Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#689096 birkanyiiroo Előzmény: #689093

"...de egy olyan mennyiséget feltétlenül tartok belőle amivel értelmezhető nyereséget lehet elérni, mikor jön majd a nagy bejelentés ugye"

Nem sokáig kell már várnod sztem (pont neked mondjam?). Gyj után, valamikor még az idén meglesz a dolog. Persze ahhoz, hogy szépen mutasson az ara előtt, fel kell kicsit öltöztetni a cafkát... re: ~ 400.

#689093 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #689087

Már csak az van :-) Mondtam múltkor, hogy 312 a legdrágább pakkom és vettem hozzá mostanában 302 - ért egy keveset(pedig megfogadtam, hogy nem csipegetek), mert nem bírtam magammal, de ez tényleg nem sok. Nem lesz itt nagy fel még jó darabig sajnos. A választásokon egy meglepi dobhat esetleg rajta... de egy olyan mennyiséget feltétlenül tartok belőle amivel értelmezhető nyereséget lehet elérni, mikor jön majd a nagy bejelentés ugye :-)

#689059 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #689042

Nem shortoltunk, de nem ám... zárás előtti fél órában már láttam hogy ebből a végére meghúzás lesz, de nagy izgalmaban elfelejtettem Nektek szólni :-)

#689052 birkanyiiroo Előzmény: #689042

Többnyire longolnánk... épp a bekeremen toporog. Technikailag meglehetősen jól néz ki most ez a ***** *****. Legalábbis baromi rég volt benne olyan, hogy a napos MACD lefelé menet a 0-vonal előtt meggondolja magát és ismét felfelé kezdjen kunkorodni :-)

http://puu.sh/6F0LJ.png

#689045 Tapasz Előzmény: #689042

Én örülök, bent állok egy mikro pakkal 311 es eladáson, a többit fentebbről szeretném eladni. A mol részvényeim is csak pár forint miatt maradtak meg

#689043 Euroman Előzmény: #689042

á nem, csak eladást is elfelejtettem betenni erre a szintre, annyira hirtelen ugrott...akkor hétfőn legyen mán 317...

Mi ez a csönd?! Hol az ö…

#689042 Boby.

Mi ez a csönd?! Hol az örömködés?! Csak nem beshortolták az urak ezt a táltos paripát?!

#689007 birkanyiiroo Előzmény: #688926

2xx? Engem az sem zavarna! Legalább jóárasítva lehetne csipegetni újra! :-) Amellett megszülné végre a cafka azt a duplaaljat, amiért egy ideje úgyis b*szogatják.

#688572 Boby. Előzmény: #688570

Még jó, hogy nem gránitot írtál..., mert annak a szilárdsága az közismert.

#688364 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #688361

Köszi!

És tényleg!

"A relatív erőt folyamatosan szedi fel magára !!!"

"Egy nagy ék alakzat. Az ebből számolt célár - attól függően, hogy mennyire gyorsan indul meg - 400 fölé mutat !"

Megnéztem a dátumot... de frissnek tűnik az "elemzés"

Csúnya hétvégéje lehetett Egon bácsinak :-)

#688345 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #688338

Mi a sza... szed fel ez magára? (úgy relatíve...) Valamiről lemaradhattam... hol, mikor, és mit viziónált ez a drága Egon gyerek megint? Bár mind1.....

#688338 birkanyiiroo Előzmény: #688330

szinte látom, ahogy éppen most is "szedi fel magára folyamatosan a relatív erőt"... ez az Egon nem tom mit szív de én is kérek belőle. :)