Jut eszembe, már tudom, h hova mék jövő 7végén. Bnőt is húzom vele.. :-)
http://kepfeltoltes.hu/140208/SNC00126_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jut eszembe, már tudom, h hova mék jövő 7végén. Bnőt is húzom vele.. :-)
http://kepfeltoltes.hu/140208/SNC00126_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Figy, ez már ritkaság, a jók ára felfelé fog menni. Sztem az S2000 se lesz már soha 3M alatt.. Ilyen sportautóból gyárit találni 20 évesen eleve nem egyszerű, ráadásul még olcsón is szeretnéd.. A Celicához is nagy szerencse kellett, s az vmivel fiatalabb is. De ott sem erőltetném a 192 LE változatot, mert esélytelen 10+ évesen a hasonló állapotú.
magam is ugy látom,lemondással és megalkuvással fog járni ez a projekt,legfőképpen a vti rovására..
ha jol megnézzük épkézláb vti pirosban vagy fehérben mo-n az elmult 10évben nem volt hirdetve...
volt nem oly régen egy pisztáciazöld vti....ami viszonylag gyári volt,de 1.5misit kértek érte,de a szine miatt szóba sem jöhetett.
Nekem az Esi is elég lenne, 20 évesen előbb találsz abból jót..
ok.
ez nem,szin nem tetszik,ESI...esi-t kapni itthon is,gyári ülések sehol.
legjobban tűzpiros,hofehér a 2gyerebe szin
provokácio volt:))
A mobile.de-n állítsd be a 94315-ös irányítószámot, s ha találsz vmi neked tetszőt a közelben, akkor szólj.. pl
Persze vazze, mert a fő japó autó megszállott az évek óta csecsem 1.5 dci-vel jár, h 5-öt fogyasztva kerreghessen.. tükörbe nézni? :-)
köszi,majd átnézem.
mert sóherkodik:)
Ne értem, h miért nem érted. :-)
Nekem a céges autóban is a fogyasztásmérő gombja kopott csak el, állandóan néztem, pedig nem is én fizettem.. nekem sikerélmény. A Civicet meg olcsó, használósnak vettem, az egyen keveset. S minden viszonylagos, pl anno a 635 Csi BMW-nek a 13 literes átlagfogyi nekem jónak számított, márkatárs nem bírt 20 alatt járni.. :-)
Civicben nem kell nézni a visszajelzőt, normál esetben ég az "eco"., ahogy vezetek. Az autópályán meg poén volt unalom ellen "őrizni a tüzet".
:) nem nagyon értem vesztek erős autókat utána meg 2literrel akarsz menni..meghalnék ha vezetés közben a fogyasztásmérőt nézném..inkább nézem a tájat az állatokat..élvezem a vezetést.
Mazda 7,8 körül eszik 129-nél... de általában gyorsabban megyek autópályán....mert el kell jutnom A-ból B-be..
Tempomattal kevesebbet esznek az autók..
Civic 5.88-at evett, főleg autópályán, egy tankra..
Van a honlapon más meló is, ha..
www.allpersona.de
az elővigyázatos:)
tudok,ugyan már régen használtam,de sajna nem vagyok asztalos- soha nem is végeztem hasonlót.
Pihen a garázsban 3 keréken, h ne legyen elvihető.. :-)
Nem, hétfőn kezdek. Papírmunka volt, meg bemutatás.
A közvetítő azt monta, h kelleni fog még asztalos munkaerő, ha netalántán.. téged érdekel a dolog, tucc németül?
nem a celicával mentél?annak olyan,mintha haza járna:)
éppen gondoltam szerdán,na mondom- már nem is irsz:)
dolgoztál már ezen a héten is?
Nekem sincs. :-)
Kijöttem Németbe a Hondával, majd lemérem mennyit fogyasztott, sztem ugyanúgy 6 körül. Az irdatlan hosszú váltó pályán tök jól jön, nem hangos a kocsi, s az ülés is oké volt. Viszont az "eco" módot őrizni kell, mint a tüzet, jól elszórakoztattam azzal magam. :-) 120-ig ég a visszajelző, de ha véletlen jobban odaléptem, s elaludt, akkor vissza kellett lassítani 110-ig, h újra bekapcsoljon a szegénykeverékes üzemmód, s óvatosan vezetni utána.