Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #691476sztem akkor a mazda6 kombi jó választás..egy lovat bele tdsz rakni...akkora a csomagtartó..nekem 5 ajtós van...az is hatalmas.
Sztem 2000m3 kell egy autóba..nekem a benzines 130nál 7,8litert fogyaszt..de az átlagom 10l körüli..mert 150-160között megyek a pályán..(rendőrbácsi ez nem igaz csak lódítok,)
ha dízel mazda6ot veszel akkor arra figyelj 150.000km-nél van egy költséges szervíz..vagy előtte legyen 30.000el vagy éppen utána..
Mazdában az is jó nem nagyon lopják (passzátot eléggé) megbízható..és bármilyen autót lekérdezhetsz bármelyik szervízben..
Rendszeresen szervizelt autót érdemes venni..
Kellően dinamikus de nem egy versenyautó..nagyon jóindulatúan viselkedik vizes havas úton is.
Szakszervízben vagy lizinges cégtől érdemes venni autót, garanciát is kapsz rá..keményen alkudhatsz...vagy olyan magánszemélytől aki legalább 3 évig használta az autót. Az eladó személyijét mindig kérd el mert soxor az előző tulaj adásvételijével adja el a nepper a kocsit..ha tudom akkor általában felhívom alőző tulajt ha kereskedőtől veszem.