Mindent összevéve azért tényleg országos nagy ribanc ez a cafka. :)
Mindent összevéve azért tényleg országos nagy ribanc ez a cafka. :)
"...de egy olyan mennyiséget feltétlenül tartok belőle amivel értelmezhető nyereséget lehet elérni, mikor jön majd a nagy bejelentés ugye"
Nem sokáig kell már várnod sztem (pont neked mondjam?). Gyj után, valamikor még az idén meglesz a dolog. Persze ahhoz, hogy szépen mutasson az ara előtt, fel kell kicsit öltöztetni a cafkát... re: ~ 400.
Már csak az van :-) Mondtam múltkor, hogy 312 a legdrágább pakkom és vettem hozzá mostanában 302 - ért egy keveset(pedig megfogadtam, hogy nem csipegetek), mert nem bírtam magammal, de ez tényleg nem sok. Nem lesz itt nagy fel még jó darabig sajnos. A választásokon egy meglepi dobhat esetleg rajta... de egy olyan mennyiséget feltétlenül tartok belőle amivel értelmezhető nyereséget lehet elérni, mikor jön majd a nagy bejelentés ugye :-)
Nofene, ismét van 400 alatti pozid? .-)
Nem shortoltunk, de nem ám... zárás előtti fél órában már láttam hogy ebből a végére meghúzás lesz, de nagy izgalmaban elfelejtettem Nektek szólni :-)
Többnyire longolnánk... épp a bekeremen toporog. Technikailag meglehetősen jól néz ki most ez a ***** *****. Legalábbis baromi rég volt benne olyan, hogy a napos MACD lefelé menet a 0-vonal előtt meggondolja magát és ismét felfelé kezdjen kunkorodni :-)
Én örülök, bent állok egy mikro pakkal 311 es eladáson, a többit fentebbről szeretném eladni. A mol részvényeim is csak pár forint miatt maradtak meg
á nem, csak eladást is elfelejtettem betenni erre a szintre, annyira hirtelen ugrott...akkor hétfőn legyen mán 317...
Mi ez a csönd?! Hol az örömködés?! Csak nem beshortolták az urak ezt a táltos paripát?!
2xx? Engem az sem zavarna! Legalább jóárasítva lehetne csipegetni újra! :-) Amellett megszülné végre a cafka azt a duplaaljat, amiért egy ideje úgyis b*szogatják.
teszteli a tulajdonosok lelkierejét a piac... még véletlenül se legyen 2xx :)
ma 3 pötty fel, holnap már csak pihegni fog, túl gyors a tempó...
Kicsit talán elhamarkodtam... ez sem állt mint a cövek, de már semmi sem a régi ugye :-)
Még jó, hogy nem gránitot írtál..., mert annak a szilárdsága az közismert.
Csak a telkó áll mint a cövek!!!
Gyanítom, hogy az erő rossz oldalát szedi magára....
Köszi!
És tényleg!
"A relatív erőt folyamatosan szedi fel magára !!!"
"Egy nagy ék alakzat. Az ebből számolt célár - attól függően, hogy mennyire gyorsan indul meg - 400 fölé mutat !"
Megnéztem a dátumot... de frissnek tűnik az "elemzés"
Csúnya hétvégéje lehetett Egon bácsinak :-)
Mi a sza... szed fel ez magára? (úgy relatíve...) Valamiről lemaradhattam... hol, mikor, és mit viziónált ez a drága Egon gyerek megint? Bár mind1.....