fosok.

Mazda 6-ból csak benzinest.

ugyanez a helyzet a legutolsó szériás Suzuki Vitarával is,Fiat diesel van benne,egy rakás fos.

abból is csak benzinest.-ugyan ez csak kiegészités :)

#691604 Sumér harcos Előzmény: #691602

egyébként MO ügynök használtautoiban azt birom a legjobban,hogy szervizkönyv nincs,de mindben 100ezer km van,legyen az agyonbaxott 1998-as diesel passat,G Astra vagy 2011, 320d BMW,itt ebben az országban 100 fölé egyszerűen képtelenség hajtani az autókat,tündérkert:)

#691598 banyaiz Előzmény: #691564

Nem tudom lehet beszari vagyok, de egy dízel mazda6-ot 160 k-s óraállással nem szívesen vennék meg.

Max úgy, hogy első tulajos és garantáltan kevés km van benne mondjuk 50 k vagy ilyesmi, igaz az nem jönne ki 2 millából, és nagyon nehéz ilyet találni.

Dízelektől félnék sok km-el több a hibalehetőség. Jó lehet szerencsésen belenyúlni a dologba. De nem véletlenül vannak tele a kereskedések 150-200 k közötti óraállású használt 6-ossal.

Ha ez az ár a plafon ami még elmegy akkor én inkább egy benzines kisebb autót néznék igen jó állapotban mazda3 1,6 benzin , nekem van ilyenem fapados verzió , de világból kimegy, csomagtartó még soha nem volt kicsi .

Persze kérdés mennyire elengedhetetlen a kombi kivitel, nagy csomagtér. Gondolom nem viszi el Bendegúz minden héten a teljes háztartást, de hát ezt neki kell tudni. :)

#691558 Ibiza Előzmény: #691476

sztem akkor a mazda6 kombi jó választás..egy lovat bele tdsz rakni...akkora a csomagtartó..nekem 5 ajtós van...az is hatalmas.

Sztem 2000m3 kell egy autóba..nekem a benzines 130nál 7,8litert fogyaszt..de az átlagom 10l körüli..mert 150-160között megyek a pályán..(rendőrbácsi ez nem igaz csak lódítok,)

ha dízel mazda6ot veszel akkor arra figyelj 150.000km-nél van egy költséges szervíz..vagy előtte legyen 30.000el vagy éppen utána..

Mazdában az is jó nem nagyon lopják (passzátot eléggé) megbízható..és bármilyen autót lekérdezhetsz bármelyik szervízben..

Rendszeresen szervizelt autót érdemes venni..

Kellően dinamikus de nem egy versenyautó..nagyon jóindulatúan viselkedik vizes havas úton is.

Szakszervízben vagy lizinges cégtől érdemes venni autót, garanciát is kapsz rá..keményen alkudhatsz...vagy olyan magánszemélytől aki legalább 3 évig használta az autót. Az eladó személyijét mindig kérd el mert soxor az előző tulaj adásvételijével adja el a nepper a kocsit..ha tudom akkor általában felhívom alőző tulajt ha kereskedőtől veszem.

#691548 matgab Előzmény: #691534

Bendegúz,

sokat fogsz hazajárni? Vagy kint kell a melóhoz sokat autózzál?

Mert sztem ha nem fogsz te annyit hazajárni, szépen hozzászoksz az osztrák életviszonyokhoz és ott a városban fogod használni az autót.

Én itt Mo-n vettem egy teljesen jó minőségű Toyota Corollát. 60e km, fekete, nagyon sok extrával (pl. gyári napfénytető, digit klíma stb.stb.) és gyönyörű állapotban volt.

kereskedőtől vettem, elmondta azt is, hogy volt törve az autó, ki lett cserélve 2 ajtaja, de szépen kicserélték, és nincs elferdülve stb. tartja az utat szépen...

#691540 banyaiz Előzmény: #691538

Szerintem ha olyat találsz, hogy első tulaj, és nem egy kereskedő árulja, hanem ő maga, odamész és egy normális embert látsz ott. Akkor nagyjából nyomon vagy, felcsillan vmi , lehet, hogy autóhoz hasonlító dolgot mutat. :)

Sok tulajosban, vagy kereskedőnél is biztos van nagyon jó vétel, csak arányaiban kevesebb.

#691539 banyaiz Előzmény: #691538

Nagy sztorijaim nincsenek ez ügyben mert sokat nem foglalkoztam használt kocsikkal , nincs hozzá türelmem. :)

Ilyen banális dolgok, hogy ugye magyar forgalombahelyezés, természetesen, aztán kiderül mégse. Vagy szervízkönyves, hogyne persze, aztán mégse.

Nem is értem mit gondol, nem derül ki kamuzik ?

Na meg a nagy sláger olyan km óra állások, hogy köze nincs a valósághoz ránézésre vszínű az állapot alapján. Belső tér összeszaggatva, igénytelenség stb.

De nem akarom elvenni a kedved a keresgéléstől mindjárt az elején . Legyen szerencséd.

#691538 Bendeguz Előzmény: #691536

Rendben, remélem én is hogy jó kör lesz. Ha vannak még ilyen történeteid, szívesen olvasnám.

#691536 banyaiz Előzmény: #691534

Ja, hogy eleve osztrákoknál vennéd. Akkor nem szóltam, nem tudom ott mi a stílus használtkocsiknál.

Szervizben talán egy alvázat megnézel nem árt főleg osztrákoknál mert ott kicsit több hó van talán mint nálunk, rozsdásodhat esetleg nem biztos látod. Végül is akkora szaki ismerősökkel mész lehet nem kell .

#691535 banyaiz Előzmény: #691531

Sérülésmentes, k jó minden. Odamész, a műszarfal úgy néz ki mintha egy kaszával végighasították volna. Körbejárod megnézed megmondod a csókának, hogy ezt ki se próbálnám, köszönöm. Erre , de hát használtautó , vannak hibái. Anyád. :) Kb ilyesmik.