adunk egy esélyt a KBC elemzésének:
PKO Bank vétel...
adunk egy esélyt a KBC elemzésének:
PKO Bank vétel...
Hát akkor majd még nagyobbat esik. Nem értem miért esett ma ekkorát, de én ma csippentettem pár darabot, elrakom az osztalékot, a részvényekkel meg várok akár 3 évet is hogy eldőljön a sorsuk.
Lehet félregondolom, de 26-án lesz E-8 nap, és ma ekkorát esik, mit csinál holnap vagy holnapután? Mondjuk nem törvényszerű.
Viszont 15.000 forintért bármelyikből érdemes egy picit csippenteni szerintem.
nem túl likvid a könyve...
Ennek nem örülök, ma akartam venni mert tényleg nagyon szép a hozam, de ha te belevettél akkor nem fogok. Azt nem szabad elfelejteni hogy ha a választások utána nonprofittá teszi az állam az energiaszektort akkor a részvények nem sokat fognak felfelé mozogni a következő években!
Émász vétel, ezt az osztalékhozamot egyelőre nem értem miért ilyen magas, de majd az élet megtanít...
OTP csomag bővítésén tegnap gondolkodtam, ma megléptem. Szerintem ezzel megpecsételtem az ukránok sorsát. Béke poraikra.
az ország is így cselekszik, no para
Hát ez az OTP kezd stratégiai befektetéssé alakulni...
bezzeg az otp teljesült :)
na, pluszban van a lengyel befektetésem! végülis ott is megvolt a kötelező minusz 10%, de azóta gyógyul! :-)
Éreztem, hogy valami nem kóser, de nyugi, az egész piszkos ügyet Matolcsyra fogta a piac :-)
ja és beálltam OTP vételre 4180-on , de nem teljesült már...
ma ki kellett fizessek egy nagyobbacska összegű EUR-t...
Az egész forintgyengülés ezt készítette elő.
Mióta terhelték a számlámat, azóta erősödik a HUF...
Nos..... azt, hogy mostmár tartsad. Mert amit lehetett vele bukni, azt már szinte teljesitetted is. Most minek adnád el, hogy elkaszinózd? :-)
Innen még duplázhat egyet, kettőt